6
Köpek Maması kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Royal Canin Dog Shn Mini Puppy Köpek Maması 4 Kg

915,90 TL
(228,98 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (72)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.031,79 TL910 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.026 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Dog Shn Mini Puppy Köpek Maması 4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Reyon Satıcı Ünvanı: AYTEN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1911442248600001 Vergi Kimlik Numarası: 0210226255
    Bu ürün Mavi Reyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Dog SHN Mini Puppy Köpek Maması 4 Kg

Ürün Özellikleri

  • Boyut Çok Küçük (1 - 4 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Urinary (İdrar yolu)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Mini Puppy 119-0118 4 Kg Yavru Köpek Kuru Maması

Küçük ırk evcil hayvan dostları için tercih edilebilecek en ideal ürünlerden biri Royal Canin Mini Puppy 4 kg kuru yavru köpek mamasıdır. Bu mama, fiziksel olarak çok büyümeyen ve küçük ırk olarak kabul edilen köpek cinslerine özel olarak formüle edilmiştir. Küçük köpeklerin farklı bir metabolizması olduğu için özel bir mama ile beslenmeleri gerekir. Ayrıca Mini Puppy, yavruların da tüketebileceği bir mamadır. Gelişim çağı için hayvanlara her yönden fayda sağlayan bu ürün, 10 aydan küçük yavrular için oldukça idealdir. 4 kilogramlık paketi ile mama ihtiyaçlarını uzun süre karşılayabilir. Benzersiz lezzeti ile yavruların iştahlı bir şekilde beslenmesini sağlar.

  • Yaşı 10 aydan, ağırlığı ise 10 kilogramdan az olan köpekler için uygundur.
  • Yorkshire Terrier, Papillon, Chihuahua gibi küçük ırklara özel olarak üretilmiştir.
  • Sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendiren bir içeriğe sahiptir.

Royal Canin Mini Puppy Kuru Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Mini Puppy Kuru Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Mini Puppy 4 kg köpek maması, hayvanların hızlı bir gelişim kaydettiği yavruluk dönemi için oldukça besleyici bir içeriğe sahiptir. Yavru köpeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir şekilde geliştirilen bu ürün, yüksek besin değerleri ile etkili bir beslenme sağlar. Yavruların optimum düzeyde enerji alabilmeleri için yağ ve protein oranı yüksek tutulmuştur. Dengeli bir bağırsak florası sağlayarak sindirim toleransını verimli bir noktaya ulaştırır. Kolay sindirilebilen bir içeriği olduğu için küçük ırklar için son derece uygundur. Royal Canin Mini Puppy 4 kg kuru yavru köpek maması, hayvansal ve bitkisel gıdalar içerir. İçeriğindeki malzemelerden bazıları; kurutulmuş kümes hayvanları eti, pirinç, mısır, pancar küspesi, soya yağı, balık yağı ve bitkisel protein izolat şeklinde sıralanabilir. Demir, çinko, manganez, protein, iyot, A ve D3 vitamini ise beslenmeye dayalı ilavelerdir.

Royal Canin Yavru Kuru Köpek Maması Her Köpek İçin Uygun mu?

Royal Canin Yavru Kuru Köpek Maması Her Köpek İçin Uygun mu?

Özel bir ürün olarak geliştirilen Royal Canin Mini Puppy 4 kg kuru yavru köpek maması, her köpek için uygun bir besin değildir. Bu ürün Chihuahua, Pekingese, Poodle, Shih Tzu, Papillon, Dachshund ve Yorkshire Terrier gibi küçük ırklara göre formülize edilmiş mamaları içerir. Aynı zamanda sütten kesilen ve 10 aydan küçük olan köpeklere verilebilecek bir mamadır. Ayrıca Royal Canin Mini Junior 4 kg küçük ırk yavru köpek maması, köpeklerin kilo durumuna göre kullanılması gereken bir üründür. 10 kilogramdan zayıf, küçük ırk ve yavru köpekler için uygun bir mamadır. Mama krakerlerinin şekli ve yapısı, küçük ırk yavru köpeklerin az gelişmiş diş ve çenelerine uygundur.

Mini Puppy Yavru Kuru Köpek Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Mini Puppy Yavru Kuru Köpek Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Yavrular, bu mamanın tadını çok sevdiği için sık sık yemek isteyebilirler. Fakat beslenme düzeni, köpek sağlığı için oldukça önemli bir detaydır. Bu nedenle beslenme zamanlarını ideal sıklıkta tutmak gerekir. Bu ürün, günlük besleme rutinlerine uygun olarak üretilmiştir. Dolayısıyla her gün, paket üzerinde belirtilen miktarda mama verilmelidir. Mama verme sıklığı, günlük olarak ayarlanmalıdır. Günlük beslenme miktarları ise paket üzerinde yer alan yönergelerin yanı sıra köpeğin vücut ağırlığına, egzersiz durumuna, aktivitelerine, stres durumuna ve çevresel faktörlere göre de belirlenebilir. Dilerseniz Trendyol üzerinden Royal Canin Mini Puppy 4 kg kuru yavru köpek maması yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.