rayyen Erkek Kapconlu 3 Renk Fermuar Kapama Mevsimlik Mont

385 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

rayyen Erkek Kapconlu 3 Renk Fermuar Kapama Mevsimlik Mont

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hira Giyim Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN ERKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Vergi Kimlik Numarası: 3630239198
    Bu ürün Hira Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ŞIK VE TREND TASARIMI TARZINIZA ŞIK BİR GÖRÜNÜM KATACAK ERKEK KAPCONLU 3 RENK FERMUAR KAPAMA MEVSİMLİK MONTU HEMEN SİPARİŞ VERİN ÜRÜNÜNÜZÜ EVİNİZDEN TESLİM ALMANIN AYRICALIĞINI YAŞAYIN. ÜRÜNLERİMİZDE KESİNLİKLE RENK ATMASI VE ÇEKME SORUNU YAŞAMAYACAK UZUN SÜRE SEVEREK KULLANACAKSINIZ.MANKEN ÜZERİNDEKİ BEDEN MEDIUM'DUR.1.80 - 75 KG NOT: RESİM ÇEKİMLERİ İÇİN MANKEN BİR BEDEN KÜÇÜK GİYİNMİŞTİR.ÜRÜN DAR KALIP OLMASI NEDENİYLE NORMAL GİYDİĞİNİZ BEDENDEN 1 BEDEN BÜYÜK SİPARİŞ VERMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.FİRMAMIZA BOY KİLO BİLGİLERİNİZİ BİLDİRİRSENİZ BEDEN KONUSUNDA YARIDIMCI OLURUZ.ÇEKİMLERDE IŞIKTAN DOLAYI RENK TONLARI FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Dar / Slim
  • Renk Turuncu
  • Model Kapüşonlu
  • Stil Trend
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Cep Tipi İç Cep
  • Desen Düz
  • Ürün Detayı Cep
  • Ürün Tipi Düz
  • Cep Çift cepli
  • Kol Boyu Uzun
  • Kalınlık Orta
  • Boy Tek Kişilik
Geri Bildirim Ver

rayyen Erkek Kapüşonlu Fermuar Kapamalı 3 Renk Mevsimlik Mont Çeşitleri Trendyol'da!

Rayyen erkek kapüşonlu 3 renk fermuar kapama mevsimlik mont, spor şıklığı konforla bir araya getirir. Her türlü kombini tamamlayabilen üst, hafif esintili bahar ve yaz akşamlarında vazgeçilmeziniz olmaya adaydır. Rayyen erkek kapüşonlu 3 renk fermuar kapama mevsimlik mont, sade ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Oldukça ince ve rahat bir yapıdadır. Dar kesimli üst, canlı ve birbiriyle uyumlu 3 farklı renkten oluşur. Kapüşonuyla birlikte iddialı ve tarz sahibi bir görüntü sunar. Ürün, son derece dayanıklı iç ve dış katmandan meydana gelir. Vücut ısısını koruma özelliğiyle beğeni kazanır. Yırtılmaya ve delinmeye karşı da oldukça dayanıklıdır.

  • S - XXL beden aralığına sahiptir.
  • Polyamid kumaştan üretilen iç astarı bulunur.
  • Ürünün dışı, su ve rüzgâr geçirmez ripstop kumaştan oluşur.

Erkek Kapüşonlu Fermuarlı Mevsimlik Montun Özellikleri Nelerdir?

Erkek Kapüşonlu Fermuarlı Mevsimlik Montun Özellikleri Nelerdir?

Rayyen erkek kapüşonlu 3 renk fermuar kapama mevsimlik mont, renkli yapısıyla dikkat çeker. Zamanla solmaya ve esneyip bollaşmaya karşı dayanıklıdır. Ürünün dış kısmında cep bulunmaz. Montun iç tarafında iki adet cep yer alır. Dar kalıplı mont, beş farklı renk seçeneğiyle kullanıcıya sunulur. Bu seçenekler; siyah, turuncu, krem, kırmızı, turkuaz, hâkî ve sarı renklerin farklı kombinasyonlarından oluşur. Asil ve şık görünümüyle siyah, tüm kombinasyonların küçük de olsa bir detayında yer alır. Spor tasarımlı mont, nefes alan kaliteli kumaştan üretilir. Terletmeyen kumaş, hafifliğiyle de hareket alanını genişletir. Hafif olması sayesinde ürünün taşınması ve saklanması da oldukça kolaydır. Mont, bahar ve yaz ayları için ideal olup uzun kolludur. Yaygın olarak kullanılan bütün bedenlerde üretilir.

Rayyen 3 Renk Erkek Kapüşonlu Fermuarlı Mevsimlik Mont Kaliteli midir?

Rayyen 3 Renk Erkek Kapüşonlu Fermuarlı Mevsimlik Mont Kaliteli midir?

Rayyen erkek kapüşonlu 3 renk fermuar kapama mevsimlik mont, kaliteli bir üründür. Montun hafif serin ve ılık havalarda giyilmesi uygundur. İç astarı dar olmadığı için kullanıcısını bunaltmaz. Kapüşonu geniş ve şık bir görünüme sahiptir. Ürünün fermuarı, yumuşak ve takılma yapmayan bir yapıdadır. Sağlam dikişlere sahip olduğundan zamanla sökülme gibi bir dezavantaj doğurmaz. Rayyen mont, ağır aktivitelerde kullanılmadığı sürece terlemeye neden olmaz. Terleme ve ıslanma durumunda ise çok çabuk kurur. Ürünün tasarımında uzun ömürlü kullanım olanağı için dayanıklı kumaşlar tercih edilir. Mevsimlik mont, kaliteli kumaşı sayesinde kullanım sırasında hışırtı yapmaz. Rayyen erkek 3 renk fermuarlı slim mevsimlik mont, hareket aralığını son derece genişletir. Ürün, önü kapatıldığında vücudunuzu bunaltıp nefes almanızı zorlaştırmaz. Çok sefer yıkansa bile montun canlı renkleri solmaz.

Renk Erkek Kapüşonlu Fermuarlı Mevsimlik Montun Kullanım Rahat mı?

Renk Erkek Kapüşonlu Fermuarlı Mevsimlik Montun Kullanım Rahat mı?

Rayyen erkek kapüşonlu 3 renk fermuar kapama mevsimlik montun kullanımı son derece rahat ve keyiflidir. Spordan günlüğe her kombini tamamlayan ürün, hafifliği sayesinde üzerinizde yok hissi yaratır. Rahatlıkla giyilip çıkarılan ürünün kolda ve çantada taşınması ise oldukça kolaydır. Bedeni sıkmadan saran yapısıyla hareket alanını kısıtlamaz. Ürünün bilek bölgesi sıkı olmadığı için kolunuzu rahatsız etmez. Daha kolay ve uzun ömürlü kullanım olanağı için satın alma aşamasında doğru beden seçimi son derece önemlidir. Ürün, dar kesimli olduğundan normal bedenden bir ebat büyüğünü seçmek daha faydalı olabilir. Doğru beden seçildiği sürece birçok giysiyi bu ürünle tamamlamak ve günlük tempoya konforlu bir şekilde devam etmek mümkündür. Rayyen erkek kapüşonlu 3 renk fermuar kapama mevsimlik mont yorumları da bunu destekler. Ürünü satın alan kişiler, montun kalitesi ve kullanım kolaylığıyla ilgili olumlu geri bildirimler yapmıştır. Siz de bu kaliteli ve uzun ömürlü mevsimlik dış giyim ürününü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.