Royal Canin Dog Shn Giant Junior Köpek Maması15 Kg

2.868,40 TL
(191,23 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.728,33 TL2.914,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.941 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.970,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.003,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Dog Shn Giant Junior Köpek Maması15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİDİMAMA Satıcı Ünvanı: DURMUŞ ALİ BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890066025
    Bu ürün DİDİMAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyüme, köpeğinizin hayatında önemli bir aşamadır
  • büyük fiziksel değişikliklerin yanı sıra yeni karşılaşmalar ve keşifler zamanıdır. Özellikle bu önemli dönem boyunca, yavru köpeğiniz büyüdükçe ve geliştikçe, optimal sağlığını desteklemek için diyeti önemlidir. ROYAL CANIN® Giant Junior mamaları, bağışıklık sistemi gelişmekte olan yavru köpeğinizin doğal savunmasını desteklemek için çok yararlı E vitamini de dahil olmak üzere patentli bir özel antioksidan kompleksi içerir. Özel olarak uyarlanmış enerji içeriği sayesinde ROYAL CANIN® Giant Junior, yavru köpeğinizin gelişiminin ikinci aşamasındaki yüksek gelişim hızını desteklemeye yardımcı olur. Ayrıca ROYAL CANIN® Giant Junior dev ırk köpek yavrularında iyi kemik ve eklem desteğine katkıda bulunur
  • kalsiyum ve fosfor gibi enerji ve minerallerin dengeli alımı sayesinde bu sağlanır. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DESTEĞİBüyüme, köpeğinizin hayatında önemli bir aşamadır: büyük değişiklikler, keşifler ve yeni karşılaşmaların zamanıdır. Bu dönem sırasında, yavru köpeğin bağışıklık sistemi aşamalı olarak gelişir. GIANT Junior özellikle de E vitamini içeren patentli* bir antioksidan kompleksi sayesinde yavru köpeğinizin doğal savunmasını desteklemeye yardımcı olur. BÜYÜME AŞAMASI: KAS GELİŞİMİ8 aylıktan itibaren ikinci büyüme aşaması sırasında çok büyük cins yavru köpeklerde kas gelişimini desteklemeye yardımcı olmak üzere uyarlanmış bir protein ve L-Karnitin içeriği. KEMİK VE EKLEM DESTEĞİDengeli enerji ve mineral (kalsiyum ve fosfor) alımı sayesinde , çok büyük cins yavru köpeklerde iyi kemik mineralizasyonuna katkıda bulunur, böylelikle kemik güçlenmesini ve eklemleri destekler. KOMPOZISYON:Kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, mısır, mısır unu, pirinç, bitkisel protein izolat*, hayvansal yağlar, buğday unu, pancar küspesi, hidrolize hayvansal proteinler, mineraller, balık yağı, soya yağı, mayalar ve ilgili parçalar, frukto-oligo-sakkaritler, fsi- lyum kabuğu ve tohumları, hidrolize maya (mannan-oligo-sakkarit kaynağı), maya ekstratları (beta-glukan kaynağı), kadife çiçeği özü (lutein kaynağı), hidrolize edilmiş kabuklu hayvanlar (glukozamin kaynağı), hidrolize edilmiş kıkırdak (kondroitin kaynağı). İLAVELER (her kg için): Beslenmeye dayalı ilaveler: Vitamin A: 16500 IU, Vitamin D3: 1100 IU, Vitamin E: 340 mg, E1 (Demir): 35 mg, E2 (Iyot): 3,5 mg, E4 (Bakır): 11 mg, E5 (Manganez): 45 mg, E6 (Çinko): 128 mg, E8 (Selenyum): 0,06 mg – Teknolojik ilaveler:Sedimanter kökenli klinoptilolit: 10 g - Organoleptik ilaveler: Yucca ekstratları: 125 mg - Koruyucular - Antioksidantlar. ANALİTİK BİLEŞENLERİ:Protein: %31 - Yağ: %16 - Kül: %7,4 - Diyetsel lif: %1,3 - Kalsiyum: %1,26 - Fosfor: %1 - L-karnitin: 300 mg/kg. BESLENME TALİMATI:Tabloya bakın. Parti kodu, tescil numarası ve için, ambalajin üzerine bakınız. Serin ve kuru bir yerde saklayınız L.I.P.: çok yüksek sindirilebilirliği özelliğinden dolayı seçilmiş protein. Ağırlık : 7,6 - 15 Kg Lezzet : Tavuk Yaş Seçimi : Yavru (0-1 Yaş) Irk Boyutu : Dev (Giant)

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Giant Junior 390018 15 Kg Dev Irk Yavru Köpek Maması

Gösterişli ve normalden iri yapıya sahip köpeklerin bakımı için sık iştahı ve kiloyu kontrol altında tutan mamalar tercih edilir. Royal Canin Giant Junior dev ırk yavru köpek maması 15 kg, iri köpekler için en çok talep gören ürünlerin başında gelir. Dev ırktan gelen köpeklerin yavruluk döneminde de sağlıklı ve güçlü bir yapıya sahip olmasını sağlar. Gelişimin her evresinde farklı beslenme düzenine ihtiyaç duyan bu canlılar, Royal Canin mama ile enerjik ve mutlu günlere uyanır. Dev ırk maması, yavruların doğal savunma sistemlerini destekleyerek hastalıklara karşı koruyucu kalkan oluşturur.

  • Royal Canin mama, %1.3 diyetsel lif ile kolay sindirim imkânı verir.
  • Bu ürün, %16 yağ oranı sayesinde dengesiz kilo artışının önüne geçer.
  • %31 yüksek protein içeriği, güçlü ve sağlıklı bir yapı oluşturur.

Royal Canin Giant Junior Yavru Köpek Maması İçeriği Nasıl?

Royal Canin Giant Junior Yavru Köpek Maması İçeriği Nasıl?

Royal Canin Giant Junior 15 kg paketleriyle uzun süre boyunca dengeli ve sağlıklı beslenme imkânı verir. Dev ırklar için üretilen mamanın içeriğinde ise patentli özel antioksidan kompleksi ve besleyici bileşenler yer alır. Royal Canin Giant Junior 15 kg dev ırk yavru köpek maması, L-karnitin ve yucca bitkisi ile desteklenir. Royal Canin mama; kurutulmuş kümes hayvanları proteini, mısır, mısır unu, pirinç, bitkisel protein izolatı, hayvansal yağlar ve buğday unu içerir. Üründe; pancar küspesi, hayvansal protein hidrolizatı, balık yağı, soya yağı, pisilyum kabuğu ve tohumları da bulunur. Kadife çiçeği özü, hidrolize edilmiş kabuklu hayvanlar ve hidrolize edilmiş kıkırdak ise ürüne lezzet katar. Royal Canin dev ırk maması; A, D3, E, demir, iyot, bakır, manganez, çinko ve selenyum içeren formülü ile bağışıklığı destekler.

Royal Canin Köpek Maması Hangi Tür Köpekler İçin Uygundur?

Royal Canin Köpek Maması Hangi Tür Köpekler İçin Uygundur?

Royal Canin Giant Junior 15 kg dev ırk yavru köpek maması, 0 ile 12 ay arasındaki yavrular için uygundur. Tüm büyük ırklar için kullanıma uygun olan mama, 26 ile 44 kg arasında köpekler için tam bir öğün yerine geçer. 45 kilogram üstü dev ırka ait hayvanlara yönelik dengeli ve yeterli bir beslenme için de Royal Canin mama kullanılır. Royal Canin Giant Junior 15 kg dev ırk yavru köpek maması, çok büyük ırklarda sekizinci aydan itibaren hızlanan gelişimi destekler. Bu ürün, iri yapılı ve gün boyu bol miktarda beslenmeye ihtiyaç duyan patili dostlar için üretilir. Özellikle Danua, Leonberger, St. Bernard, Napoliten Mastiff, Newfoundland, Great Phyrenees ve Bullmastiff gibi devasa ırklar, Royal Canin ile yeterli beslenebilir.

Royal Canin Dev İrk Yavru Köpek Mamasının Faydaları Neler?

Royal Canin Giant Junior yavru köpek maması, besleyici ve faydalı içeriği ile dev ırklardan beklenen gelişimsel özellikleri köpeklerin göstermesini sağlar. Özellikle son derece hızlı ilerleyen yavruluk döneminde ihtiyaç duyulan mineral ve vitaminleri sunar. Royal Canin mama, ağız ve diş sağlığını korurken dengeli mineral ve enerji alımını da destekler.

Yüksek protein ve düşük yağ içeren mama, kas kütlesini artırırken dengesiz kilo alımının önüne geçer. Bu ürün, iyi kemik mineralizasyonu sağlayarak kondisyonu artırır. Royal Canin Giant Junior 15 kg dev ırk yavru köpek maması, eklem sağlığı için son derece faydalıdır.

Yüksek oranda sindirilebilir LIP proteini içeren ürün, dışkılama düzenini de destekler. Hazımsızlığın önüne geçerken hastalıklara karşı koruyucu görev üstlenir. Özellikle beslenme düzeni ve hareketsizlikten kaynaklanan birçok rahatsızlığa karşı koruma sunar. Bu ürün, üriner sistem hastalıklarından koruyarak patili dostların yaşam kalitesini artırır. Royal Canin Giant Junior 15 kg dev ırk yavru köpek maması yorumlarını inceleyerek ürünü kolayca Trendyol’dan satın alabilirsiniz.