Pro Plan Pro Plan Puppy Small & Mini Somon Küçük Irk Yavru Köpek Maması 3 kg

699,90 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Pro Plan Puppy Small & Mini Somon Küçük Irk Yavru Köpek Maması 3 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bonney Petshop Satıcı Ünvanı: YELİZ ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980669432
    Bu ürün Bonney Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Sensitive Somonlu Küçük Irk Yavru Maması 3 Kg Pro Plan Puppy Small Mini, Hassas küçük ırk yavru köpekler için somonlu ve pirinçli köpek mamasıdır, hassas bir deriye sahip küçük ırk yavru köpeklere özgü beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla PURINA veteriner hekimleri ve bilim adamları tarafından 1-11 ay arasındaki vücut ağırlığı 10 kg'dan az olan yavru köpekler için özel olarak formüle edilmiş, bir numaralı içeriği gerçek somon etinden gelen yüksek lezzetlilik ve sindirim oranına sahip süper Premium köpek mamasıdır. Vitamin E, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitlerini sağlayan esansiyel balık yağları ile daha parlak ve sağlıklı tüylerin oluşumunu sağlar. Küçük ırk yavru köpekler, yetişkin vücut ölçülerine büyük ırk köpeklerden çok daha hızlı ulaşmaktadırlar, bu nedenle bu özel formül onların büyüme hızlarına göre uyarlanmış üstün beslenme desteği sağlar. Birçok küçük ırk köpek zor beğenen, iştahsız bir eğilime sahip olduğundan bu beslenme programı ayrıca muhteşem bir lezzet sunacak şekilde hazırlanmıştır. Mama içeriği
  • * Somon % 20, Mısır, Mısır Gluten unu, Kurutulmuş Somon Proteini, Hayvansal Yağ, Prinç, Mısır Grizi, Pancar Küspesi, Sakat at, Mineraller Analitik bileşikler
  • * Ham Protein Min 20.0, Ham Yağ Min 20.0, Ham Fiber Max 3.0, Nem Max 12.0, Linoleik Asit Min 1.8, Kalsiyum Ca Min 1.1 Fosfor P Min 0.8 / kg, E vitamini Min / kg, dokosaheksaenoik asit DHA Min 0.05, Glutamin Min 100 IU 15.000 IU A Min Vitamin 1.0.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver