Samsung Galaxy A32 Uyumlu 4g Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Sert

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy A32 Uyumlu 4g Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Sert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: etiget Satıcı Ünvanı: ETİGET TEKNOLOJİ HİZMETLERİ VE İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381085172900001 Vergi Kimlik Numarası: 3810851729
    Bu ürün etiget tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • temperli ekran koruyucu cam kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Çizilmeye dayanıklı:Sertliği 8-9h'dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. ince ve dokunulur: Dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerınde herhangi bir ız bırakmaz. tam uyum: Hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerıne tam uyumludur. hava kabarcığı yapmaz telefonunuzun çizilmesini engeller.
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A32 Uyumlu 4g Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Sert

Teknolojik cihazlardan biri olan cep telefonlarının dokunmatik ekran yüzeyleri oldukça hassas tasarlanır. Bu nedenle ekranların darbelere karşı korunması gerekir. Gün içi aktivitelerinde ani yaşanabilecek kazalarda telefon yüzeyi zarar görebilir. Bu tip kazaların sonucunda yaşanacak olan durumu önlemek için dijital ekranları koruyan ekran koruyucular üretilir. Samsung Galaxy A32 uyumlu 4G temperli kırılmaz cam ekran koruyucu sert yüzeyiyle telefonun ekran yüzeyini darbelere karşı koruyabilir. Bu sayede gönül rahatlığıyla telefonlarınızı kullanabilirsiniz. Sert yüzeye sahip olma özelliği, ekran temasının hassasiyetine zarar vermez ve kullanıma engel olmaz. Ekran koruyucunun cihaza takılması ve çıkarılması oldukça kolaydır. Kolay uygulama, şık tasarım ve darbelere dayanıklı olma gibi özellikleriyle müşterilerin beklentilerini karşılayan ekran koruyucuya siz de ihtiyacınızı belirleyip sahip olabilirsiniz.

  • Kolay uygulama
  • Güçlü ekran koruma
  • Ekran hassasiyeti koruma

Samsung Galaxy A32 Uyumlu Temperli Kırılmaz Cam Özellikleri

Samsung Galaxy A32 Uyumlu Temperli Kırılmaz Cam Özellikleri

Samsung Galaxy A32 uyumlu 4G temperli kırılmaz cam sert ekran koruyucu dayanıklılığın çok önemli olduğu bir üründür. Ürünün temel işlevi, darbelere karşı ekranı korumaktır. Bu nedenle koruyucunun yüzeyinde tercih edilen malzeme kimyasal işlemlerle güçlendirilen özel bir camdır. Bilinen cam malzemenin aksine kolaylıkla parçalara ayrılmaz ve böylelikle tehlike oluşturmaz. Bu ürünün müşteriler tarafından tercih edilme sebebi darbelere karşı cihazların yüzeyini koruyabilmek olduğu için aksesuar özel olarak tasarlanır. Samsung A32 cep telefonunun ölçülerine uygun olarak tasarlanan koruyucunun yüzeyi bıçak gibi kesici veya delici aletlerden zarar görmez. Ani bir darbe ya da düşüş yaşandığında sadece koruyucu zarar göreceği için cihaz güvendedir. Uygulama sırasında hava kabarcığı yapmayan ürün, telefonun ekran yüzeyine zarar vermez. Siz de cep telefonlarınızı ekran koruyucuyla olumsuz durumlardan koruyarak güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz.

Samsung Galaxy A32 4G Temperli Kırılmaz Cam Fiyatları

Samsung Galaxy A32 4G Temperli Kırılmaz Cam Fiyatları

Samsung Galaxy A32 uyumlu 4G temperli kırılmaz cam sert ekran koruyucu fiyat aralığını etkileyen önemli etmenler, ürünün sahip olduğu özelliklerdir. Darbelere dayanıklılık, şık tasarım, sert yüzey, uygun ölçüler gibi fonksiyonel ve görsel özellikler, ürünün müşteriler tarafından tercih edilme sıklığını etkiler. Bu aksesuar, zarar görmeden uzun süre cihazınızın yüzeyini darbelerden korur. Çıkarılmak istendiğinde ekran yüzeyinden kolaylıkla sökülüp tekrar başka bir koruyucu takılabilir. Yüzeye uygulanırken hava kabarcığı oluşturmadığı için cihazda herhangi bir hasara neden olmaz. Kırıldığında küçük parçalara ayrılmasını önleyen özel bir camdan üretildiği için müşteriler açısından tehlikeye yol açmaz. Samsung A32 cep telefonun sahip olduğu ölçülere tam olarak uyar ve ekran yüzeyini koruyacak şekilde örter. Bu sayede siz de cep telefonunuzun konforunu sağlayan ekran koruyucuyu cebinizde her yere güvenle taşıyabilirsiniz.

Müşteri Yorumlarıyla Samsung Galaxy A32 Ekran Koruyucu

Müşteri Yorumlarıyla Samsung Galaxy A32 Ekran Koruyucu

Samsung Galaxy A32 4G temperli kırılmaz cam, fonksiyonel ve görsel özelliklerini koruduğu sürece işlevsel olur. Sahip olduğu sert yüzeyi ile kuvvetli darbelere karşı cihazları korur. Samsung Galaxy A32 4G temperli ekran koruyucu özel kimyasal işlemlerle güçlendirilen cam malzemeden üretilir. Bu malzeme sayesinde kırıldığında ufak parçalara bölünmez. Böylece ekran yüzeyine ve müşterilere zarar vermez. Müşterilerin Samsung A32 cihazının yüzeyine tasarlanan bu ekran koruyucu için fikirlerini ve deneyimlerini belirttikleri yorumlar, ürünü satın almayı düşünen diğer kişilerin kendi alışveriş yöntemlerini oluşturabilmeleri için büyük önem taşır. Bu nedenle yapılan iyi veya kötü bütün yorumlar, ürün hakkında size doğru ve güvenilir olan bilgiyi verir. Siz de işlevsel özellikleri, şık tasarımıyla Samsung markalı bu sert ve dayanıklı ekran koruyucuya Trendyol’un zengin fırsat seçeneklerinden faydalanarak sahip olabilirsiniz.