Reeder Reefit S2 Lite

750 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL

Ürün Bilgileri

Reeder Reefit S2 Lite

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖRÜNÜŞ BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: HARUN FUAT GÖRÜNÜŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4100701870
    Bu ürün GÖRÜNÜŞ BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EKRAN BOYUTU 0.96'' BATARYA 90 MAH 13 ADET DİL DESTEĞİ BLUETOOTH CEP TELEFONU MENZİL DIŞI BİLDİRİMİ ADIM KALORİ MESAFE GÖSTERGESİ UYKU İZLEME

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Elektriksel Kalp Sensörü Yok
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Yok
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Yok
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bileklik

Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik, etkileyici tasarım ve fonksiyonlara sahip bir üründür. Telefonla bluetooth bağlantısı kurarak erişim sağlayan model, birçok uygulamada kolay kullanım olanağı sunar. Sayısız yenilik sunan akıllı cihaz sayesinde yaktığınız kaloriden kalp atış hızınıza kadar birçok sağlık bilgisini bileğinizden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza gelen bildirimleri görebilir ve her an sevdiklerinizle iletişim hâlinde kalabilirsiniz. Reeder Reefit S2 Lite akıllı bileklik, spor faaliyetlerini ya da günlük hayatınızı kolaylaştıran uygun fiyatlı modeller arasında yer alır. Donanımlı fonksiyonlara sahip olan akıllı bilekliğin özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ağırlık: 33 gram
  • Çözünürlük: 240 x 240 piksel
  • Ekran Boyutu: 0.96 inç

Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bilekliğin Özellikleri

Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bilekliğin Özellikleri

Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik, etkileyici tasarımının yanı sıra gelişmiş özellikleriyle de beğeni kazanır. Akıllı bileklik, 0,96 inç dokunmatik ekrana sahiptir. Birçok işlemi kolaylıkla yapabildiğiniz bu ekranla mesajlarınızı, aramalarınızı ve bildirimlerinizi rahatça kontrol edebilirsiniz. Ayrıca geniş batarya kapasitesi sayesinde gün içinde uzun süreli kullanım imkânı sunar. Reeder Reefit S2 Lite, 90 mAh pil kalitesi sayesinde günlük temponuzda her zaman size eşlik eder. Akıllı bileklik, kullanılmadığında ise 15 gün bekleme süresine sahiptir. Ürünün ekranındaki görüntüyü istediğiniz şekilde değiştirmeniz mümkündür. Tarzınızı yansıtacak görsellerden birini seçip cihazı istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bileklik Hangi Telefona Uygun?

Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bileklik Hangi Telefona Uygun?

Reeder Reefit S2 Lite 0.96" siyah akıllı bileklik, Android 5.0 ve iOS 9.0 üstündeki tüm işletim sistemlerine sorunsuz bağlanır. Ayrıca bilekliğin tam anlamıyla çalışabilmesi için telefon dışındaki aygıtların 4.0 ve üzeri bluetooth teknolojisine sahip olması şarttır. Bilekliği kullanmaya başlamadan kullanım kılavuzunda yer alan QR kodunu cihazınızın kamerasına okutmanız gerekir. Sonrasında ekranda çıkan “Bağlantıya git” seçeneğine basılır. Ardından ürünü eşleştireceğiniz cihaza FitPro uygulamasını yükleyebilirsiniz. Yükleme işleminden sonra akıllı bilekliğinizi uygulama üzerinde bularak telefonunuzla eşleştirmeniz yeterlidir. Bu sayede profesyonel ve hayatınızı kolaylaştıracak bir aksesuara sahip olursunuz. Bildirimlerinizi telefonunuz çantanızda veya cebinizdeyken bile görebilirsiniz. Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik, 33 gram olduğu için ağırlık hissi yaratmadan tüm gün rahatça kullanılır.

Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bilekliği Kimler Alır?

Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik; koşma, atlama, mekik gibi spor modları ile hassas takip yapar. Bu sayede hareketinizi kayıt altında tutar. Kalori ve kalp atış hızı dışında adım ve mesafe göstergesi gibi ayrıntılı raporları da inceler. Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik günlük hareketinizi hesaplayıp ideal antrenman programınızı çıkarabilir. Cihazı spor yapan veya nasıl egzersiz yapması gerektiğini öğrenmek isteyen herkes kullanabilir. Başka işlerle ilgilenirken tüm bildirimlerden de kolayca haberdar olmak isteyenler bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik, eşleştirildiği cihazın menzili dışına çıksa bile bildirimleri okuyabilmenizi sağlar. Ürün paketinin içinden akıllı bileklik, kullanım kılavuzu, 2 yıl süreli garanti belgesi ve şarj kablosu çıkar. Reeder Reefit S2 Lite 0.96'' siyah akıllı bileklik yorumları, ürünün kalitesi ve performansı hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini yansıtır. Siz de yaşam kalitesini artıran bu ürünü Trendyol'dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.