RAIKOU Pet köpek motosiklet emniyet kask

529,99 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

RAIKOU Pet köpek motosiklet emniyet kask

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAIKOU EUROPE Satıcı Ünvanı: RAIKOU EUROPE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734251869200001 Vergi Kimlik Numarası: 7342518692
    Bu ürün RAIKOU EUROPE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Evcil hayvanınızın kafasını darbeden koruyabilen sağlam malzemeden yapılmıştır. Evcil hayvanlarınızın daha canlı fotoğraflarını çekmek ve daha fazla hatıra değerine sahip olmak için bir pervane olarak da kullanılabilir. Ya da eğlenceli bir aksesuar olarak. 2. Sağlam tasarım, kedi ve köpeklerin kafalarının sıkışmasını önler ve evcil hayvanların kafalarını korur. Kaskın üst kısmı, iç havanın dolaşımını sağlamak ve su buharı oluşumunu önlemek için hava tahliye delikleri ile tasarlanmıştır. Kaskın üst kısmı bir kafa yastığı ile donatılmıştır, böylece evcil hayvanlar rahatsız olmaz. Ayarlanabilir tasarım, naylon kayış ve emniyet tokası kullanarak, ayarlamak kolay, güvenli ve güzel evcil hayvan giymek için. 3. Boyut farklı boyutlarda evcil hayvanlara uyacak şekilde ayarlanabilir. Genişleme için yeterli alan var, bu yüzden evcil hayvanınıza zarar vermeyecek.
Geri Bildirim Ver