Prosel Polivitamin P-100 Tavuk Güvercin Kanatlı Hayvanlar Için Multivitamin 100 Gr

129,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prosel Polivitamin P-100 Tavuk Güvercin Kanatlı Hayvanlar Için Multivitamin 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BESTFARM Satıcı Ünvanı: BEYVET GIDA SAĞLIK TARIM VE KİMYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168049173200012 Vergi Kimlik Numarası: 1680491732
    Bu ürün BESTFARM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prosel Polivitamin P-100 Tavuk Güvercin Kanatlı Hayvanlar Için Multivitamin 100 gr Prosel Polivitamin P-100 Prosel Polivitamin P-100 13 temel vitaminden oluşan başta kanatlı hayvanları civciv,piliç,tavuk,süs kuşları olmak üzere buzağı kuzu oğlak ve diğer çiftlik hayvanlarında temel vitamin ihtiyaçlarını karşılamak büyüme,gelişme,canlı ağırlık artışı sağlamak,bağışıklık sistemini güçlendirme,hastalıklara karşı dirençleri arttırmak,sıcak-soğuk-taşıma-aşılama gibi stres durumlarında stresin giderilmesi, yüksek verim elde etmek ve yemden yararlanmayı maksimum seviyeye çıkarmak için kullanılır. Kanatlı hayvanlarda 1 lt. içme sularına 2-3 gr. Karıştırarak kullanılır. Küçükbaş hayvanlarda 1lt. İçme sularına 5-7 gr. Kullanılır. Büyükbaş hayvanlarda 1 lt. içme sularına 10 gr. Karıştırılarak kullanılır.
Geri Bildirim Ver