Rainbird Kontrol Ünitesi Iç Mekan Esp-rzx4i

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rainbird Kontrol Ünitesi Iç Mekan Esp-rzx4i

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAHÇEM YAPI Satıcı Ünvanı: SİMAY KATIRANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1059111839800015 Vergi Kimlik Numarası: 7361207858
    Bu ürün BAHÇEM YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kontrol Ünitesinin Özellikleri Basit kullanıcı arayüzünün açıklanması kolaydır ve kontrol ünitesinin bütün özelliklerini tek bir ekranda sunar Sadece iki montaj vidası gerektirir Kolay navigasyonlu kullanıcı arayüzülü geniş LCD ekran Yazılımı geçersiz kılma özelliğine sahip Hava Durumu Sensörü girişi Ana vana/pompa başlatma devresi Kalıcı (100 yıl) program belleği Pil enerjisiyle programlanabilir Programlama Özellikleri Bölgeye dayalı Programlama her bölgeye özel bağımsız programlara izin verir. (Çalışma zamanları, Başlatma Zamanları ve Sulama Günleri bölgeye göre özelleştirilebilir) Contractor Rapid Programming™ ilk ayarlama sırasında 1. bölgeden diğer tüm bölgelere Başlatma Zamanlarını ve Sulama Günlerini otomatik olarak kopyalar Her bölge için 6 bağımsız Başlatma Zamanı Her bölge için 4 Sulama Günü seçeneği: Haftanın özel günleri, TEK takvim günleri, ÇİFT takvim günleri, Periyodik (her 1 – 14 günde bir) İstenildiğinde TÜM bölgeleri veya TEK bölgeyi manuel olarak sulama Gelişmiş Özellikler Elektronik diyagnostik devre kesici Daha hızlı ilk ayarlama için Contractor Rapid Programming™ ve “Önceki Bölgeyi Kopyala” özelliği Contractor Default™ Kaydet / Geri yükle Hava Durumu Sensörünü baypası Bölgeye göre Hava Durumu Sensörü baypası WIFI UYUMLU Kontrol Ünitesi Donanımı Duvara monte edilen muhafaza 4 istasyon ünitesi Zaman ve tarih yedekleme için 2 x AAA pil (ürünle birlikte verilir)
Geri Bildirim Ver