9
Spor Oyuncakları kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Selldey Futbol Masa Oyunu Iki Kişilik Tuşlu Langırt

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Selldey Futbol Masa Oyunu Iki Kişilik Tuşlu Langırt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Firsatlar Burada Satıcı Ünvanı: METEHAN GÜMÜŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4240773909
    Bu ürün Firsatlar Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.Moda tasarımı: 100% yepyeni, yüksek kalite! 2.Malzeme: yüksek kaliteli ABS 3.Bu ürün şunları içerir: 1 x Mini langırt + 2 top Özellikler: Alan sınırlaması yok, oyun hemen hemen her yerde izin, hangout ve aile ve arkadaşlar ile mutlu saatler için mükemmel
  • -Ultra taşınabilir
  • Süper hafif bir yapıyla, hareket halindeyken yaşam için mükemmeldir
  • -Ebeveyn-çocuk etkileşimi
  • Çift kişilik oyun modeli, çocuklar aile ve arkadaşlar ile oynarken böyle futbol keyfine varacaksınız
  • -El-göz koordinasyonu
  • Çocuğun işbirliği ve sosyal becerilerini, uygulama yeteneğini ve zekasını tanıtın
  • -Montajı kolay
  • 2 dakikadan az montaj
  • -Dayanıklı plastik malzeme
  • Yüksek kaliteli plastik yapılmış, toksik olmayan, hiçbir koku, çok güvenli

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver

Selldey dop7672775igo Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt

Boş zamanlarınızda hem çocuklarınızla hem de sevdiklerinizle çeşitli etkinlikler yapmak istersiniz. Pratik oyunlar, etkinlikler ya da birçok farklı aktivite ile hem keyifli vakit geçirirsiniz. Bu anlarınızda sizinle olacak ve sizin oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak bir oyun olan Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt ile eğlencelerinizi katlayabilirsiniz. Pratik özellikleri, hafif olması ve her yerde oynanabilir oluşu ile size istediğiniz her yerde eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olur. Çocuklarınız arkadaşları ile oynayarak el – göz koordinasyonunu geliştirir. Sizinle birlikte oynayarak kaliteli ebeveyn vakitleri geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile oynayarak da boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde doldurabilirsiniz.

  • Hafif yapısı ile her yere kolay taşınır
  • Dayanıklı ve kokusuz plastik malzemeden üretilmiş yapı
  • Kolay montaj

Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırtın Özellikleri

Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırtın Özellikleri

Birçok özelliği ile Selldey Futbol Masa Oyunu Tuşlu Langırt, fiyatının uygunluğunun yanı sıra size birçok özelliği ile keyifli vakitler geçirmenizi sağlar. Kolay kurulabilir ve hafif yapısı ile dilediğiniz her yerde kolayca oynayabilirsiniz. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da çocuklarınızla keyifli vakit geçirmeniz için tasarlanmış Selldey İki Kişilik Tuşlu Futbol Masa Langırt sizi memnun eder. Kaliteli plastikten üretilmiş dayanıklı yapısı ile uzun kullanım ömrü sağlar. Böylece istediğiniz her an oynayabilirsiniz. Çocukların el – göz koordinasyonunu geliştirir. Çocuklarınız ile oynayarak iletişiminizi geliştirebileceğiniz özellikler kazanabilirsiniz. Kolay montajı ve ihtiyacınız olan ekipmanları ile dilediğiniz her yerde kolayca oynayabilirsiniz. Minimal tasarımı ile yer kaplamaz ve canınızın istediği her an kolayca oynayabilirsiniz. Bu gibi avantajlı özelliklerinden dolayı sizi memnun eder.

Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt Kimlere Hitap Eder?

Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt Kimlere Hitap Eder?

Her yaştan oyuncu için uygun olan Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt herkese keyifli vakit geçirmesini sağlar. Futbol seven, her anında oynamak isteyen, çocuğu ya da arkadaşları ile evde, herhangi bir yerde keyifli vakit geçirmek isteyen herkes için uygundur. Kolay kurulumu ile dilediğiniz her yerde, kolayca oynayabilirsiniz. Açıkhava etkinliklerinizde, evde düzenlediğiniz oyun günlerinizde keyifle oynayabilirsiniz. Çocuğunuz ile oynayarak hem onun göz – el koordinasyonun gelişmesine yardımcı olabilir hem de iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. 4 yaşından büyük her çocuk için oynama uygunluğu ile küçük çocuklarınızla da içiniz rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile toplandığınız günlerde de Selldey İki Kişilik Tuşlu Futbol Masa Langırt oynamayı tercih ederek vaktinizi pratik bir eğlence ile doldurabilirsiniz.

Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt Nasıl Oynanır?

Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt Nasıl Oynanır?

Hem aileniz hem de arkadaşlarınız ile kolayca kurup oynayabileceğiniz Selldey Futbol Masa Oyunu Tuşlu Langırt oynaması oldukça kolaydır. İçerisinden çıkan parçaları ile minik sahanızı inşa ettikten sonra küçük topu ile atışlarınızı yapabilirsiniz. Minimal tarzı ve kolay kurulumu ile yer kaplamayan ve dilediğiniz her zeminde oynanabilen Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt ile anlarınıza neşe katabilirsiniz. Hava şartlarının futbol oynamak için elverişli olmadığı günlerde de dilediğiniz yere kurup oynayabilirsiniz. Topları hareket ettirmenizi sağlayacak manuel kolları ve kalenizi koruyabileceğiniz sistemi ile keyifli bir futbol oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyununuzu seçmekte kararsız kaldığınız zamanlarda Selldey Futbol Masa Oyunu İki Kişilik Tuşlu Langırt yorumlarına bakabilir ve oyun hakkında daha çok fikir sahibi olabilirsiniz. Sizden önce satın almış ve deneyimlemiş kullanıcıların yorumları size rehber olur ve keyifli bir oyun sahibi olmanıza yardımcı olur. Böylece oyununuzu gönül rahatlığı ile satın alabilir ve keyifle oynamaya başlayabilirsiniz.