Samsung 512gb 970 Pro Nvme M.2 Ssd 3500/2300mb/s Mz-v7p512bw

4.761,90 TL

Ürün Bilgileri

Samsung 512gb 970 Pro Nvme M.2 Ssd 3500/2300mb/s Mz-v7p512bw

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NorthAŞ Satıcı Ünvanı: NORTH TEKNOLOJİ VE E-TİCARET SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632125245600001 Vergi Kimlik Numarası: 6321252456
    Bu ürün NorthAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi M.2 SATA Kalınlık 2,38 mm Kapasite 512 GB Okuma Hızı 2000 MB/s ve Üstü Yazma Hızı 1000 MB/s ve Üstü

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Tipi M.2 SATA
Geri Bildirim Ver

Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD Disk 512 gb

Hafıza kartı olarak bilinen materyaller, teknolojik cihazlar ile birlikte kullanılır. Temel bölümler arasında yer alması ne derece önemli olduğunu ortaya koyar. Buna bağlı olarak da zaman içerisinde farklı şekillerde ürün modelleri ortaya konulur. 512 GB depolama alanı birlikte müşterilere var olan pek çok ihtiyacı aynı yerden karşılama fırsatı sunan ürün de dikkatleri üzerine çeker. Bilgisayarın kapasitesini artırma noktasında destek olması yüksek kapasiteli uygulamaların kullanımını mümkün kılar. Bu nedenle Samsung 970 Pro 512GB nvme M.2 SSD diske olan ilgi her geçen gün artar. Oyun oynarken ya da yazılım alanında faaliyette bulunurken bu gibi mevcut fırsatların farkına vararak değerlendirebilirsiniz. Çeşitli teknolojik cihazların depolama kapasitesini oldukça yüksek derecede artıran ürünü sipariş ederek sunulan imkanlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

  • V-NAND teknolojisi
  • M.2 SATA bağlantı tipi
  • 512 GB depolama alanı

Kaliteli Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD 512 GB

Kaliteli Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD 512 GB

Bilgisayar performansını doğrudan etkileyen, bazı çeşitli materyaller vardır. SSD disk olarak bilinen ürünler de bunlar arasında bulunur. Cihazın faaliyet gösterdiği alanlardaki etkinliğini kasma olmadan yapabilmesi için uygun ortam oluşturur. Kasma ve donma gibi problemler, sıklıkla karşılaşılan aynı zamanda müşterilerin hoş karşılamadığı durumlardan bazılarıdır. O nedenle bu alanda yapılan yenilikler dikkat çeker. Samsung 970 Pro 512 GB depolama alanı ile birlikte müşterilerin kullanımına sunulan çözüm önerileri arasında yer alır. Beğeni toplayan yapısı ve kapasitesi ürünün sürekli olarak gelişim göstermesini tetikleyen önemli etkenlerden bazılarıdır. Samsung evo 970 Pro 512 GB seçeneğine kolayca ulaşıp sipariş oluşturabilirsiniz. Uzun soluklu bir kullanımı beraberinde getiren materyalden seneler boyunca yararlanabilirsiniz. Gün içerisinde yapılan işlemlerin kalitesine doğrudan etki eden pek çok unsur için bu materyalden destek alabilirsiniz.

Cazip Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD 512 GB

Cazip Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD 512 GB

Olağanüstü bir performans ortaya koyan materyaller, yoğun iş yükü bulunan kişiler tarafından kullanışlı bulunup tercih edilir. SSD Samsung 970 Pro 512 GB nvme M.2 sata teknolojisi ile ortaya konulan ürünler de bunlardan biridir. Kaliteli ve beğeni toplayan sonuçlar elde edebilmek için etkili çözüm önerileri geliştirip bunları hayatınıza dahil edebilirsiniz. İş ve okul hayatında kolaylık sağlayan ürünleri satın alarak uzun zaman boyunca pek çok imkandan yararlanma fırsatı elde edebilirsiniz. Samsung 970 Pro serisi M.2 sata nvme SSD disk 512 GB olmasından dolayı aynı anda pek çok iş yükünü karşılar. O nedenle zamanın önem teşkil ettiği iş hayatından sıklıkla tercih edildiği görülür. Ortaya koyduğu performans sayesinde beklenti içerisinde olan kişilerin ihtiyacını kolaylıkla karşılar. Dikkat çekici bulunan bu gereci siz de satın alabilirsiniz.

Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD 512 GB Fiyatı

Samsung 970 Pro Serisi M.2 Sata Nvme SSD 512 GB Fiyatı

Sürekli olarak değişim ve gelişim içerisinde bulunan ürün, ayrıca teknoloji meraklılarına da hitap eder. Sunduğu olanaklar neticesinde yoğun bir kitleye seslenen materyal sayesinde yoğun iş yükünü olabildiğinde hafifletebilirsiniz. Samsung 970 Pro serisi M.2 sata nvme SSD disk 512 GB yorumları, ürün sayesinde elde edilen imkanları içerir. Materyal özelliklerine de ulaşabileceğiniz yorum kısmını ürünü satın almadan önce detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Farklı konularda yapılan paylaşımlardan yararlanmanın yanı sıra pek çok kişi ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Samsung 970 Pro serisi M.2 sata nvme SSD disk 512 GB fiyatı da ürün performansı ve özellikleri ile orantılıdır. Kontrolü eline almak isteyen kişiler için gerekli özelliklere sahip olan ürünün okuma ve yazma hızı yüksektir. Trendyol üzerinden ürün özellikleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi merak edilen fiyat faktörünü de açıklığa kavuşturabilirsiniz.