Royal Canin Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

2.665 TL
(177,67 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETHANEM Satıcı Ünvanı: ALİ KOCATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670607400
    Bu ürün PETHANEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 15 kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Maxi Adult 15 Kg Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek maması, evcil hayvanınızın gelişimini için son derece faydalıdır. İçinde yer alan protein, lif, vitamin ve mineraller sayesinde köpeğiniz her zamankinden daha enerjik ve sağlıklı bir hâle gelir. %30 protein, %16 yağ, %7,7 kül ve %2,4 lif içeren bu ürün, büyük ırk yetişkin köpekler için özel olarak geliştirilmiştir. Yüksek kaliteli protein ve dengeli lif içeriği sayesinde evcil hayvanınızın kemik ve iskelet gelişimini olumlu etkiler. Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek mamasının özel olarak şekil verilmiş taneleri, sadık dostunuzun konforlu bir biçimde beslenmesine yardımcı olur.

  • Omega 3 yağ asitleri , A, D ve E vitaminlerini içerir.
  • 15 aylık veya daha büyük köpekler tarafından 5 yaşına kadar tüketebilir.
  • 26 - 44 kilo aralığındaki yetişkinler için uygundur.

Royal Canin Büyük Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği

Royal Canin Büyük Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği

Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek mamasının içeriği oldukça zengindir. %30 protein içeren bu ürün kurutulmuş kümes hayvanı barındırır. Ayrıca mısır, pirinç, buğday, pancar ve maya içerir. Kırmızı et ve baklagillerin yanı sıra kabuklu deniz ürünleri de mamanın içeriğinde yer alır. Protein açısından oldukça zengin olan bu ürün balık, soya ve hayvansal yağlar barındırır. Royal Canin maxi adult büyük ırk yetişkin köpek maması evcil dostunuzun sağlıklı bir cilt yapısına sahip olmasını sağlar. Ürünün içeriğine bulunan A, D, E vitaminleri, demir, çinko ve magnezyum gibi bileşenler, köpeğinizin günlük ihtiyacını karşılar ve konforlu bir yaşam sürebilmesine yardımcı olur.

Royal Canin Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Besleyici mi?

Royal Canin Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Besleyici mi?

Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek maması oldukça besleyicidir. İçinde yer alan hayvansal ve bitkisel proteinler evcil hayvanınızın günlük gereksinimlerini karşılar. Ayrıca mamanın barındırdığı mineraller, vitaminler ve besleyici yağlar köpeğinizin kalp ve damar sağlığını olumlu etkiler. Ayrıca dengeli lifler sayesinde köpeğinizin bağırsak florası düzenlenir. Böylece sindirim problemleri nedeniyle hastalıkların meydana gelme ihtimali bir hayli azalır. Bu ürün, evcil hayvanınızın zihinsel gelişimini desteklenir. Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek maması tavsiye edilen miktarda servis edildiğinde herhangi bir sağlık problemine sebep olmaz. Ayrıca ürünü serin, rutubetsiz ve direkt güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza ederek raf ömrünü uzatabilirsiniz.

Royal Canin Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Kaliteli mi?

Royal Canin Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Kaliteli mi?

Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek maması son derece kaliteli bir üründür. Günlük kullanım miktarını belirlerken köpeğinizin hareketlilik durumunu, yaşını ve kilosunu göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için ürünün paketinin arkasında yer alan besin tablosunu inceleyebilirsiniz. Ayrıca köpeğinizin herhangi bir rahatsızlığı varsa bu mamayı tercih etmeden evvel uzman bir veterinere danışmanız tavsiye edilir. Yüksek kalite standartları gözetilerek hazırlanan bu ürün, köpeğinize fayda sağlamanın yanı sıra size de maddi açıdan tasarruf etme imkânı tanır. Mama, on beş kiloluk ambalajı sayesinde uzun süre boyunca tüketilebilir. Dilerseniz siz de Royal Canin maxi adult 15 kg büyük ırk yetişkin köpek maması yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvanseverlerin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.