Şekeroğlu Sıvı Menengiç Kahvesi 600 gr

285 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şekeroğlu Sıvı Menengiç Kahvesi 600 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞEKEROĞLU Satıcı Ünvanı: ŞEKEROĞLU ONLİNE SATIŞ GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330199706900001 Vergi Kimlik Numarası: 3301997069
    Bu ürün ŞEKEROĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Menengiç Kahvesinin Faydaları Antep fıstığının benzeri bir ağaç türü olan menengiç ağacının meyvelerinden elde edilen Menengiç Kahvesi etkileyici kokusu, aromalı tadı ve yumuşak içimi ile ağızda hoş bir tat bırakır. Ülkemizin dağlık bölgelerinde yetişen bu ağaçtan toplanan meyvelerin kavrulması ve öğütülmesinden elde edilir. Odunsu baharatlı tadı ile farklı lezzet deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihidir. Halk dilinde Çitlembik, Çedene, Çıtlık isimleri ile de bilinen Menengiç Kahvesi ağızda Antep fıstığı tadı bırakması ile de ayrıca bilinir. En doğal şekilde elde edilmiş yeşil menengiç tanelerinden üretilen Menengiç Kahvesi kafein içermemesi, kafeinsiz kahve olması açısından da tercih edilen bir kahvedir. Solunum yolları hastalıklarına iyi gelir, nefes açma, öksürüğe iyi gelme ve göğüs rahatlatma özelliği vardır. İçerdiği maddelerle mide rahatlatıcı ve hazım kolaylaştırıcı etkisi de vardır. B ve E vitamini açısından da zengindir. İçerdiği vitaminler ile cilde de faydalıdır. Şekeroğlu sıvı Menengiç Kahvemizden 350 Gr ve 600 Gr’lık formlarından cam kavanozlu olarak sipariş edebilir, dilerseniz Şekeroğlu menengiç kahve çeşitleri ya da diğer kahve çeşitlerimizi de inceleyebilirsiniz. Sıvı Menengiç Kahvesi Nasıl Yapılır? Menengiç Kahvesi süt ve su kullanılarak 2 şekilde yapılabilinir. Genellikle süt ile pişirilmesi tercih edilen Menengiç Kahvesi yağlı bir yapısı olduğundan dolayı yağsız veya yarım yağlı süt ile pişirilmesi önerilir. Yapacağınız kişi sayısına göre her fincan için dolu dolu 1 tatlı kaşığı Menengiç Kahvesi ile fincan ölçüsünde sütü veya suyu cezvede kısık ateşte yavaşça karıştırarak lezzetli bir kahve elde edebilirsiniz. Süt tercih edecekseniz menengiç kahvesini bir tatlı kaşığından daha fazla koyabilirsiniz. Koyacağınız menengiç kahvesi miktarı damak tadınıza göre şekillenebilir. İstenirse ilave olarak şeker ilavesi yapabilirsiniz. Şekeroğlu sıvı menengiç kahvenizi kullanmadan önce karıştırınız ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Şekeroğlu Menengiç Kahvesi Çeşitleri Şekeroğlu Sıvı Menengiç Kahvesi 350 Gr Şekeroğlu Sıvı Menengiç Kahvesi 600 Gr Şekeroğlu Express Toz Menengiç Kahvesi 200 Gr Şekeroğlu Express Toz Menengiç Kahvesi 250 Gr Şekeroğlu Express Toz Menengiç Kahvesi 1000 Gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Şekeroğlu Sıvı 600 g Menengiç Kahvesi

Şekeroğlu 600 g sıvı macun menengiç kahvesi, etkileyici kokusu ve her damağa hitap eden aromalı tadıyla ön plana çıkan bir içecek türüdür. Yumuşak içimli oluşu sayesinde sıklıkla tercih edilen bu kahve türü, koyu sohbetlerin eşlikçileri arasındadır. Odunsu ve baharatlı tadıyla farklı aromaları deneyimlemek isteyenlere aradıkları leziz alternatifi sunacak olan bu ürün, kolay hazırlanabilir olması sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Dağlık bölgede doğal hâliyle oldukça sağlıklı şekilde yetişen ağaçlarda bulunan meyvelerin kurutulmasıyla elde edilen bu kahve türünün aroması, son derece yoğun ve lezizdir. Bu sayede ikramlıkların yanında oldukça iyi bir eşlikçi olarak birçok kişi tarafından tercih edilen bir üründür.

  • Kafeinsiz bir üründür.
  • Yapımı oldukça kolaydır.
  • Doğal menengiç meyvesinden üretilmiştir.

Şekeroğlu 600 g Sıvı Menengiç Kahvesinin Özellikleri Nelerdir?

Şekeroğlu 600 g Sıvı Menengiç Kahvesinin Özellikleri Nelerdir?

Şekeroğlu 600 g sıvı menengiç kahvesi, sağlık açısından son derece faydalı bir içecek çeşidi olmasının yanı sıra oldukça leziz bir alternatiftir. Özellikle kafein içermemesi sayesinde dilediğiniz saatte tüketebileceğiniz bu kahve, midenizde rahatsızlık hissi oluşmamasını sağlar. Bunun yanı sıra doğal menengiç meyvesinden üretilen bu sağlıklı kahvenin öksürüğü yatıştırıcı etkisi olduğu söylenir. Boğazda oluşan kaşıntı hissinin ortadan kaldırılmasını sağlayan yapısı sayesinde menengiç kahvesi, kış aylarında kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Etkileyici kokusunun yanı sıra Şekeroğlu 600 g sıvı menengiç kahvesi, yumuşak içimli hâliyle deneyenlerin oldukça sevdiği bir üründür. Aromasının yoğunluğu, damaklarda benzersiz bir tat bıraktığından farklılık arayanlar için oldukça ideal bir seçenektir. Hafif narenciye aromasının dahi hissedilebildiği bu üründe karamel tadını hissetmek dahi mümkündür.

Şekeroğlu 600 g Sıvı Menengiç Kahvesi Nasıl Yapılır?

Şekeroğlu 600 g menengiç kahvesi, süt ya da su kullanılarak yapılabilen bir içecek türüdür. Genellikle süt kullanılarak hazırlanması aromanın daha yoğun olmasını sağladığı için sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Menengiç kahvesi yağlı bir yapıya sahip olduğu için süt kullanarak hazırlayacak kişilerin yapacakları seçim, aromanın aktarılışını etkileyebilir. Bu noktada yağı azaltılmış sütle kahvenin hazırlanması önerilir. Menengiç kahvesini içecek kişi sayısı baz alınarak fincan başına 1 dolu tatlı kaşığı kadar bu üründen eklenir. Ardından fincanla su ya da süt, içecek kişi sayısına göre ölçülerek cezveye, kahvenin üstüne eklenir. Yavaşça karıştırarak kısık ateşte pişirilecek bu kahveye şekeri damak zevkinize göre ekleyebilirsiniz. Şekeroğlu 600 g sıvı macun menengiç kahvesinin kullanmadan önce karıştırılması ve son kullanma zamanına dek oda sıcaklığında muhafaza edilmesi önerilir.

Şekeroğlu 600 g Sıvı Menengiç Kahvesinin Faydaları Nelerdir?

Şekeroğlu 600 g sıvı macun menengiç kahvesinin faydaları arasında özellikle solunum yollarına sağladığı olumlu etkiler dikkat çeker. Nefes darlığı gibi problemlerin ortadan kalkmasına yardımcı olan bu şifalı içecek, aynı zamanda ses tellerinde oluşan sorunların da giderilmesini sağlar. Öksürüğe karşı son derece kuvvetli bir çare olduğu için sıklıkla tercih edilen bu ürünün içeriğinde E, A, C ve B6 vitaminleri de bulunur. Mideyi koruyucu etkisi bulunan menengiç kahvesi, kafeinsiz bir içecek olduğu için uyku problemlerine yol açmayan leziz bir içecektir. Düzenli şekilde aşırıya kaçmadan tüketildiğinde kalp ve damar sağlığını destekleyen Şekeroğlu 600 g sıvı macun menengiç kahvesi yorumları da tüm bunları doğrular niteliktedir. Atıştırmalıkların yanına çok yakıştığı kadar sağlığınızın da koruyucusu olan bu ürünü satın almak isterseniz Şekeroğlu 600 g sıvı macun menengiç kahvesi fiyatlarını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz.