Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin Somonlu Yavru Köpek Maması 12 Kg

1.674 TL
(139,50 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.673 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.865 TL1.754 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin Somonlu Yavru Köpek Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CİKCİK HAYVANCILIK EKİPMANLARI Satıcı Ünvanı: MURAT SAMET AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210402254
    Bu ürün CİKCİK HAYVANCILIK EKİPMANLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin Somonlu Yavru Köpek Maması 12 Kg Pro Plan Puppy Somonlu ve Pirinçli Sensitive Yavru Köpek Maması, yavru köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiş premium köpek maması. Pro Plan Somonlu yavru köpek mamasının içeriğinde hassas derili yavrular için, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri bulunduğundan, somonlu köpek maması gıda hassasiyeti ile bağlantılı deri reaksiyonlarını azaltmaya yardımcı olmaktadır. Herhangi bir allerji riskini azaltabilmek için daha az allerjen olarak bilinen somon eti, pirinç ve mısır protein kaynağı olarak kullanılmıştır. İştahsızlığı gideren özel kaplamalı yüksek kalitede gerçek somon eti birincil içeriktir. Doğal anne sütünde bulunan ve daha iyi beyin ve görme gelişimini için son derece önemli olan DHA içermektedir. Optimum düzeydeki, kalsiyum, fosfor ve D vitamini sayesinde daha güçlü kemik ve diş gelişimini destekler. İçeriğinde bulunan kolostrum sayesinde doğal antikorlar içermektedir. Protein ve karbonhidrat bakımından zengindir. Daha yüksek lezzetlilik ve besleyicilik sağlar, yüksek sindirilebilirliğe sahiptir Ürün İçeriği : Somon balığı eti, mısır, kurutulmuş hayvansal protein, mısır gluteni, pirinç, hayvansal yağlar, sakatat, pancar küspesi, bitkisel lif, mineraller, tuz, bakır sülfat, tokoferolce zengin ekstrakt.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Balık
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver