Rebuwo Direnç Bandı Mini Squat Set

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 70 x 46
70 x 46

Ürün Bilgileri

Rebuwo Direnç Bandı Mini Squat Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rebuwo Satıcı Ünvanı: REBUWO SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734198027700001 Vergi Kimlik Numarası: 7341980277
    Bu ürün Rebuwo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini squat bantları, sağlık ve fitness dünyasında son zamanlarda popülerlik kazanan çok yönlü ve etkili bir egzersiz aracıdır. Direnç bantları squat gibi temel hareketleri daha etkili hale getirirken aynı zamanda çeşitli diğer egzersizler için de kullanılabilirler. Evde veya dışarıda spor yaparken, seyahat ederken veya hatta ofiste çalışırken bile kolayca kullanılabilirler. Rebuwo Direnç bantları yüksek kaliteli elastik dokuma bantlardır. Squat bantlar dayanıklı ve yumuşak dokusuyla çok rahat bir kullanım sağlar. Kaymaz direnç bantları lateks veya kauçuktan yapılmış geleneksel direnç bandından çok daha rahat kullanıma sahiptir. Özel dokuma lastikten üretilen direnç bantları uzun ömürlü kullanım özelliğine sahiptir. Rebuwo Direnç Bantları hafif ve taşınabilir oldukları için her zaman, dilediğiniz her yere kolayca götürülebilir. Squat bantlar, sadece squat egzersizleri için değil, aynı zamanda kalça hareketleri, bacak kaldırma, yan bacak açma gibi birçok farklı egzersiz için de kullanılabilir. Böylece vücudunuzun farklı bölgelerini çalıştırabilir ve egzersizlerinize çeşitlilik ekleyebilirsiniz. Pilates, Yoga, Cross Fit Antrenmanı, Sıcak Yoga ve daha fazlası için rahatlıkla kullanılabilen mini squat bantları, vücudunuzun doğal direncini artırarak kasları daha etkili bir şekilde çalıştırmanıza yardımcı olur. Bu da güçlenmeyi ve kas gelişimini teşvik eder. Rebuwo squat bantları, her seviyeden sporcu için etkili bir egzersiz aracıdır. Rebuwo Direnç Bant setimiz 4 farklı seviye de lastikten oluşmaktadır. Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar kademe kademe ilerleyebilir veya yapmak istediğiniz egzersize göre direnç ayarlaması yapabilirsiniz. Direnç bantlarımız 32-35cm aralığında esneklik özelliğine göre ölçülendirilmiştir. 8cm genişliği ile ideal ölçülerde üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Sertlik Yüksek Sert
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver