Samsung Type-C 25W Siyah Hızlı Şarj Aleti - EP-TA80

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
909,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung Type-C 25W Siyah Hızlı Şarj Aleti - EP-TA80

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEPSENDE Satıcı Ünvanı: BİRGETEK TELEKOMÜNİKASYON BİLGİSAYAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177036239400013 Vergi Kimlik Numarası: 1770362394
    Bu ürün CEPSENDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung uyumlu ta80 şarj aleti adaptörü ve kablosu
  • Adaptör ve kablo hızlı şarj özelliğine sahiptir.
  • Type-C girişi olan cihazlarınızda güvenle kullanabilirsiniz.
  • Akım koruma özelliği mevcuttur.
  • Adaptör üzerinde 1 adet type-C çıkış mevcuttur.
  • Kablosunun iki ucuda yeni nesil type-C girişlidir.
  • Kablosunu data veri aktarımı için de kullanabilirsiniz. (yeni nesil type-C girişi olan bilgisayarlarınız için uygundur.)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Samsung EP-TA80 EP-TA800XBEGWW Orijinal TA80 TYPE-C 25W Uyumlu Siyah Hızlı Şarj Aleti

Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, elektronik cihazların pilinin kısa sürede dolmasını sağlar. Ürün; Type-C bağlantıya sahip telefon, tablet ve diğer aletlerle kullanılabilir. Elektronik cihazların yaygınlaşması ile şarj aletlerine duyulan ihtiyaç artar. Yoğun kullanımla arızalanan ürünlerin yerine tercih edilen Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, özellikleriyle uzun ömürlü kullanım vadeder. Ürün, priz tipi yapısıyla pratik ve kullanışlıdır. Ayrıca kompakt yapısı sayesinde her yere kolayca taşınabilir. Evde veya iş yerinde herkesin kullanmak isteyebileceği avantajlı bir parçadır. Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, cihazlarınızı kısa sürede kullanıma hazır hâle getirir.

  • Uyum: Standart PD 3.0 cihazlar
  • Kapasite: 25 W
  • Kablo: TYPE-C

Samsung TA80 Type-C Hızlı Şarj Aletinin Özellikleri

Samsung TA80 Type-C Hızlı Şarj Aletinin Özellikleri

Samsung Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti - EP-TA80, standart PD 3.0 bağlantısıyla uyumludur. Bu bağlantı özelliklerine sahip cihazları hızlı şarj eder. Uyumlu olduğu cihazlarla kullanıldığı sürece belirtilen sürede elektrik iletimi yapar. Şarj aleti, her türlü cihazla kesintisiz olarak iletişim kurar. Prize takılarak kullanılan ürün, basit çalışma mantığıyla herkesin ilgisini çeker. Şarj cihazından beklenen verimi almak için orijinal kablosuyla birlikte kullanabilirsiniz. Kablo tercihi hem cihazın hem de ürünün kullanım süresini uzatan avantajlı bir uygulamadır. Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, elektronik aletlerin her zaman gerekli enerjiye sahip olmasını sağlar. Orijinal ürün garantisi taşıyan parça, tüm cihazlarınız için güvenli bir kullanım sunar. Ayrıca ürün, her yerde çalışabilen kullanışlı özellikleri ile öne çıkar.

Samsung TA80 Type-C 25W Siyah Hızlı Şarj Aleti Dayanıklı mıdır?

Samsung TA80 Type-C 25W Siyah Hızlı Şarj Aleti Dayanıklı mıdır?

Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, sağlam malzemeden üretilir. Ürün dayanıklı plastik yapısıyla dikkat çeker. Hızlı şarj adaptörü kablo ile cihazınıza bağlanarak kullanılır. Enerjiyi doğrudan elektrikten alan bu parça, güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Cihaz, Samsung markasının kalitesiyle tasarlanır ve son teknolojiyle üretilir. Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, elektronik cihazlarınızın güvenliği açısından da seçebileceğiniz iyi bir alternatiftir. Ürünün kablo uzunluğu, 1 metredir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ölçülere sahiptir. Duvar tipi şarj aleti, hayatınızı kolaylaştıran bir üründür. Cihaz; boyutları, özellikleri ve kullanım kolaylığıyla beğenilir. Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, elektronik cihazları kısa sürede doldurabilecek güçlü kapasitesiyle öne çıkar.

Samsung TA80 Type-C 25W Siyah Hızlı Şarj Cihazı Kimler içindir?

Samsung TA80 Type-C 25W Siyah Hızlı Şarj Cihazı Kimler içindir?

Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇, standart bağlantı özellikleri ile geniş bir kesime hitap eder. Bu ürün, süper hızlı şarj avantajıyla batarya doldurma süresini kısaltır. İş dolayısıyla sık sık telefonu ve tablet kullanan kişiler için idealdir. Aynı zamanda uzaktan eğitim sırasında da bağlantının hiç kopmamasını sağlar. Oyun oynamaktan hoşlananların keyfini bozmadan cihaz bataryasını doldurmaya destek olur. Gün içinde elektronik aletlerinizi kullanmadığınız zamanlarda Samsung TA800 25 W Type-C hızlı şarj cihazı ile yeniden batarya dolumu yapabilirsiniz. Böylece ihtiyacınız olduğunda akıllı telefon, tablet ve bilgisayarınızı hemen kullanabilirsiniz. Ürünü daha önce alan kullanıcıların görüşlerini öğrenmek için Samsung TA80 Type-C 25 W siyah hızlı şarj aleti̇ yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de kullanışlı bir şarj cihazına ihtiyaç duyuyorsanız bu ürünü Trendyol güvencesi ile satın alabilirsiniz.