Royal Canin Dog Ccn Medium Dermacomfort Köpek Maması 12 Kg

3.223,90 TL
(322,39 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Dog Ccn Medium Dermacomfort Köpek Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİDİMAMA Satıcı Ünvanı: DURMUŞ ALİ BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890066025
    Bu ürün DİDİMAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Dog CCN Medium Dermacomfort Köpek Maması 12 Kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Dermacomfort 10 Kg Medium Orta Irk Köpek Maması

Royal Canin Dermacomfort medium köpek maması 12 aydan büyük ve 11- 25 kilogram arasındaki orta boy köpeklere özel olarak hazırlanır. İçeriği derisi tahrişe ve kaşıntıya eğilimli köpeklerinhassasiyetlerini hafifletmeye yönelik bileşenlerden oluşur. Enfes aroması ve bileşenleri sayesinde köpeklerin sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmesini sağlar. Optimal deri ve tüy sağlığı için özel hazırlanmış bir kokteylden oluşan Royal Canin Dermacomfort hücre sağlığını destekleyerek köpeklerin günlük hayatlarında daha enerjik olmalarını sağlar. Düzenli kullanıldığında bir ay gibi kısa bir sürede gözle görülür fark yaratır. Deri ve tüylerde oluşan problemi çözer ve tekrardan oluşmasını engeller. Besleyici bir mamadır.

  • İçeriğindeki hayvansal ve bitkisel karışımın antioksidan etkisi vardır.
  • Orta boy her cins köpek için kullanımı uygundur.
  • Köpeklerin besin ihtiyacını uzun süre karşılamak için 10 kg olarak sunulmaktadır.

Royal Canin Dermacomfort Köpek Mamasının İçeriği Nasıldır?

Royal Canin Dermacomfort Köpek Maması

Orta büyüklükteki köpekler için özel olarak üretilen Royal Canin Dermacomfort derinin ve tüylerin her zaman sağlıklı ve canlı kalmasını sağlayan bileşenlere sahiptir. İçeriği şu şekildedir: pirinç, buğday gluteni, hayvansal yağlar. Buğday, mısır gluten, mısır, mineraller, kabukları çıkarılmış yulaf, hidrolize kümes hayvanları karaciğeri. Soya yağı, pancar püresi, balık yağı, keten tohumu, frukto-oligo-sakkaritler, hodan yağı ve kadife çiçeği özü. Royal Canin Dermacomfort içeriğinde çeşitli vitaminler ve mineraller de barındırmaktadır. İçeriğinde 25600 ıu A vitamini, 800 ıu D3, 42 mg demir, 2,9 mg iyot, 17 mg bakır, 55 mg manganez, 208 mg çinko, 0,11 mg selenyum ve koruyucu antioksidanlar bulunur. Bu kokteyl bileşen ile köpeklerin ihtiyacı olan besinleri sağlıklı bir şekilde almaları amaçlanmıştır.

Royal Canin Dermacomfort Köpekler İçin Sağlıklı mıdır?

Royal Canin Dermacomfort kullananlar köpeklerinin hassasiyetinin farkında olan hayvan sahipleridir. Bu nedenle içerik değerleri ve kokteyl analizine de dikkat etmektedirler. Royal Canin Dermacomfort analiz tablo değerleri %24 protein, %17 yağ, %5,9 kül, %1,4 diyetsel lif, 35,5 g/kg omega 6 yağ asidi. 10,6 g/kg omega 3 yağ asidi, 4,1 g EPA ve DHA dâhil şeklindedir. Oldukça sağlıklı olan bu mama aynı zamanda muhteşem aroması ve lezzeti ile köpeklerin öğünlerini severek yemesini sağlar. Royal Canin Dermacomfort deriye faydalı etkileri ile bilinen omega 6 yağ asitlerine sahiptir. Bu ve diğer bileşenleri ile birlikte deri için sağlıklı bir mamadır. Köpeklerin gün boyunca ihtiyacı olan besinleri karşılar. Tüy ve deri sağlıklarına olumlu katkılarda bulunur.

Royal Canin Dermacomfort Köpek Maması Kaliteli midir?

Royal Canin Dermacomfort serbest radikalleri etkisiz hâle getirmede yardımcı olan antioksidan bileşimi sayesinde köpeklerin hücre gelişimlerine katkı sağlar. Sağlıklı ve kaliteli bir şekilde hayatlarına devam etmeleri için gerekli tüm özellikleri barındıran Royal Canin Dermacomfort medium 10 kg paketi ile orta büyüklükteki köpeklerin beslenmesinde uzun süreli bir kullanım sağlar. Royal Canin Dermacomfort medium orta ırk köpek 10 kg yorum konusunda da hayvan sahiplerinden çok sayıda olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasındaki yorumlar incelenerek gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ışığında mama ile ilgili daha detaylı bilgi sağlanabilir. Royal Canin Dermacomfort Trendyol üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz bir üründür. Onlarca kategoride binlerce kaliteli ürünü yıl boyunca yapılan kampanyalar ile avantajlı fiyatlarla tedarik edebilirsiniz. Hayvan dostlarınız için daha uygun fiyatlı alışverişler yapabilir ve onların hayatına değer katabilirsiniz.