10
Maske Aparatları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Resmed Airfit Std Maske N30i

3.900 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Resmed Airfit Std Maske N30i

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cpapbipap Satıcı Ünvanı: ÖZLEM ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3500367536
    Bu ürün cpapbipap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Resmed airfit ™ n30i, size herhangi bir pozisyonda uyuma ve yatak partnerinize yaklaşma özgürlüğü veren, airfit 30 serisi serisinden bir nazal beşik maskesidir. Sağduyulu, minimalist tasarım, kullanışlı bir baş üstü tüp tasarımına, rahat bir burun beşiği yastığına ve dengeli bir uyum için kendinden ayarlı bir springfit çerçeveye sahiptir. Airfit n30i'nin temel özellikleri: Kendinden ayarlı springfit çerçeve hızlı bir şekilde takılır ve bütün gece rahatça yerinde kalır¹, uykunuzda hareket etseniz bile sağduyulu nazal beşik yastığı, burnun altına oturur, etkili terapi ve sabit bir sızdırmazlık sağlarken terapi algınızı yumuşatır. Basit ama sofistike dirsek, geceleri kolay bağlantı ve bağlantı kesme için hızlı serbest bırakma teknolojisine ve daha fazla hareket özgürlüğü için 360 ° dönüş özelliğine sahiptir. Rahatça oturan çerçeve ve akıllıca tasarlanmış yastık, hafif bir dokunuşla destek ve denge sağlar¹ yumuşak, entegre kılıflar aerodinamik maske profilini tamamlar ve yumuşak ve rahat bir deneyim yaratır² kullanışlı bir modüler sisteme sahiptir, yani aynı konforlu tüp yukarı çerçeve ve başlığa sahip bir n30i burun beşiği yastığı veya bir p30i yastık yastığı kullanabilirsiniz. Paketler her biri aşağıdaki gibi 1 çerçeve ve 2 yastıkla teslim edilen iki başlangıç ??paketi vardır: - küçük başlangıç ??paketi: 1 küçük çerçeve, 1 küçük yastık, 1 orta boy yastık - Standart başlangıç ??paketi: 1 standart çerçeve, 1 küçük minder, 1 orta boy minder lütfen dikkat: Standart çerçeve, küçük çerçeveden daha büyüktür. Yedek parça olarak iki ek yastık sipariş edilebilir: - küçük geniş yastık (sw boyutu): Küçük, düz burunlar için - Geniş yastık (w boyutu): Büyük, düz burunlar için uyku apnenizi tedavi etmek için resmed airfit n30i'yi kullanma konusunda doktorunuza veya evde bakım sağlayıcınıza danışın. Uyku apneniz olabileceğini düşünüyorsanız ancak henüz teşhis edilmemişse, endişelerinizi doktorunuzla görüşün.
Geri Bildirim Ver