şahap 1930 6 gr (GRAM) 22 Ayar Işçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik

15.611,58 TL

Ürün Bilgileri

şahap 1930 6 gr (GRAM) 22 Ayar Işçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHAP KUYUMCULUK Satıcı Ünvanı: ŞAHAP KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0789005360600015 Vergi Kimlik Numarası: 7890053606
    Bu ürün ŞAHAP KUYUMCULUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • ÜRÜNLERİMİZ TSE BELGELİDİR. LOOMİS SİGORTA FİRMASI İLE SİGORTALI (GARANTİLİ) ŞEKİLDE KARGOLAMA YAPILMAKTADIR. Metal Rengi : Sarı Altın Metal: 22 Ayar Altın Ölçü DİKKAT!!!:Standart ÖLÇÜ 6.2 OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR FARKLI BİR ÖLÇÜ ÜRETİLMEMEKTEDİR SİPARİŞ İPTALİ YOKTUR * 22 ayar altın 0.916 saflığında has altından oluşur. * Özel kutusunda sertifikası ve faturası ile birlikte adresinize teslim edilecektir. * Altın fiyatları sürekli değiştiğinden dolayı sipariş iptali ve ürün iadesi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Şahap Kuyumculuk 6 gr (Gram) 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik

Şahap Kuyumculuk 6 gr kibrit çöpü bilezik sizler için özel olarak tasarlanmaktadır. 22 ayar bilezik modelleri en çok tercih edilenler arasındadır. Hem çok kullanışlıdır hem de yatırım amaçlı kullanılabilmektedir. Şahap Kuyumculuk 22 ayar bilezik modelleri son model teknoloji cihazlar ile üretilmektedir. Ayrıca bileziğin üzerindeki desenler de makineler tarafından atılmaktadır. Kadınların en vazgeçilmez takılarından biri olan bilezikler el işçiliği bulunmadığından dolayı da özellikle yatırım amaçlı çok fazla tercih edilmektedir. Sarı rengi ile dikkat çeken bilezikler 5.8 ila 6.8 boyutları arasında üretilmektedir. Bu nedenle bileğinize küçük ya da büyük gelmemesi adına tam ölçü belirterek sipariş vermelisiniz.

 
  • Değişik boyutlar
  • İşçiliksiz
  • Sertifikalı

Şahap Kuyumculuk Kibrit Çöpü Bilezik Özellikleri

Şahap Kuyumculuk Kibrit Çöpü Bilezik Özellikleri

Şahap Kuyumculuk işçiliksiz kibrit çöpü bilezik modellerini düğünlerde sevdiklerinize takabilirsiniz. 6 gram 22 ayar bileziklerde el işçiliği bulunmamaktadır. Üzerindeki çeşitli desenler makinalar aracılığı ile yapılır. 5.8, 6.0, 6.2, 6.4, 6.6, 6.8 boyutlarında bilezikleri bulabilirsiniz. Boyut farkı önem taşımaktadır. Bu sebeple ölçü alarak istediğiniz boyuttaki bileziği seçmelisiniz. 6 gram 22 ayar bilezikler sertifikalıdır ve kutunun içerisinde sertifika ile beraber gönderilmektedir. Taşsız modeller oldukları için bozdurma esnasında fazla değer kaybetmez. Taşsız olmaları ve el işçiliği bulunmaması sebebiyle işçiliksiz kibrit çöpü bilezikler çok fazla tercih edilmektedir. 0.916 saflığında has altından üretilmektedir. Kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu etmek adına 22 ayar kibrit çöpü bileziklere sahip olabilirsiniz.

 

Şahap Kuyumculuk Kibrit Çöpü Bilezik Kullanımı ve Yorumları

Şahap Kuyumculuk Kibrit Çöpü Bilezik Kullanımı ve Yorumları

Altın uzun yıllardır değerini koruyan ve modası asla geçmeyen bir üründür. Özellikle kadınlar altına çok düşkündür. Takmayı sevdikleri gibi yatırım yapmayı da çok severler. 22 ayar 6 gram işçiliksiz kibrit çöpü bilezikleri kolunuza takarak sevmediğiniz kişilere nispet yapabilirsiniz. Özellikle düğünlerde anne ve babalar çocuklarına altın takmak için 6 gram 22 ayar işçiliksiz kibrit çöpü bilezikleri takabilirler. İster takmak ister yatırım yapmak için seçeceğiniz en ideal bileşiklerdir. Taşsız olmaları kesinlikle gösterişsiz oldukları anlamına gelmemektedir. Özel makineler ile bileşiklerin üzerine çeşitli desenler işlenmektedir. Şahap kuyumculuk 6 gr kibrit çöpü bilezik yorumları kısmında pek çok kişinin hem geleceğe yatırım amaçlı, hem hediye etmek hem de takmak amaçlı tercih edildiği görülmektedir. Narin kolunuzda size yakışacak kibrit çöpü bilezikler ile özel günlerinizde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

 

Şahap Kuyumculuk Kibrit Çöpü Bilezik Fiyatı

Şahap Kuyumculuk Kibrit Çöpü Bilezik Fiyatı

Şahap Kuyumculuk 6 gr kibrit çöpü bilezik fiyatı da oldukça uygun seçeneklere sizlere sunulmaktadır. Kadınlar altın takmayı çok sevdikleri için tercihlerini genellikle bileziklerden yana kullanmaktadır. Çeşitli boyutlarda bulabileceğiniz bilezikler arasında bileğinize uygun olarak seçebilirsiniz. Özel hediye kutularında gönderilen kibrit çöpü bileziklerin sertifikası da bulunmaktadır. Ayrıca saf altından üretildikleri için değerleri asla bozulmaz. Zarif ve kibar bileziklere sahip olmak istiyorsanız tercihlerinizi 6 gram 22 ayar işçiliksiz kibrit çöpü bilezikleri seçebilirsiniz. 5.8 ila 6.8 boyutları arasında beğeninize sunulan bileziklerden bileğinize uygun olanı tercih etmelisiniz. Uzun yıllar boyunca güzelliğinden ve değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek olan kibrit çöpü bileziklere çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Ancak altın fiyatları sürekli değiştiğinden dolayı fiyatlarda değişiklik olması çok normaldir. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.