Skechers Hyper Slide Shine On Terlik

2.498,02 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

Skechers Hyper Slide Shine On Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECTO Satıcı Ünvanı: PAHA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719042436500001 Vergi Kimlik Numarası: 7190424365
    Bu ürün RECTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Metalik renkli sentetik sayaya sahip atletik terlik tasarımı konforlu ve kontürlü iç taban yastığı/li> makinada yıkanabilir. logo detayı mevcuttur. Bu ya da başka bir ayakkabı kayma riskinizi tamamen ortadan kaldırmaz. Son derece hızlı tepki veren ve ultra hafif bir koşu deneyimi sunan, orta tabana sıkıştırılmış silindir hücrelere sahip super critical kullanarak oluşturulan hyper burst yastıklı orta taban kullanılmıştır. Stabilite, yer tutuşu ve dayanıklılık sağlayan goodyear® performance dış taban teknolojisi kullanılmıştır skechers hyper slide - Shine on kadın terlik ile konforlu adımlar ve cool stil sizinle! Skechers’ın konforlu ayakkabılar üretmek konusundaki tecrübesini dünyada bilmeyen ve kabul etmeyen yoktur. hyper slide - Shine on kadın terlik her detayı ile bu tecrübenin, terliğe dönüştürülerek hayat bulmuş hali! Skechers hyper slide - Shine on kadın terliğin üst kısmında tek parçalı, metalik sentetik deri saya kullanılmıştır. Iç tabanında ayağınızı ve parmaklarınızı rahat ettirecek ve dokulu yapısıyla her adımda masaj yapıyormuş hissi veren konforlu iç taban yastığı kullanılmıştır. hyper slide - Shine on kadın terliğin orta tabanında son derece hızlı tepki veren ve ultra hafif bir koşu deneyimi sunan hyper burst teknolojisi ise koşu ve yürüyüş sırasında ihtiyacınız olan hızı ve desteği sağlar.Kolayca temizlenebilen ve ayak sağlığınızı ön planda tutan bu muhteşem terlik yaz aylarından en yakın arkadaşınız olacak. ayakkabı yıkama talimatları: Benzer renkli çamaşırlarla, mümkünse koruyucu bir kılıf içine koyarak hassas programda, düşük devirde ve soğuk suyla yıkayınız. Çamaşır suyu, deterjan ve yumuşatıcı kullanmayınız. Ayakkabı tabanlıkları yıkama esnasında çıkarılmamalıdır. Asarak gölgede hava yolu ile kurumaya bırakınız.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver