RİKEL DERİ %100 Hakiki Deri Bej Kadın Günlük Babet

Ürün Bilgileri

RİKEL DERİ %100 Hakiki Deri Bej Kadın Günlük Babet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 hakiki deri rahat şık günlük ayakkabı %100 deri mostra pedli termo taban

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Bej
  • Saya Materyali Hakiki Deri
  • İç Taban Materyali Hakiki Deri
  • Astar Materyali Hakiki Deri
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Deri
Geri Bildirim Ver

Rikel Deri %100 Hakiki Deri Bej Kadın Günlük Babet

Babet ayakkabı kadınlar tarafından gerek rahat gerekse hafif oluşu nedeniyle çok tercih edilen ayakkabı türlerindendir. Rikel deri %100 hakiki deri bej kadın günlük babet ayakkabı modeli oldukça rahat ve kullanışlı bir üründür. İdeal boydaki topuğu sebebiyle gün içerisinde size konfor ve şıklığı bir arada sunar. Bu sayede rahat etmenizi sağlar. Hakiki deri babet ayak sağlığınız düşünülerek tasarlanır. Hakiki deri yapısı sayesinde ayaklarınıza gün boyu terlemeden rahatlık verir. Şık bir ayakkabı modelidir, bu sebeple kumaş pantolon, şık bir ceket veya gömlekle kombinlediğinizde işyerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Etkileyici mostra pedi sayesinde ayak ortopedisine uygun bir yapıda üretilen bu model babet, yoğun tempolu günlerde de ayak sağlığınızı koruyarak üstün rahatlık sunar.

  • Rahat ve şık tasarım
  • Yumuşak hakiki deri
  • Ortopedik kullanışlı yapı

Şık Tasarımlı Rikel Deri Babet Özellikleri

Şık Tasarımlı Rikel Deri Babet Özellikleri

Rahatlığı ve işlevselliği bir arada sunan Rikel deri babet sizlere gün boyu konforlu olma imkanı sunar. Mostra pedleri sayesinde ayağınızın ortopedik yapısına uygun bir yumuşaklık sağlar, bu sayede uzun süre ayakkabı giyseniz bile ayaklarınız rahat eder. Ayağınızın altıyla direkt olarak temas eden mostra pedi olan bu ürün termo tabanlıdır. Kaliteli termo tabanlı Rikel marka deri babet ayakkabı zeminle ayağınızın temasını büyük ölçüde engellediği gibi kaygan zeminde tutunmayı sağlar. Rikel deri deri bej kadın günlük babet ürününü kumaş pantolon ya da etekle kullanarak sade ve şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Modeli günlük yaşantınızda tercih edebileceğiniz gibi rengi ve deri oluşu sebebiyle iş hayatınızda kullanabilirsiniz. Rikel deri bej kadın günlük babet şık bej rengi sayesinde her renk kıyafetinize kolaylıkla uyum sağlar.

Ergonomik Yapısıyla Rikel Deri Günlük Babet

Ergonomik Yapısıyla Rikel Deri Günlük Babet

Rikel deri günlük babet yumuşacık derisi ve tabanıyla konfor ve şıklığı bir arada sunar. Rahatlığı sayesinde ayağınızda ayakkabı yokmuş gibi bir hissiyat veren ürün kaliteli malzemeden üretilmesi sebebiyle uzun ömürlüdür. Şık olmasının yanı sıra spor bir görünümü olan babeti dilerseniz basic tişörtlerinizle kombinleyip spor bir görünüme sahip olursunuz. Taraklı ayak yapısına sahip kişilerin de rahatlıkla giyebileceği bir model olan bu ürün, sizin ve ayağınızın sağlığı düşünülerek tasarlanıp üretilir. Ayağınızın ortopedik yapısına uygun mostra pedli termo tabanı sayesinde rahatlığı ve sağlığı bir arada sunar. Model aşınmaya ve kayma gibi durumlara karşı dirençli, kolay şekil alabilen esnek bir tabana sahiptir. Rikel deri %100 hakiki deri bej kadın günlük babet fiyat tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Müşteriler Tarafından Yapılan Rikel Deri Babet Yorumları

Müşteriler Tarafından Yapılan Rikel Deri Babet Yorumları

Rikel deri %100 hakiki deri bej kadın günlük babet kullananlar konforlu yapısından memnun kalır. Ayağınızda ayakkabı yok hissi verecek konforda olan bu babet ile gün içerisinde hafifliği ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz. Ürün, rengiyle de her renk kıyafetinize uyum sağlar. Ayrıca hafif oluşu sayesinde ayaklarınızı gün boyu yormadan sağlıklı tutar. Zarif duruşuyla konforun yanı sıra gözünüze de hitap eder. Yumuşak yüzde yüz deri malzemesi ve ortopedik tabanıyla yoğun günlerinizde bile ayaklarınız rahat eder. Yere tam sıfır olmayan ideal yükseklikteki topuk yapısı size konforlu bir kullanım imkanı sunarken şık bir görünüm verir. Taban kısmındaki yüksek basınçlı bölgeleri ince kaliteli süngerle desteklenen ürün, size ortopedik kullanım imkanı sunar. Rikel deri %100 hakiki deri bej kadın günlük babet yorum ve tüm özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşıp ürüne sahip olabilirsiniz.