Rowenta Cf3460 Premium Care Precious Curls Zaman Ayarlı Saç Maşası 25 Mm - 1830006015

6.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rowenta Cf3460 Premium Care Precious Curls Zaman Ayarlı Saç Maşası 25 Mm - 1830006015

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rowenta cf3460f0 premium care zaman ayarlı saç maşası - 1830006015 sonuç/kullanım: Isı ayarları: 8 farklı hız ayarı. Kaplama: Kaşmir keratin. Özellikler: Bukleler varil çapı: 25 mm. Ayarlanabilir kıvırcıklaştırma zamanı: Var. Ayarlanabilir ısı: 130 - 200 °c. Saça duyarlı ve ergonomi. Saç tipine göre ısı ayarı: Var. Soğutma ipucusu evet. Ergonomi/ kullanım rahatlığı. Otomatik kapama: Var. Görüntü: Lcd. Isınma göstergesi: Var. Isınma süresi: 45 saniye. Asma çemberi: Var. Ayarlar kilidi: Var. Uyumlu zamanlayıcı: Otomatik. Kıvırcıklaştırmaya hazır sesi sinyali: Var. Teknik özellikler: Voltaj: 110-240 volt. Güçlü kablo sarıcı: 1.8 metre. 360° kablo: Evet. Isıtma türü unsuru: Alüminyum. Renkler kar beyazı & metal tarçın pembesi. Rowenta cf3460f0 premium care zaman ayarlı saç maşası 3 bakım programı ile tüm saç tiplerine uygun güzel ve sağlıklıbukleler için ideal sıcaklık/bukle zamanı kombinasyonunu sağlar.. Aşırı ısınma riski olmadan kusursuz sonuçlar elde etmek içinentegre ses sinyalli zamanlayıcı. Maksimum sıcaklık kontrolü vestil hassasiyeti için lcd ekran, özel ayarlar ve mükemmelsonuçlar. Argan yağlı özel cashmere keratin kaplama. Kusursuzstile sahip doğal görünümlü bukleler ve dalgalar için 25 mmmaşa. Bir saatlik kullanımdan sonra otomatik kapanma özelliği ileileri düzey güvenlik. Ileri düzey kullanışlılık ve konforlu kullanımiçin 360° dönebilen kordonüstün bakım özelliğiyle tüm saç tiplerinde güzel bukleler. Ultra bakım ve göz alıcı buklelerkusursuz buklelere sahip olmanız için premium care precious curls ultra bakımsağlayarak sayısız stil seçenekleri sunar. 3 bakım programı, göz alıcı ve sağlıklı sonuçlariçin saç tipine ideal sıcaklık ve bukle zamanı kombinasyonu sağlar. Maksimum korumaile sorunsuz bir bukle deneyimi için gelişmiş özellikler mevcuttur. 3 farklı bukle zamanıayarı muhteşem göz alıcı buklelerden kusursuz sıkı buklelere istediğiniz görünüşüseçmenizi sağlar. Argan yağlı özel cahsmere keratin kaplama ve aşırı ısınma riskiolmadan güzel buklelere sahip olmayı sağlayan entegre zamanlayıcı. Lcd ekran sıcaklıkkontrolünde yüksek hassasiyet sağlar. Premium care precious curls: Ultra bakım vegöz alıcı stil için eksiksiz set.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 220 Derece
  • Tip İnce Bukle
  • Renk Çok Renkli
  • Otomatik Kapanma Var
  • Maşa Çapı 33 mm
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Dijital Ekran Yok
Geri Bildirim Ver