Raheel Fashion Kadın Modern Siyah 3'lü Takım (YELEK,CEKET,PANTOLON)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 34
34
36
38
40
44
46
48
50
52
54
56
42

Ürün Bilgileri

Raheel Fashion Kadın Modern Siyah 3'lü Takım (YELEK,CEKET,PANTOLON)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RL Fashion Satıcı Ünvanı: QUICK GLOBAL GROUP İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632119765200001 Vergi Kimlik Numarası: 6321197652
    Bu ürün RL Fashion tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Made In Turkey ?? Kumaş : Juniper ve Saten Resmi Kıyafetler Mevcut beden 34-46 Siparişe Hazırlanın

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Kalıp Regular
  • Renk Siyah
  • Ortam Lounge/Home
  • Boy Regular
  • Desen Düz
  • Kol Tipi Standart Kol
Geri Bildirim Ver

Raheel Fashion Kadın Takım Elbise

Kadın takım elbise iş yerinde ve davetlerde sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Ofiste sıkıcı olmak istemeyen ve modayı sürekli takip eden kadınlar tarafından büyük beğeniyle kullanılır. Hem rahat hem de saygın bir duruş sergilemek isteyenlerin büyük oranda ilgisini çeker. Özel veya resmi davetlerde trend parça olan kadın takım elbise sıklıkla tercih edilir. Şık gömleklerle kombinlenen takım elbiselerle çekiciliğiniz artar. Birçok ortamda size eşlik edecek tasarımlara sahip olan bu ürün gardırobunuzda özel parça olarak yerini alır. Şıklığı ve zarafeti bir araya getiren Raheel Fashion kadın takım elbise ile her zamankinden farklı bir görünüme kavuşursunuz. Detaylara fazla takılmamanıza yardımcı olan takım elbise sizi daha güçlü hissettirir. Şık ve kaliteli kumaşı ve siyah rengiyle tarzınıza uyum sağlar.

  • Modern ve pürüzsüz kumaş
  • Siyah renk
  • Dayanıklı kumaş

Raheel Fashion Kadın Takım Elbise Şıklığı

Raheel Fashion Kadın Takım Elbise Şıklığı

Şık ve doğru kombin yaparak uyumlu bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kaliteli kumaşa sahip olan Raheel takım ile güzel bir duruş sergileyebilirsiniz. Düz siyah rengiyle iş toplantısında ya da önemli bir günde giyilmeye uygundur. Modern stilleri yakalamanıza yardımcı olan bu ürün aksesuarlarla da tamamlanabilir. Birçok parça ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz takım elbise dikkat çekici özelliğiyle size hitap eder. Takım elbiseyi kendine bir hayli yakıştıran kadınlar güzellik kadar şıklığı da hak ettiklerini gösterirler. Özel hissetmek güzeldir, diyenlerin beğenerek kullandığı bir kıyafettir. Partilere giderken aradığınız rahatlığı ve şıklığı bir arada bulursunuz. Birçok meslek dalında giyilebilen Raheel takım elbise modelini kadınlar zevkle kullanırlar. Raheel Fashion kadın takım elbise kullananlar bu ürünü birçok ortamda tercih ederler. Oldukça ilgi toplayan bu takım elbiseyi güvenle tercih edebilirsiniz.

Raheel Fashion Kadın Takım Elbise Kalitesi

Raheel Fashion Kadın Takım Elbise Kalitesi

Güçlü duruş sergilemek isteyen kadınların vazgeçilmezi olan takım elbiseler, birçok kullanım anlamında sizi mutlu eder. Kendinize olan güveninizi ve konsantrasyonunuzu artırmaya yarayan bir şıklık sağlar. Kaliteli ve çarpıcı görüntüsüyle de ilgi toplar. Farklı mekanlarda farklı giyinmek isteyenlerin beğenisini kazanan bu ürün, rahat ve özür hissetmenizi sağlar. Çarpıcı kombinlerinizle dikkat çekmenizi sağlayan bu takım, kaliteli kumaşı ve markasının güvenilirliği ile öne çıkar. Stilinize güzel bir görünüm katarken klasik tarzını da ortaya koyar. Raheel Fashion kadın takım elbise yorumları kısmını incelediğinizde kalitesiyle ön plana çıkan bu ürünün güvenle tavsiye edildiğini görürsünüz. Hem gündüz hem de gece kombinlenen bu ürün, kumaşının pürüzsüzlüğü ve modern duruşuyla gözünüze hitap eder. Tarzınızı sergilerken size eşlik eder. Trend parçalar arasında yer alıp klasik duruşundan vazgeçmeyen bu takım kendinizi özel hissettirir.

Bütçe Dostu Raheel Fashion Kadın Takım Elbise Fiyatı

Bütçe Dostu Raheel Fashion Kadın Takım Elbise Fiyatı

Kombinlerinizi doğru yapıp çekici olduğunuzda güzel bir gün geçirirsiniz. Şıklığınızı tamamlayan parçalara sahip olmak size güven verir. Ürün kalitesine ve güvenilirliğine bakarak Raheel Fashion kadın takım elbise satın almaya karar verebilirsiniz. Markası ve şık görünümüyle tarzınıza eşlik ederek sizi bütünleyen bu takıma giysi dolabında memnuniyetle yer verirsiniz. Hem rahatlık hem de şıklığı birlikte sunar. Modern ve klasik bir duruş sergileyen ürün, kumaşının dayanıklı oluşuyla ilginizi çeker. Raheel Fashion kadın takım elbise fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınır. Bu sayede güveninizi kazanan bir ürün olur. Şıklığıyla fark edilmeyi, tarzıyla ön plana çıkmayı seven kadınlar bu takım sayesinde farkını ortaya koyar. Modern ve klasik tarzı bir arada sevenlerin rahatlıkla tercih ettiği bu ürüne sahip olmak için Trendyol’dan siparişinizi verebilirsiniz.