Sernely Multi-paste 100gr( Kediler Için Multivitamin Malt Macunu )

247 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,59 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sernely Multi-paste 100gr( Kediler Için Multivitamin Malt Macunu )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SERNELY Satıcı Ünvanı: SERNELY ELEKTRONİK HİZMETLER VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0763120753500001 Vergi Kimlik Numarası: 7631207535
    Bu ürün SERNELY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sernely Markalı ürünlerimize güveniyoruz ve kedinizle tanışmak istiyoruz. Kediniz tadını beğenmezse koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Ürünlerimiz Haziran 2023 üretim tarihli ve son kullanma Haziran 2025 olup lansman fiyatı ile satışa sunulmuştur. Keyifli alışverişler Bağışıklık sisteminin desteklenmesine, deri tüy sağlığının desteklenmesine, genel sağlıkdurumunun desteklenmesine ve içerisindeki prebiyotik ile sindirim sistemi sağlığının desteklenmesine yardımcı olur. Aids to strengthen the immune system, improve the skin and coat health. Also, it supportsthe digestive system’s functions with the prebiotics in it. kedi tuyu , kedi tüy , anti hairball, sernely kedi macunu, kısırlaştırılmışkedimacunu, kedi maltmacunu, kedi multivitamin, sernely vitamin, keditüyü, kedileriçin vitamin, yavru kedi vitamin, kedi bağışıklık, kedi vitamini, multivitaminkedi, kitten paste, malt paste, sernely kedi macunu, kedi pastası, kedi tüyümaltı, kedi vitamin, kedi macun, , kedi macunu, malt, yavru kedi vitamini, kedibiyotin, kedi somon yağı, , sernely paste, kedi malt macun, kedi tüy dökümü, kediprobiyotik, multivitamin paste, sernely macun, yavru kedimalt, sernely damla, kedimaltı, malt macunu, kedi tüy , kediler için vitamin, kedi paste ,kedi damla, keditüy önleyici, multi paste, kedi için vitamin, kedi biotin, kedi malt, kedi sağlık,yavru kedi, biotin kedi, sterile paste, kedi malt paste, kedi tüydamlası..

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Evet
Geri Bildirim Ver