Ruacan Köpek Ve Yavru Köpek Tuvalet Eğitimi Spreyi 250 gram , Isırma Önleyici, Caydırıcı, %100 Doğal

180 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ruacan Köpek Ve Yavru Köpek Tuvalet Eğitimi Spreyi 250 gram , Isırma Önleyici, Caydırıcı, %100 Doğal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RUA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: YAŞAR RUACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7351026059
    Bu ürün RUA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KÖPEK ve YAVRU KÖPEK EĞİTİM SPREYİ -%100 DOĞAL ve ORGANİK Ruacan Köpek ve Yavru Köpek Eğitim Spreyi, patili dostunuzun sağlığı düşünülerek tamamen doğal içeriklerden üretilmiştir. İçerisinde herhangi bir kimyasal madde barındırmaz.. İçeriğindeki doğal bileşenler, köpeğinizin özel alanlarını belirleyen bir sinyal görevi görür. Ruacan Köpek ve Yavru Köpek Eğitim Sprey i’ni zararlı kimyasal içeren spreyler ile kıyaslamayınız!.. %100 doğal olan spreyimiz, tüm yaş ve ırk grubundaki köpekler için uygundur. Ruacan Köpek ve Yavru Köpek Eğitim Spreyi , sevimli dostlarınızın evinizdeki eşyaları tırmalamasını ve ısırmasını engeller. İdrarla işaretleme alışkanlığını ortadan kaldırır. Spreyi kullanım talimatına uygun olarak kullandığınız halde, köpeğinizin evinizin özel alanlarına ilgisiz hale geldiğini fark edeceksiniz. -KullanımAlanları- Köpek ve yavru köpeklerin tuvalet eğitimi ile ısırma eğitiminde etkilidir. Köpeğinizin inatla idrarla işaretlediği alanlar için caydırıcı etkisi görür. Önceden işaretlediği alanları bir daha işaretlememesini sağlar. Mobilya, koltuk, kanepe, yatak, perde ve halı gibi alanları ısırmasını engeller . Özellikle yavru köpeğinizin idrarını yapma alışkanlığı için eğitim spreyimiz önemlidir. Dış mekanda ve evinizde bulunan bitkilerin alanları işaretlemelerine (idrar yapmalarına)engel olur. -KullanımTalimatı- 1- Ürünü iyice çalkalayınız. 2- Evcil hayvanınızın gelmesini istemediğiniz özel alana gün içerisinde 3-4 kez spreyi püskürtünüz. 3- Evcil hayvanınız, yeni davranışına uyum sağladığında kullanım sıklığını azaltınız ve ilerleyen süreçte ihtiyaç halinde kullanınız. 4- Uygulama oranının, köpeğinizin alışkanlıklarının ne kadar şiddetli olduğuna ve bölgeyi ne sıklıkta ziyaret ettiklerine bağlı olduğunu unutmayınız.
Geri Bildirim Ver