Sembol Dama Krem Emaye Ayaklı Meyvelik 28cm

975 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sembol Dama Krem Emaye Ayaklı Meyvelik 28cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Çırağan HOME Satıcı Ünvanı: HALİL BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1430055040
    Bu ürün My Çırağan HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği:1 adet meyvelik Materyal:Emaye/metal Boyutlar:28 cm Önemli Bilgi: Emaye ürünler elde yıkanmalı ve yıkarken süngerin yumuşak kısmı ile köpüklenmelidir. Emaye doğası gereği darbe alırsa,boyası darbe aldığı yerden açılır ya da dökülür.Ürünlerinizi teslim aldıktan sonra dikkatlice kontrol etmenizi rica ederiz,teslimattan sonra 3 günü aşan şikayetlerde değişim sağlanmayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sembol Dama Krem Emaye Ayaklı Meyvelik 28 cm

Mutfakta kullanımı yaygın olan pek çok ürün çeşidi vardır. Bunlar arasında meyvelik de bulunur. Severek tüketilen çeşitli meyveleri muhafaza ederek aynı zamanda mutfağa renk katan ürün, müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Emaye ayaklı meyvelik, özellikle ayak tasarımına sahip olmasından dolayı mutfakta kolaylıkla yer edinir. Farklı alanlarda kullanılabilen bu ürün, yaygın olarak tezgah üzerinde ya da mutfak masalarında değerlendirilir. Mutfağın düzenine ve müşterilerin kişisel zevkine göre bu durum farklılık arz edebilir. Şık duruşu ve sade tasarımı sayesinde mutfağa canlılık katan ürün, her meyve için tercih edilebilir. Ayrıca bununla birlikte, şık görsel elde edebilmek için üzümleri koymak için de kullanılabilir. Parlak ve pürüzsüz yüzeyi ile müşterileri kendine çeken bu ürünü kolaylıkla temin ederek mutfağınızın uygun olan kısmında kullanabilirsiniz.

  • Krem renkli
  • Siyah damalı
  • Ayaklı

Emaye Ayaklı Meyvelik ile Çekici Sunumlar

Emaye Ayaklı Meyvelik ile Çekici Sunumlar

Mutfakta sadelik ve düzen seven müşteriler tarafından tercih edilen ürün çeşitleri arasında bulunan krem emaye ayaklı meyvelik 28 cm boyuta sahiptir. Ürün, meyveleri bir arada tutar ve dağınık durmalarının önüne geçer. Ayrıca, yıkanmış yiyecekleri, müşterilerin tüketimi için hazır halde muhafaza eder. Krem rengi sayesinde mutfağa ferahlık katar. Üzerindeki siyah damalar hem ürüne hem de ürünün kullanıldığı alana hareketlilik katar. Bunun yanı sıra; ürünün ağız ve ayak kısmının kenarındaki gold detaylar, gösterişli sunumlar yapabilmeyi sağlar. Sembol dama krem emaye ayaklı meyvelik 28 cm kullananlar tarafından beğenilen ve yoğun şekilde tavsiye edilen ürün, ideal boyutu ile dikkat çeker. Farklı alanlarda kullanıma uygun olan yapısı, müşterilerin ilgisini çeken ürün özelliklerinden biridir. Severek tükettiğiniz meyvelerin şık sunumlar içerisinde yer almasını sağlamak için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Mutfakların Gözdesi Emaye Ayaklı Meyvelik

Mutfakların Gözdesi Emaye Ayaklı Meyvelik

Mutfak ürünlerinin tercih edilmesi sırasında göz önünde bulundurulan faktörler arasında, ürünün çeşitli parçalar ile uyum sağlayabilmesidir. Sembol dama krem emaye ayaklı meyvelik 28 cm yorumları, ürünün memnuniyet oranının yüksek olduğunu gösterir. Meyveliğin sahip olduğu renk ve gold detayı, bu özelliğin öne çıkmasında etkilidir. Materyal olarak emaye yapılı bu ürün, 28 cm boyutu ile çeşitli meyveleri aynı anda içerisinde tutabilir. Dış tasarımın aksine ürünün iç kısmı desensiz ve düz krem rengindedir. Dikkat çekici ürünün sağladığı kolaylık, müşteri geri bildirimleri içerisinde yer alır. Sembol dama krem emaye ayaklı meyvelik 28 cm 01smb emy-110 kodu ile müşterilerin kolaylıkla bulabileceği bir üründür. Mutfak ve yemek masalarında kullanımı tercih edilen meyveliği sipariş ederek gün içerisinde meyve tüketimini alışkanlık haline getirebilir, bu durumdan keyif alabilirsiniz.

Emaye Ayaklı Meyvelik Yorumları ve Fiyatı

Emaye Ayaklı Meyvelik Yorumları ve Fiyatı

Yiyecek ve içecekleri hazırlarken ya da muhafaza ederken kullanılan ürünlerin yapısına dikkat edilmelidir. Özellikle uzun zaman boyunca içerisinde yiyecek tutulan araç gereçler, sağlığa uygun olmalıdır. Günlük tüketilmesi gereken sağlığa faydalı meyveleri, uygun şekilde koruyabilmek için emayeden üretilen meyveliği tercih edebilirsiniz. Sembol sama krem emaye ayaklı meyvelik 28 cm boyuta sahiptir ve elde yıkanmalıdır. Süngerin yumuşak bölgesi ile dikkatli bir şekilde temizlemesi gereken bu ürünün, darbelerden korunması için özen gösterilmelidir. Kullanım kolaylığına sahip olan ürün, sıvı deterjan ile kısa süre içerisinde temizlenerek meyveler için hijyenik bir alan elde edilir. Sembol dama krem emaye ayaklı meyvelik 28 cm fiyatları, ürünün belirgin özelliklerine göre belirlenir. Dekoratif amaçlı da tercih edilebilen bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla temin ederek arzu ettiğiniz meyveler ile birlikte mutfağınızı süsleyebilirsiniz.