ReeFlowers Detox-zeolite 500ml

135 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ReeFlowers Detox-zeolite 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esvaryum Satıcı Ünvanı: UFUK ŞENTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8090313040
    Bu ürün Esvaryum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reeflowers Detox-Zeolite 500mlReeFlowers Detox ZeoliteÜrün Kodu: DZ500Akvaryumdaki oksijen seviyesini yükseltir. İstenmeyen akvaryum kokusunu önler. Suyu Amanyok ve toksik maddelerden arındırır.ReeFlowers Detox - Zeolit, volkanik lavların deniz suları ile reaksiyona girmesi sonucu oluşmuş doğal bir taştır. Yem artıkları, dışkı, vb. kalıntıların çürümesi ve suda çözünmesi sonucu oluşan amonyak, hidrojen sülfat ve benzeri toksik maddeleri hapseder, bulundukları sistemden uzaklaştırır. Canlılarda oluşan iç ve dış doku zedelenmelerinin iyileşme sürecini hızlandırır. Su kalitesini arttırır, oksijen seviyesinde artış sağlar.Mikro gözenekli yapısı ve anyonik yüzey özelliği sayesinde sudaki partikülleri tutar, suyu berraklaştırır. Kokuyu önler. Faydalı bakteriler için yaşam alanı oluşturur, akvaryumdaki bakteri popülasyonunun artmasını sağlayarak biyolojik filtrasyonu güçlendirir. Balıkların nakliyesi sırasında oluşan amonyağı azaltarak nakliye esnasındaki kayıpları azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Berraklaştırıcı
Geri Bildirim Ver