Rebootea Hindiba Detoks Kahve Sağlıklı Kilo Vermeye Yardımcı Doğal Detoks

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rebootea Hindiba Detoks Kahve Sağlıklı Kilo Vermeye Yardımcı Doğal Detoks

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REBOOTEA Satıcı Ünvanı: REBOOTEA GIDA VE BİTKİSEL ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734247807400001 Vergi Kimlik Numarası: 7342478074
    Bu ürün REBOOTEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Keşfedin, doğanın mucizevi bitkisinden elde edilen eşsiz bir içecek ile güne başlamanın keyfini çıkarın! Hindiba Kahvesi, sindirim sistemini destekleyici ve detoks etkisiyle hem sağlığınıza hem de zindeliğinize katkıda bulunacak. Hindiba kahve kavrulmuş hindiba köklerinden üretilir, bu sayede klasik kahve keyfini doğal bir alternatifle taçlandırır. Kahve kültüründen esinlenen bu ürün, günlük rutininizi besleyici bir dokunuşla zenginleştirecek. Ürün Özellikleri ve Faydaları: - 150 gram saf hindiba kökü içerir. - Doğal detoks etkisiyle toksinlerden arındırma. - Sindirim sistemini destekler, bağırsak hareketlerini düzenler. - Kafeinsiz olması sayesinde gün boyunca rahatça tüketilebilir. - Metabolizmayı hızlandırma potansiyeline sahip. - Antioksidan özellikleri ile vücudu serbest radikallere karşı korur. - Karaciğer fonksiyonlarını destekleyici etkisi. - Şeker ve gluten içermez, diyabetik ve gluten hassasiyeti olan bireyler için uygun. - Vegan ve vejetaryen dostu bir içecek seçeneği. - Zengin diyet lifi içeriği ile tokluk hissi sağlama. Ürün Kullanımı: - Sabah ve Akşam olmak üzere günde 2 defa aç karnına yemeklerden 30 dk. önce yudum yudum keyifle tüketebilirsiniz. - Bir fincan ( 200 ml )'a 1 ölçek ( 1 Tatlı Kaşığı ) - Rebootea Hindiba Detoks Kahvesini ekleyip üzerine kaynamış sıcak suyu ekleyerek karıştırınız. - Hindiba Detoks Kahvesini sıcak su ile karıştırarak kahve gibi demleyebilir, isteğinize göre süt veya bitkisel bazlı süt alternatifleri ile zenginleştirebilirsiniz. - Günün tadını keyifle çıkarabilirsiniz. - Hindiba Kahvesi, sağlık ve lezzeti bir araya getiren, günün her anına uyum sağlayan bir tercihtir. - İster detox amaçlı ister günlük kahve alternatifi olarak kullanın, hindiba kahve vücudunuza alacağınız doğal destekle farkı hissettirecek! - Günlük yudum yudum muhakkak 2-3 lt su içmeyi unutmayınız. - Hamile ve Kalp Hastaları doktorunuza danışmadan kullanmamaları tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Kavanoz
  • Çeşit 2'si 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver