RoseRoi 1 ADET MÜZİKLİ IŞIKLI YÜRÜYEN BALIK 23 CM PİL İLE ÇALIŞAN OYUNCAK BALIK

Ürün Bilgileri

RoseRoi 1 ADET MÜZİKLİ IŞIKLI YÜRÜYEN BALIK 23 CM PİL İLE ÇALIŞAN OYUNCAK BALIK

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÖZELLİKLERİ: RENK STOK DURUMUNA GÖRE KARIŞIK OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR Işıklı ve Müzikli Olması Oyununuzu Dahada Zevkli Hale Getirecektir. Yürüyen Balık Aynı Anda Işık,Müzik ve Yürüyerek Şık Bir Görüntü Sunar. Balığın Uzunluğu 23cm 3 Adet AA Pil İle Çalışır.(Piller Ürüne Dahil Değildir)
Geri Bildirim Ver

Roseroi 1 Adet Müzi̇kli̇ Işıklı Yürüyen Balık 23 cm Pi̇l ile Çalışan Oyuncak Balık

Oyuncak dünyası gelişse bile, basit tasarlanmış ve anı kurtaran oyuncaklar her daim olur. Genelde tek parça ve çocuğun kolay ikna edilmesini sağlayan bu oyuncaklar ebeveynlerin gözünde bir numaralı ikna oluş aracıdırlar. Çocuğun ikna oluşunda, büyüklerinin de ilgisini çekebilecek yeni ve teknolojik oyuncaklar olduğu gibi, oyun setleri, araç, plastik hayvan, ışıklı araba hatta ışıklı kedi köpek ya da bir evcil hayvan da etkili olabilir. Çünkü çocuğun hayal dünyası oyuncakların kullanımında rol oynar. Örneğin düzenli ilgi gören çocukların, oyuncaklarını kullanışı da kendisini eğiten ailesinin izini taşır. Bu bakımdan Roseroi 1 adet müzi̇kli̇ ışıklı yürüyen balık 23 cm pi̇l ile çalışan oyuncak balık geliştirici ürün, onun için ayrı bir yere sahip olur.

  • Çocuğun hayal dünyasını geliştirir
  • Paylaşma duygusunu arttırır
  • Hayvan sevgisini geliştirir

Roseroi 1 Adet Oyuncak Balık Özellikleri

Roseroi 1 Adet Oyuncak Balık Özellikleri

Ürün, ortalama bir büyüklüğe sahip oluşu dolayısıyla, çok küçük çocukların da yutma tehlikesi olmaksızın oynayabileceği türdendir. Ayrıca renkli, müzikli ve ışıklı oluşu da ilgi çekicidir. Örneğin, emekleme aşamasındaki çocuklar için Roseroi yürüyen balık bütün gün çocuğun peşinden gidebileceği türdendir. Bu da çocukta çok erken yaşta hedefine ulaşma ve kazanma içgüdüsünü geliştirir. Bu yönüyle düşünülünce, Roseroi balık 0-3, 0-5 yaş arası çocuklar için daha uygun olduğu düşünülebilir bir oyuncaktır. Ayrıca evde beslenilen kedi köpek veya kuş gibi hayvanların da ilgisini çekebilecek bir parçadır. Yani, değil çocuğunuz, evcil hayvanınız için bile müzikli ışıklı yürüyen balık düşünebilirsiniz. Kullanımı son derece kolaydır, pilini takıp aktif hale getirip yere bırakmanız yeterlidir, o, zeminde ışığını yayarak hareket ederken size de onun peşine takılan çocuğunuzu izlemek kalır.

Yürüyen Balık Oyuncak Balık ve Çocuğunuz

Yürüyen Balık Oyuncak Balık ve Çocuğunuz

Bu tür bir oyuncağın en önemli avantajı da çocuğunuzun kendisine ve bir şeylere zarar vermesi yerine daimi olarak bu oyuncakla vakit geçirecek olmasıdır. Nitekim hareketli, renkli, ışık saçan ve dahası müzikli nesneler, çocuklar için her daim dikkat çekicidir. Ayrıca çocuğunuzun ya da çocuklarınızın da hayal dünyasını geliştiricidir. Çocuklar için Roseroi müzikli ışıklı yürüyen balık hayal dünyalarında ayrı bir yer eder. Oyuncağın bir hayvan formunda olması, çocuğun kendi dünyasında hayvanlarla ilk teması olur. Ürünün cansız olması, yani oyuncak olması, tüy yutma, ısırılma tırmalanma gibi olası risklerin de önüne geçer. Böylece ilk arkadaş edinimini de gerçekleşir. Erken dönemde, çocuğunuzda amaç, hedef, hedefe ulaşmak için harekete geçme güdüleri aşılar. Çocuğunuz ürünle vakit geçirirken siz de kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Roseroi 1 Adet Yürüyen Oyuncak Balık Fiyatı ve Yorumları

Roseroi 1 Adet Yürüyen Oyuncak Balık Fiyatı ve Yorumları

Çocuğunuz için iyi bir oyuncak ve oyun arkadaşı olduğu kadar Roseroi 1 adet müzi̇kli̇ ışıklı yürüyen balık 23 cm pi̇l ile çalışan oyuncak balık fiyatı da oldukça uygundur. Bu tür ürünlerde, ebat ve özellikleriyle fiyat doğru orantılıdır ancak müşterinin arzu ettiği kaliteli ürün ve uygun fiyat dengesi her daim gözetilir. Farklı renk seçenekleri olup, boyut standarttır. Çocuklar için iyi bir oyuncak ve oyun arkadaşıdır. Güvenli ve sağlam yapısı sayesinde uzun süre kaliteli kullanım sağlar. Roseroi 1 adet müzi̇kli̇ ışıklı yürüyen balık 23 cm pi̇l ile çalışan oyuncak balık kullananlar tarafından da tavsiye edilir. Roseroi 1 adet müzi̇kli̇ ışıklı yürüyen balık 23 cm pi̇l ile çalışan oyuncak balık yorumları ve fiyat avantajları için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Keyifli ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.