9
Köpek Ödülü kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Reflex Chewing Strips Biftekli Yavru Köpek Köpek Ödülü 120 gr

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,95 TL75 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Chewing Strips Biftekli Yavru Köpek Köpek Ödülü 120 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: jojopetvetekstil Satıcı Ünvanı: LEVENT AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1200109588
    Bu ürün jojopetvetekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Chewıng Strıps Biftekli Yavru Köpek Köpek Ödülü 120 Gr İçerik Et ve Hayvansal Ürünler (sığır eti %14)HububatSebze TürevleriHayvansal ve Bitkisel YağlarMinerallerAnaliz Raporu Ham protein %30Yağ içeriği %8Ham kül %4,5ham lif %3nem %22,5Besin Katkıları Vitamin D3 200 IU Vitamin E 15mgBiotin 20mgBeslenme Önerisi: Ödül olarak verilmesi önerilir..Taze içme suyunu sürekli bulundurun. Köpeginizi ödülü tükertirken gözlemleyin.Serin ve Kuru Yerde Saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Reflex Chewing Strips Biftekli Yavru Köpek - Köpek Ödülü 120 gr

Köpek ödülleri yavru köpeklerin tuvalet, oyun ve diğer komut eğitimlerinde kullanılır. Biftekli içeriğe sahip olan bu ürün, evcil dostunuzun oldukça ilgisini çeker. Şerit formu ve yumuşak yapısıyla yavru köpeklerin tüketimi için uygundur. Henüz çene ve kemik yapısı tam olarak gelişmemiş yavru köpekler, çenelerinin gelişimi için çiğnemeye ihtiyaç duyar. Reflex Chewing Strips biftekli yavru köpek - köpek ödülü 120 gr ise yavru ödül sistemi ile eğitilirken çenelerinin gelişmesini hedefler. Evcil hayvan sahipleri daha hiçbir eğitim almamış evcil hayvanlarını eğitirken onlara sevdikleri mamaları verirler. Fakat sürekli mama vermek onlara kilo aldırabilir. Reflex Strips ödül mamalarını hazırlarken kalori ve yağ miktarlarını bunları hesaba katarak hazırlar. Siz de evcil dostlarınızın fiziksel gelişimine ve eğitimine yardımcı olan bu ürünleri detaylı inceleyebilirsiniz.

  • Kemik ve kas geliştirici
  • Protein oranı yüksek
  • Lezzetli ve sağlıklı

Evcil Dostlarınızı Mutlu Eden Reflex Biftekli Köpek Ödülü

Evcil Dostlarınızı Mutlu Eden Reflex Biftekli Köpek Ödülü

Yedikleri mama formlarından dolayı köpeklerin diş ve çene gelişimleri tam olarak sağlanamayabilir ve çiğneme refleksleri yerine getirilemeyebilir. Aynı zamanda, diş ve diş etlerinde kaşınma hissi olabilir ve öğünlerinde yedikleri mamaların formları bu kaşıntı hissini azaltmaz. Fakat şerit formda olan ve çiğnenebilen bu ödül mamaları, kaşıntı hissini azaltırken aynı zamanda yavru olan evcil hayvanınızın çene ve diş gelişimlerine yardımcı olur. Evcil hayvanlarınızı eğitirken ödül vermeniz onlara olumlu ve doğru bir şey yaptıklarını hissettirir. Ayrıca davranışı sonrası ödül alması bu davranışın doğru ve tekrar edilmesi gerektiğini öğrenir. Reflex Chewing Strips biftekli ve oldukça lezzetlidir. Minik dostunuz ödülünün lezzeti sayesinde oldukça mutlu olur ve aranızda bir bağ oluşur. Siz de Reflex Chewing Strips biftekli yavru köpek - köpek ödülü yorumları sayesinde daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sağlıklı ve Besleyici Reflex Chewing Strips Biftekli

Sağlıklı ve Besleyici Reflex Chewing Strips Biftekli

Köpeklerin yedikleri mamaların içerikleri, gelişimleri açısından oldukça önemlidir. Reflex Chewing Strips biftekli yavru köpek ödül maması içeriği açısından oldukça zengindir. Evcil hayvanların büyüme sürecinde yedikleri oldukça önem arz eder. Marka, bu üründe etten gelen protein oranını oldukça yüksek tutar. Sadece protein değil aynı zamanda vitamin ve mineraller de evcil dostlarınızın gelişimde oldukça önemlidir. İçerik, et ile sebzenin karışımından oluşur. Sebzeden gelen mineral ve vitaminler de protein kadar üründe yer alır. Ek olarak A, D3 ve E vitamini ve çinko desteğiyle yavru köpeğinizin gelişimine katkıda bulunur. Siz de sağlıklı ve besleyici olan Reflex Chewing Strips biftekli yavru köpek - köpek ödülü 120 gr fiyatı ve diğer müşterilerin yorumlarını inceleyerek fiyat aralıkları ve içerik hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Reflex Chewing Strips Biftekli Ödül Maması Fiyatları

Reflex Chewing Strips Biftekli Ödül Maması Fiyatları

Reflex Chewing Strips biftekli yavru köpek ödül maması fiyat skalası ürünün gramajına ve içeriğine göre belirlenir. Marka, evcil dostlarınızın eğitimine yardımcı olan bu ürün için sağlıklı bir içerik hazırlar ve beğeninize sunar. Böylece yavruyken doğru şekilde beslenen evcil hayvanların ileriki yaşlarda güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olması sağlanır. Gelişimlerinin sağlıklı devam edebilmesi için yedikleri mamalardaki besinler ve oranları önemlidir. Protein oranı yüksek olan bu ürün sayesinde yavru köpeklerin kemikleri ve kasları gelişir. Reflex Chewing Strips biftekli yavru köpek - köpek ödülü kullananlar tarafından oldukça beğenilen sağlıklı ve besleyici içeriği sayesinde minik dostunuzun eğitim süreci oldukça kolay olur. Siz de diğer müşterilerin yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürün hakkındaki detayları okuyabilir ve Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.