5
Kuş Kumu kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Quik Kuş Kumu 2 Paket 250gr

53,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
56,44 TL
Kurumsal Fatura
64,90 TL
Kurumsal Fatura
79,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quik Kuş Kumu 2 Paket 250gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalitepet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ŞAKRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7980571386
    Bu ürün Kalitepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Quik kuş kumu 250 gr kuş kumunun faydaları: kuş kumları kuşların doğası gereği alması elzem maddelerden biridir. Kuşların sindirim sistemleri diğer canlılardan farklılık gösterir.Bütün kuşlarda kursak denen kassel oluşumla gıdamaddeleri burada bir değirmenden geçer gibi öğütülürler.Kum ve gıdalar özellikle darı taneleri kasların kasılması ile ufalanırlar böylece sindirimi yüksek gıda haline gelirler. kuş kumu içeriğindeki zengin mineraller sayesinde kuşların sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmalarını sağladıkları gibi kas ve iskelet gelişiminde kemikleri sağlıklı şekillenmesinde etkin ro oynarlar kuş kumunu kafes kuşlarının hepsinde kullanılması gerektiği bilimsel olarak açıklanmıştır.Sizde kuş kumunu mineral bloklar halinde yem kabında yemle karıştırılarak yada direk bir kaba konularak mutlaka kullanın. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver

Quik Kuş Kumu 2 Paket 250gr

Kuşlar, gagalarıyla besinleri parçalayamaz ya da çiğneyemez. Besinlerin kursakta sindirilmesi için kuşların belli oranda kum tüketmesi gerekir. Bunu, doğada bulunan kuşlar kendileri yapabilir. Kafesteki kuşların bu işlemi yapabilmesi için besinlere kum eklenmesi gerekir. Quik kuş kumu 2 paket 250 gr kuşların sindirimine yardımcı olan bir üründür. Bu ürünü kullanarak hayvanınızın sindiriminin düzenlenmesine katkı sağlayabilirsiniz. Yüksek besin içeriği sayesinde haftada birkaç kez kullanılması yeterli olur. Quik kuş kumu içindekiler sayesinde kuşların sindirim sistemi yükünü hafifletir. Quik kuş kumu 250 gr doğal bir içeriğe sahiptir. Zengin içeriği sayesinde besin değeri yüksek yardımcı bir üründür. Kullanımı kolay, tüketimi pratiktir. Zengin içeriği sayesinde hayvanınızın iskelet sistemini sağlamlaştıran ürün kemikleri destekler. Tüylerin canlı ve parlak görünmesini sağlar. Kuşların sağlıklı bir vücuda ve sindirim sistemine sahip olması için bunların tüketimi önemlidir.

  • Sindirime yardımcı
  • Haftada birkaç kez kullanım
  • Besin değeri yüksek

Quik Kuş Kumu Özellikleri

Quik Kuş Kumu Özellikleri

Kuşlarda insanlardaki gibi bir sindirim sistemi yoktur. Besinlerin kursak ve taşlık bölümünde sindirilmesi gerekir. Kursak bölümünde salgılarla yumuşatılan besinler, taşlık bölümünde esas parçalanma işlemine tabi tutulur. Fakat taşlığın bunu yapabilmesi için küçük taşlara ihtiyacı vardır. Quik kuş kumu hayvanların sindirimine yardımcı olan bir üründür. 2 paket olarak satılan Quik marka kuş kumu uzun süre yetebilir. Her ne kadar yiyecek olmasa da besleyiciliği yüksek bir üründür. Bir taraftan sindirime yardımcı olurken diğer taraftan gerekli vitamin ve minerallerin alınmasını sağlar. İhtiyacı olan vitamin ve minerallleri alan kuşların iskelet sistemleri sağlam, tüyleri parlak olur. Kuşların bu ürünü tüketmeden besinlerden tam olarak yararlanmaları mümkün değildir. Sindirim sisteminin sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde işlemesi için çok önemli ve gerekli bir üründür.

Kuş Kumu Nasıl Kullanılır?

Kuş Kumu Nasıl Kullanılır?

Bu ürün, sindirime yardımcı olur ve hayvanınızın rahatlamasını sağlar. Zengin besin içeriğine sahip olduğu için sindirimi kolaylaştırmasının yanında besleyici özellik de gösterir. Quik kuş kumu nasıl kullanılır diye merak edebilirsiniz. Bu kumun kullanımı çok pratiktir. Haftada birkaç kez tüketilmesi yeterlidir. Ürün, ayrı bir kaba konarak verilebileceği gibi yemin içine belli miktarda eklenerek de tüketilebilir. Ürünün, hayvanın kolay bir şekilde ulaşabileceği bir yere konması gerekir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kumun kafesin tabanına yayılmamasıdır. Eğer kuşunuz dışkıyla karışmış olan kumu tüketirse bazı sorunlar yaşayabilir. Ayrıca, ürünün çok fazla tüketilmemesi gerekir. Böyle bir durumda besinler balçıklaşma yaparak hayvanınızın sağlığının bozulmasına sebep olabilir. Hayvanınızın sağlığının bozulmaması için kullanım sırasında bu hususa dikkat etmeniz gerekir. İçeriğinde birçok vitamin ve mineral bulunduğu için sindirimi kolaylaştırmasının yanında oldukça besleyicidir.

Quik Kuş Kumu Yararları ve Fiyatları

Quik Kuş Kumu Yararları ve Fiyatları

Quik kuş kumu özellikle muhabbet kuşu gibi küçük türler için kullanımı gerekli olan bir üründür. Zengin besin değerine sahip üründe, kalsiyum gibi tüketimi oldukça gerekli ve önemli olan birçok mineral bulunur. Ayrıca içerisindeki besinler yüksek vitamin değerlerine de sahiptir. Besinlerin taşlıkta sindirimi için vücutta belli oranda kum ya da taş bulunması gerekir. Böylece besinler rahat bir şekilde parçalanır ve sindirilir. Bu ürün sindirimi kolaylaştırarak hayvanın rahatlamasını sağlar. Sindirime yardımcı özelliği sayesinde hayvanınızın sağlığını korur. Bu kumlar direkt olarak bir besin değildir. Besleyici ve yardımcı bir üründür. Quik kuş kumu yorum ve müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede kullanım ve faydalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Zengin içeriği, sindirime yardımcı olması ve besleyici özellikleri sayesinde öne çıkan ürünle hayvanınızın sindirimini kolaylaştırabilirsiniz. Quik kuş kumu ikili paket çeşitlerini Trendyol’da incelebilir, uygun fiyata satın alabilirsiniz.