SARAL Beyaz Delikli Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

SARAL Beyaz Delikli Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmirAVM Satıcı Ünvanı: EMİRHAN KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100727627
    Bu ürün EmirAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EN 34cm BOY: 45cm YÜKSEKLİK: 90cm 4 Çekmeceli Rahat Sökülebilme ve Takılabilme Özelliği BANYO MUTFAGINIZ ÇOÇUK ODASI İÇİN RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. iŞ YERİNİZDEKİ EVRAKLARINIZI SAKLAMADA DÜZENE SOKMADA KULLANABİLİRSİNİZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Saral Beyaz Delikli Plastik Çekmeceli 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer

Evdeki birçok eşyanın bir arada durması, arandığı zaman kolay bulunması ve düzenli olması açısından önemlidir. SARAL beyaz delikli plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komidin şifonyer 3453453453 modeli kullanım amacına uygun sade bir tasarıma sahiptir. 4 çekmeceye sahip olan şifonyer, geniş çekmece gözleri ile rahat kullanım olanağı sağlar. Model mutfak, kiler, banyo, çocuk odası gibi evin birçok alanında kullanıma uygundur. SARAL komidin şifonyer farklı kullanım alanlarına uygun olan modeli sayesinde istenilen yerdeki dağınıklığı kolayca toparlar. Oldukça geniş kullanım imkanları sağlayan bu modeli hafif yapısı sayesinde kolayca taşıyabilirsiniz. Evin her alanına uygun bir ebata ve tasarıma sahip Saral 4 katlı çekmece, küçük ya da büyük alanlarda kullanılabilir olmasıyla beğeni toplar.

  • 4 katlı plastik
  • Delikli, beyaz
  • Rahat sökülüp takılabilme

SARAL 4 Katlı Komidin Şifonyer Özellikleri

SARAL 4 Katlı Komidin Şifonyer Özellikleri

Pratik ve kolay bir kullanıma sahip olan SARAL beyaz delikli plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komidin şifonyer, birçok alana hizmet eder. Eşyaların yerleştirilmesi yönünde her ihtiyaca cevap verir. Çoklu alınan meyve ve sebzelerin düzenli ve korunaklı olması, banyo araç gereçlerinin havlu, kozmetik gibi kategorilere göre ayrışması gibi oldukça geniş kullanım imkanı sunan SARAL 4 katlı sebzelik komidin şifonyer, kolay çıkarılıp takılabilmesi yönü ile de pratiklik sunar. Eni 34, boyu 45, yüksekliği 90 cm ebatlarına sahip olması sayesinde farklı alanlarda kullanım rahatlığı sağlar. Dört çekmeceye sahip olması, farklı eşyaları yerleştirmenizi mümkün kılar. Eşyaların düzenli olması ve kolay bulunabilmesi açısından da pratik bir kullanım imkanı sağlar. Ürün ofis, atölye gibi uygun bulunan her alanda kullanılabilir. Dilerseniz birkaç adet alarak daha fazla eşya veya gıdayı muhafaza edebilirsiniz.

SARAL Beyaz Sebzelik Komidin Şifonyer Avantajları

SARAL Beyaz Sebzelik Komidin Şifonyer Avantajları

SARAL beyaz delikli plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komidin şifonyer kullananlar, birbirinden farklı özellikte eşyaların fazla yer kaplamadan bir arada tutulmasının avantajlı olduğunu söyler. 4 katlı çekmece, ufak araç gereçlerin kaybolmaması, düzenli şekilde aynı alanda toplanması açısından büyük kolaylık sağlar. Çekmecelerin hava alacak yapıda olması, özellikle mutfak ve kiler kullanımlarında avantajlıdır. Ürün çekmecelere konulan meyve, sebze ve birçok gıdanın hava almasını sağlar. Yiyecekler, solma ve çürüme olmadan çekmece içerisinde uzun süre korunabilir. SARAL plastik çekmece, hafif olması bakımından kolay taşınabilir ve yeri istenildiği zaman değiştirilebilir. Beyaz renge sahip olması sayesinde her odanın rengine kolayca uyum sağlar. SARAL beyaz delikli plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komidin şifonyer yorumları arasında çekmecenin 4 katlı olmasından dolayı içine birçok eşyanın sığabildiği yönünde paylaşımlar görülebilir.

SARAL Beyaz 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer Fiyatları

SARAL Beyaz 4 Katlı Sebzelik Komidin Şifonyer Fiyatları

Yerleştirilen her odaya hem kolayca sığabilen hem de görüntüsü ile uyum sağlayan SARAL sebzelik komidin şifonyer, performansına uygun bir fiyat aralığına sahiptir. Kolay taşınabilir olan bu ürünü evin farklı bir odasında kullanmaya karar verdiğinizde kolayca yerini değiştirebilirsiniz. Pratikliği ve uygun fiyatı ürünün beğenilen özellikleri arasında sayılabilir. SARAL beyaz delikli plastik çekmeceli 4 katlı sebzelik komidin şifonyer fiyatları, maddi olanakları zorlamaz. Fiyat performans açısından orantılıdır. Kullanımı pratik ve kolay, görünümü de renk ve şekil bakımından estetik durur. Sade tarza sahip olması ile evin içindeki bütün mobilya renk ve desenlerine uyum sağlar. Tek bir alana bağlı kalmadan her odaya ve her boşluğa uygun olan 4 katlı SARAL beyaz çekmeceye Trendyol üzerinden uygun fiyat seçeneği ile sahip olabilirsiniz.