Pringles Sour Cream & Onion Patates Cipsi 165 Gr

260 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pringles Sour Cream & Onion Patates Cipsi 165 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinize gelen market Satıcı Ünvanı: ABDULRAHMAN ALHAMDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0521653021
    Bu ürün Evinize gelen market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pringles Cips Sour Cream&Onıo Pringles Cips Sour Cream&Onıo, lezzeti arayanların tercih edebileceği bir ürün. Atıştırmalık denildiği zaman akla gelen ilk firma olan Pringles kalitesiyle üretildi. El değmeden, tamamen doğal olan maddeler kullanıldı. Alışılagelmiş büyük ve uzun kutu içerisinde saklanıyor. Üstünde yer alan plastik kapak tam bir koruma sağlamakta. Açar açmaz hepsini hemen bitirmek zorunda değilsiniz. Plastik alan sayesinde özelliğini muhafaza eden cips, daha sonra da tüketilebilir. Pringles cip, birden fazla lezzeti aynı potada eritmeyi başaran bir ürün. Klasik bir şekilde patatesin enfes tadını hemen bulabiliyorsunuz. Simetrik şekilde kesilmiş olan patatesler, çok acı olmayan bir soğan ile daha zengin hale getirilmiş. Üstelik farklı bir tat olan krema da kullanılmış. Öğün yerine tüketebilir ve hemen doyabilirsiniz. Özellikle sinema ve televizyon alışkanlığı olan kişiler tarafından atıştırmalık olarak ekran başında tercih edilebilir. Eşsiz lezzet sayesinde daha keyifli zaman geçirebilirsiniz. Her yaştan insanın tüketebileceği cips, tat beklentilerini karşılama noktasında başarılı. Birçok farklı içecekle yenilebilmesi de mümkün.
Geri Bildirim Ver