Sinem Avize Gülenyüz Beyaz Modern Tekli Çoçuk Odası Avizesi

863,52 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sinem Avize Gülenyüz Beyaz Modern Tekli Çoçuk Odası Avizesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinem Avize Satıcı Ünvanı: EV-DÜZ ZÜCCACİYE EV ALETLERİ TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381043599600019 Vergi Kimlik Numarası: 3810435996
    Bu ürün Sinem Avize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri • Genişlik: 20cm Yükseklik 45 CM Ürün Özellikleri • Renk:Beyaz • Materyal: Avize gövdesi metalden imal edilmiştir. .Özel Üretim Cam • TSE belgeli yanmaz bakalit duyludur.• Ürün boyu sabittir .• %100 Türkiye Üretimidir.• Duy tipi: E-27,max. 60 Watt ampul ile kullanıma uygundur. (Ampul gönderimi yapılmamaktadır.) .Normal ,Tasarruflu,Led Ampul İle Kullanıma Uygundur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Model Modern
  • Duy Tipi E27
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Sinem Avize Gülenyüz Beyaz Modern Tekli Çoçuk Odası Avizesi

Avize, tavandan asılan şamdanlı veya ampullü dekoratif aydınlatma aracıdır. Çocuk odaları ise uyuma, ders çalışma, oyun oynama gibi aktivitelerin bir arada yapıldığı mekanlardır. Sinem Avize Gülenyüz beyaz modern tekli çocuk odası avizesi, küçük bireylerin odalarında şık bir tercih olması ile göze çarpar. Beyaz renge sahip ürünün gövdesi metalden imal edilir. Ürün bakalit yanmaz duylu olmasının yanı sıra, özel üretim cam malzemeden yapılır. Eğlenceli gülen yüz ifadesi ile çocuk odaları için oldukça uygun bir modeldir. Ürün 20 cm genişliğe, 45 cm yüksekliğe sahiptir. Maksimum 60 watt ampul ile kullanıma uygundur. Aynı zamanda normal, tasarruflu, LED ampul ile kullanılabilir. Ürünü alarak eğlenceli tasarımı sayesinde çocuklarınıza pozitif enerji verebilirsiniz.

  • Rengiyle çocuk odalarına uygun
  • Özel üretim cam malzeme
  • Çocukların ilgisini çeken gülen yüz tasarımı

Baktıkça Gülümseten Sinem Tekli Çocuk Odası Avizesi

Baktıkça Gülümseten Sinem Tekli Çocuk Odası Avizesi

Çocuk odasında onların mutlu hissetmesi için pek çok aksesuar kullanılır. Bunlardan biri de avizedir. Gülenyüz beyaz modern tekli çocuk odası avizesi çocuklarınızın merakını uyandırarak onların duygularını canlı tutar. Oyun oynarken enerjilerini zinde tutarak aktivitelerini verimli şekilde yapabilirler. Müşteri yorumlarında yüz ifadesinin yapışkan ve çıkarılabilir özellikte olduğu belirtilir. Bunun sonucunda istediğiniz zaman çıkarabilir, sade bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ek olarak ürünün kulaklığının çıkarılabilir özellikte olması farklı tasarımlarda kullanılabilmesi açısından işlevseldir. Ürünü sadece çocuklarınızın odasına değil, dekorunda değişiklik yapmak istediğiniz farklı alanlarda kullanarak baktıkça pozitif hissedebilirsiniz. İsterseniz birden fazla sipariş vererek çocuklarınızın merak duygusunu canlı tutabilirsiniz. Günlük vaktinizde size pozitif enerji veren ürünü detaylı şekilde inceleyebilir, müşteri geri dönüşleri ile bilgi edinerek sizi her baktığınızda gülümsetecek ürünü satın alabilirsiniz.

Doğru Işık Tercihi ile Gülenyüz Tekli Çocuk Odası Avizesi

Doğru Işık Tercihi ile Gülenyüz Tekli Çocuk Odası Avizesi

Çocuklarınızın odasına avize aldıktan sonra önemli olan bir diğer nokta doğru ışık seçimidir. Odalarda avize ile birlikte spot ışık kullanımı uygun değildir. Spot ışıklar küçük bir noktadan ışık yaydığı için çocuklarda konsantrasyon dağınıklığına sebep olabilir. Özellikle avize kullanımı ile birlikte koyu renk duvar boyası tercihi yapılmamalıdır. Kullanılan ışık rengi ve ampul ne kadar kaliteli olursa olsun, koyu renk ışığı emerek ortamı karartır. Çocuklarınızın renkleri doğru algılayabilmesi ve dikkat eksikliği yaşamaması için LED lambalar kullanmanız faydalı olur. Aynı zamanda küçük bireylerin göz sağlığı için de gerekli bir durumdur. Böylelikle çocuklarınız Gülenyüz çocuk odası avizesi ile odalarında baktıkça gülümseten göz sağlığını bozmadan oyunlarını oynayabilir, ders çalışabilirler. Ürün hakkında fikir edinmek isterseniz ürün yorumlarını inceleyebilir, ürünü detaylı inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Gülenyüz Çocuk Odası Avize Fiyatları

Bütçenize Uygun Gülenyüz Çocuk Odası Avize Fiyatları

Estetik görümüyle de göze çarpan Gülenyüz avize, evinize farklı bir hava kazandırarak modern görünüm verir. Işığı dengeli bir şekilde dağıtan avize, çocuklarınız ve kendiniz için oldukça kullanışlı bir üründür. Beyaz renk seçeneği ile evinizin dekoruna kolaylıkla uyum sağlar. Metal aksesuarları ile evinize şık bir görünüm verir. Gülen yüz ifadesi ile hem size hem de çocuklarınıza verdiği pozitif enerji güzel bir gün geçirmenizi kolaylaştırır. Sinem Avize Gülenyüz beyaz modern tekli çocuk odası avizesi fiyatı firma ekibi tarafından ürünün özelliklerine göre hazırlanıp size sunulur. Ürün şık tasarımı, metal aksesuarı, yapıştırmalı deseni ile bütçenize uygun şekilde tasarlanır. Her ne kadar çocuk odası avizesi olarak adlandırılsa da istediğiniz odada kullanılacak özelliktedir. Siz de ürünü satın almak isterseniz Gülenyüz çocuk odası avize müşteri yorumlarını Trendyol'dan okuyarak karar verebilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.