pro perfeck Malt Soft Extra 100 Gr Biotin Ve Calcium Takviyeli

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

pro perfeck Malt Soft Extra 100 Gr Biotin Ve Calcium Takviyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RızıkZamanı Satıcı Ünvanı: SEZGİ ERADAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3370571948
    Bu ürün RızıkZamanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli:Hava Sıcaklığından Dolayı ürünlerimiz Kargo sürecinde sıvı bir şekilde Elinize Ulaşmaktadır.Dilerseniz Ürünlerimizi Buzdılabı ve derin Dondurucu da Katılastırarak Kedi Dostlarımıza Tarif edilen Ölçeklerde Daha Rahat bir şekilde verebilirsiniz. Pro Perfeck Malt-Soft Extra Anti-hairball (tüy yumağı karşıtı) içeriğindeki biotin ve kalsiyum sayesinde evcil hayvanınızın daha parlak ve sağlıklı tüylere kavuşmasını destekler. Kalsiyum sayesinde kemik gelişimine destek olur. Kedinize enerji verir ve kolay sindirim özelliği sayesinde kedinizin sindirim sistemini yormadan sağlığını korur. Yavru ve yetişkin kedileriniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver

Pro Perfeck TYC00193146065 100 G Biotin ve Kalsiyum Takviyeli Malt Soft Ekstra

Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr biotin ve calcium takviyeli ürün yavru ve yetişkin kediler için uygundur. Zengin bir içeriğe ve yenilikçi bir formüle sahiptir. Üstelik kısır kediler için de rahatlıkla kullanılabilir. Tüy yumağı karşıtı özelliğe sahiptir. Böylece midede oluşan topaklanmalarını ve kusmalarını azaltmayı hedefler. Bununla birlikte içerisindeki biotin ve kalsiyum ile kedinizin parlak ve sağlıklı tüylere kavuşmasını sağlayabilir. Aynı zamanda, içerisindeki kalsiyum kemik gelişimine de destek olur. Bu besinle patili dostunuzun sindirim sistemini rahatsız etmeden alması gereken günlük enerjiyi sağlayabilirsiniz. Tüp içerisindeki ürünü sıkarak istenilen miktardaki yem çıkarılabilir. Pro Perfeck Malt Soft Extra biotin ve calcium ile günlük beslenme planı ile birlikte kullanılabilecek tamamlayıcı yemdir.

  • Tüy yumağı karşıtı özelliğe sahiptir
  • Sindirimi kolaydır
  • Biotin ve kalsiyum içerir

Pro Perfeck Biotin Ve Calcium Takviyeli Malt İçeriği Nedir?

Pro Perfeck Biotin Ve Calcium Takviyeli Malt İçeriği Nedir?

Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr biotin ve calcium takviyeli yem kedilerin sevebileceği bir lezzette üretilir. Formülü birçok bileşenden oluşur. Malt, keten tohumu yağı, selüloz ve beta glukan sayesinde kedilerin lezzetli ve sağlıklı bir yem yemesi için düşünülebilecek bir alternatiftir. Biotin ile tüy kökleri ve yapıları güçlenirek uzamaları hızlandırılabilir. Parlak ve gür tüyler için bu yem rahatlıkla kullanılabilir. Bununla birlikte kalsiyum içeriği kemik sağlığı için yararlıdır. Hem kemik hem de diş sağlığının güçlendirilmesi ve sağlıklı yapılarının sürdürülebilmesi için Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr destekleyici olarak kullanılabilir. İçeriğindeki özel formül sindirim sorunlarının oluşmasının önüne geçer. Ürün kullanılmadan önce içeriğine bakılarak alerjen madde olup olmadığına bakmanız tavsiye edilir. Bunun yanı sıra kullanım öncesinde bir veterinere danışılması faydalı olabilir.

Pro Perfeck Malt Soft Extra Kaçıncı Aydan Sonra Kullanılır?

Pro Perfeck Malt Soft Extra Kaçıncı Aydan Sonra Kullanılır?

Bu ürün hem yavrular hem de yetişkinler için uygun bir formüle sahip olduğu için tüm yaşlardaki patili dostlarınız rahatlıkla faydalanabilir. Özellikle bol tüylü kedilere küçük yaştan itibaren verilmesi ile sindirim sistemleri rahatlatılabilir. Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr biotin ve calcium takviyeli yem yutulan tüylerin doğal yolla dışarı atılmasını destekler. Böylece yavru ve yetişkin kediler gün içerisinde herhangi bir rahatsızlık yaşamaz. İçerisinde bulunan bileşenler mide ve bağırsak sistemindeki tahrişlerin de önlenmesine yardımcı olur. Özellikle sindirim sistemi hassas kediler için bu besin rahatlıkla kullanılabilir. Ürün kullanılmadığı zamanlarda ağzı kapalı olarak saklanmalıdır. Günlük porsiyon miktarının belirlenmesi için veterinere danışılabilir.

Biotin Ve Calcium Takviyeli Malt Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr biotin ve calcium takviyeli yem belirlenen gün ve aralıklarla verilmelidir. Yavru ve yetişkinler için verilme sıklığı farklı olabilir. Tavsiye edilen ürün miktarının aşılmaması önerirlir. Böylece oluşabilecek çeşitli alerjik reaksiyonlar, hazımsızlık ve sindirim problemleri gibi sağlık sorunları ile karşılaşmazsınız. Bununla birlikte ürünü patili dostunuz için son kullanma tarihine kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak bu tarihten sonra kullanımı uygun değildir. Satın almadan önce detaylı bilgi için ürün özellikleri kapsamlı bir şekilde gözden geçirilebilir. Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr biotin ve calcium takviyeli yorum içerikleri inceleuerek kullanıcı deneyimleri ve ürün değerlendirmelerinden yararlanılabilir. Pro Perfeck Malt Soft Extra 100 gr biotin ve calcium takviyeli yem ile ilgili sorular için Trendyol üzerinden satıcı ile hızlıca iletişime geçilebilir. Yem hakkındaki sorulara satıcıdan doğru ve güvenilir cevaplar alınabilir. Bu besini Trendyol’a özel avantajlı fiyatlar ve indirimlerden yararlanılarak satın alabilirsiniz.