Reebok CL LTHR Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı 100281586

519,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
35
36
37
37,5
40
41
42
42,5
43
44
44,5
45
47

Ürün Bilgileri

Reebok CL LTHR Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı 100281586

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barçın Spor Satıcı Ünvanı: BARÇIN SPOR MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142000836400019 Vergi Kimlik Numarası: 1420008364
    Bu ürün Barçın Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Reebok Classic Leather Erkek Deri Spor Ayakkabı

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Hakiki Deri
  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Koleksiyon Basic
  • Desen Düz

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Reebok 100281586 49800 CL LTHR Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı

Her türlü ortam için tercih edilebilecek Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı, şık tasarımlı rahat bir ayakkabıdır. Konforlu iç tasarımı, malzeme kalitesi ve dizaynıyla bu model hem retro tarzı hem de günlük kullanımı bir arada sunar. Reebok CL LTHR siyah ayakkabının yumuşak deri sayası kullanıcılarına her adımda rahatlık için üstün destek sunar ve konforu artırır. Rahat ve esnek yapısıyla konforlu bir ayakkabı olan bu ürün özel taban yapısıyla dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Deri kalitesi nedeniyle kolay aşınma ve yıpranma yapmaz. Siz de ayakta yokmuşçasına hafif ve kaliteli Reebok CL LTHR siyah erkek koşu ayakkabısını tercih edebilirsiniz.

  • EVA orta tabanlıdır.
  • Hafif ve rahattır.
  • Siyah renklidir.

Reebok Cl Ithr Erkek Koşu Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Reebok Cl Ithr Erkek Koşu Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı deridir ve deri sayasının yumuşaklığı sayesinde oldukça rahattır. PU iç tabanı sayesinde bu model süngerimsi yapılı poliüretan tabana sahiptir ve ağırlığı oldukça düşüktür. Aynı zamanda ilgili özellik Reebok CL LTHR siyah erkek koşu ayakkabısını hafif olmasının yanı sıra kaymaz bir ayakkabı hâline getirir. Aşınmaya karşı dirençli dış taban bu modeli zemin tutuşu yüksek, dayanıklı bir ürün yapar. Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı, EVA orta taban olması nedeniyle hafif yastıklama sağlar ve ayak sağlığı için son derece idealdir. Siyah renkli ve deri olan bu model, bağcıklı bir tasarıma sahiptir ve ürün bağcıkları sayesinde istenildiği şekilde gevşek veya sıkı bağlanabilir.

Reebok Cl Ithr Bağcıklı Koşu Ayakkabısı Kaliteli midir?

Reebok Cl Ithr Bağcıklı Koşu Ayakkabısı Kaliteli midir?

Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı oldukça kaliteli bir üründür. Bu ayakkabının kauçuk dış tabanı sayesinde ürün aşınmaya karşı dirençli ve dayanıklıdır. Aynı zamanda ürünün PU iç taban kalıbı da ayakkabının dayanıklılığını artırır. Reebok CL LTHR bağcıklı siyah erkek koşu ayakkabısının derisi kolay aşınma veya yırtılma yapmaz ancak ürünün daha uzun ömürlü olması için iyi muhafaza edilmesi önerilir. Bu ayakkabının kullanılmadığı zamanlarda yüksek ısıya ve doğrudan güneşe maruz bırakılmaması oldukça önemlidir. Aynı zamanda bu ürün kullanılmadığı zaman içerisine yaylı kalıp konarak ezilmesi ve deforme olması önlenebilir. Üretim materyallerinin kalitesi sayesinde Reebok CL LTHR koşu ayakkabısı uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Kalitesi ve tasarımıyla öne çıkan Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı, fiyatı nedeniyle de sıklıkla tercih edilir.

Reebok Cl Ithr Siyah Koşu Ayakkabısı Hangi Ortamlarda Giyilir?

Reebok Cl Ithr Siyah Koşu Ayakkabısı Hangi Ortamlarda Giyilir?

Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı her ortamda giyilebilecek şık bir ayakkabıdır. Bu model rahat iç tabanı sayesinde konforlu kullanım olanağı sağlayarak spor, koşu ve yürüyüş için tercih edilebilir. Koşu ayakkabısı olarak özel olarak üretilen bu ürün, rahatlığının yanı sıra şık tasarımıyla da günlük kullanım için uygundur. Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı retro tarzı ve konforu bir arada sunar. Tasarım özellikleri ve şıklığı nedeniyle bu ayakkabı günlük kullanım için uygundur ve her tarzda kombinle uyumlu hâle getirilebilir. Uzun yürüyüşlerin konforlu ayakkabısı olarak bilinen Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı, rahatlığından ve stilinden ödün vermez. Ofise, okula, spora ya da gezmeye giderken rahatlıkla kombinlenebilen bu konforlu ayakkabıyı siz de Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Reebok CL LTHR 100281586 siyah erkek koşu ayakkabısı yorum kısmına göz atabilirsiniz.