Pro Line Proline Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,2 Kg

272 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270 TL250 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Line Proline Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PufiVet Satıcı Ünvanı: EBRU AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670633846
    Bu ürün PufiVet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Proline Kuzulu yavru köpek maması, yavru köpekler için, sağlıklı bir gelişim sağlayan ve sindirim sistemini destekleyen, kuzu etli, yavru kuru köpek mamasıdır. * Yavru köpek maması, günlük enerji ihtiyacını karşılayacak ve metabolizmanın sağlıklı işlev yapmasını sağlayacak düzeylerde vitamin ve mineraller içeren kuru mamadır. * Kuzulu yavru köpek maması yüksek sindirilebilir protein içermektedir. *Proline Kuzu Etli Yavru Köpek Maması, yavru köpeklerin optimum gelişim için ihtiyaç duyduğu zengin protein kaynağını sağlayan ana bileşen olarak yüksek kaliteli kuzu eti içerir. Protein kas büyümesi, doku onarımı ve genel vücut fonksiyonu için gereklidir, bu da onu bir yavru köpeğin diyetinin çok önemli bir bileşeni haline getirir. Bu formüle kuzu eti ekleyerek, yavru köpeklerinizin gelişmek için ihtiyaç duydukları temel proteini almalarını sağlıyoruz. *Yavru köpeklerin benzersiz beslenme gereksinimleri vardır ve Econature bunu anlar. Bu nedenle bu yavru köpek maması formülü, onların özel ihtiyaçlarını karşılamak için özenle formüle edilmiştir. Enerji gereksinimlerini desteklemek ve sağlıklı büyüme ve gelişmeyi teşvik etmek için proteinlerin, yağların ve karbonhidratların dengeli bir kombinasyonunu sağlar. Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması ile yavru köpeklerinize tam potansiyellerine ulaşmaları için ihtiyaç duydukları besini sağladığınızdan emin olabilirsiniz. *Proline Kuzu Etli Yavru Köpek Maması, mükemmel protein içeriğine ek olarak bir dizi temel besin maddesi ile zenginleştirilmiştir. Yavru köpeklerinizin bağışıklık sistemini, kemik gelişimini ve genel sağlığını desteklemek için çok önemli olan A vitamini, D3 vitamini ve E vitamini gibi temel vitamin ve mineralleri içerir. *Proline Kuzulu Yavru Köpek Maması, sağlıklı bir cildi ve parlak bir tüyü desteklemek için dengeli bir omega-3 ve omega-6 yağ asitleri karışımı içerir. Bu yağ asitleri sağlıklı cildin korunması, parlak tüylerin desteklenmesi ve yavru köpeklerin genel sağlığının desteklenmesi için önemlidir. İşlenmiş Kuzu Proteini(% 10), İşlenmiş Hayvansal Protein, Pirinç(10%), Buğday, Mısır, Hayvansal Yağ, Kurutulmuş Şeker Pancarı , Mısır Gluteni, Ciğer Aroması, Kuru Bira Mayası, Peynir Altı Suyu Tozu, Tuz, Keten Tohumu, MOS (Mannan Oligo Saccarid) Beta Glukan, Yucca, Quillaja, Koruyucular ve Antioksidanlar (E320 & E321). Minarel Ve Vitaminler Demir(3B103), İyot (3B202), Bakır(3B405), Manganez (3B502), Çinko(3B603), Selenyum(3B802) Vitamin A (3A672A), Vitamin D3(3A671), Vitamin E (3A700), Vitamin C (3A300), Vitamin B1 (3A821) , B2 ( 3A825i), B3 (Niasin-3A315) , B6 (3A831) , B12 (3A) , B7 (Biotin-3A880) , B9 (Folik Asit-3A316), Vitamin K3 (3A710), Kolin (3A890), Kalsiyum Pantotenat (3A841) BESİN DEĞERLERİ BESLEYİCİ İLAVELER Ham Protein 27% Vitamin A (3A672A) 18000 IU/kg Ham Yağ 16% Vitamin D3(3A671) 1500 IU/kg Ham Kül 8% Vitamin E (3A700) 150 mg/kg Ham Selüloz ( Lif ) 3,5% Vitamin C (3A300) 200 mg/kg

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver