Prego 8023 Miami 70x110 Anne Yanı Beşik Oyun Parkı Yatak

5.499 TL

Ürün Bilgileri

Prego 8023 Miami 70x110 Anne Yanı Beşik Oyun Parkı Yatak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: babygoo Satıcı Ünvanı: SALİHA CANDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1523018848000001 Vergi Kimlik Numarası: 1990643890
    Bu ürün babygoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8023 miami 70x110 anne yanı beşik oyun parkı yatak

Ürün Özellikleri

  • Model Katlanabilir
  • Alt Açma Ünitesi Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sineklik Var
  • Tekerlek Var
  • Taşıma Kapasitesi 0-20 kg
  • Ağırlık 7-8 Kg
  • Taşıma Çantası Var
  • Ara Kat Var
  • Mp3 Çalar Yok
  • Dönence Yok
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Prego 8023 Miami 70x110 Anne Yanı Beşik Oyun Parkı Yatak

Anneler büyük bir sabırsızlıkla bebeklerini kucaklarına alacağı anı bekler. Bebeğin doğacağı günü beklerken bir taraftan da bebek odası hazırlanır. Hamilelik sürecinin en keyifli taraflarından biri bebek odasını ve eşyalarını düzenlemektir. Rengârenk ve birbirinden sevimli eşyalar annelerin başını döndürür. Bebek odasına mobilya alınacağı zaman durum biraz farklılaşmaktadır. Mobilya, bir kere alındığında uzun süre kullanılmaktadır. Bu nedenle bebek için en güvenilir ve kullanışlı olan ürün tercih edilmelidir. Bebek karyolası, dolabı gibi eşyalar uzun seneler kullanılacaktır. Prego Miami anne yanı park yatak, anne ve bebek arasındaki mesafeyi azaltır. Bebeğin anne ile olan bağlarını geliştirir. Bu ürün hem anne için hem de bebek için büyük avantajlar sağlar. Bebeklerin günün büyük bir bölümünde anneye ihtiyacı olur. Prego 8023 Miami 70x110 anne yanı beşik oyun parkı yatak, anne ve bebeğin uyurken bile yan yana olmasını sağlar.

  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Sağlam

Anne Yanı Park Yatak Sayesinde Bebekler Rahat Uyur

Anne Yanı Park Yatak Sayesinde Bebekler Rahat Uyur

Bebekler, birçok alanda annesine ihtiyaç duyar. Beslenme, yıkanma, altının temizlenmesi ve uyuması gibi ihtiyaçları anneleri bebekleri için gerçekleştirir. Bebeklerin temel ihtiyaçlarının giderilmesi için anneleri sürekli yanlarında olmalıdır. Prego 8023 park yatak sayesinde anneler geceleri bebeklerini emzirebilir. Gece uyanıp ağlayan bebeğe bakmak kolaylaşır. Bu ürün sayesinde bebeğin uykusu açılmadan karnı doyar. Kolay kurulması ve taşınması sayesinde odalar arasında taşıma yapmak mümkündür. Gündüz ev işi yapan anneler bebeklerini gözünün önünde tutmak ister. Taşıması kolay olan bu ürünü temizlik yaptığı odaya taşıyabilen anneler bebeklerine bakarak iş yapmaya devam edebilir. Prego 8023 Miami 70x110 anne yanı beşik oyun parkı yatak yorumları incelendiğinde ürünün kullanım kolaylığı ve pratik kurulumu dikkat çekmektedir.

Anne Yanı Park Yatak ile Bebekler Daha Huzurlu

Anne Yanı Park Yatak ile Bebekler Daha Huzurlu

70 X 110 ölçülerinde olan oyun parkı yatak, dönence ile birlikte gönderilmektedir. Bu dönence basit kurmalı bir dönencedir. Bu dönence kurulduğunda dönmeye başlar. Sallanan oyuncaklar bebeğin dikkatini çeker ve ağlamasını susturur. Uykuya dalmasına yardımcı olan oyuncaklar, ürüne şıklık katar. Prego 8023 Miami 70x110 anne yanı beşik oyun parkı yatak kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Yatak yanına koyulan ürün, bebek ve anne arasındaki mesafenin yakın olmasını sağlar. Farklı tasarımlarda birçok beşik modeli mevcuttur. Ahşap beşikler hafif olması nedeniyle çok sık tercih edilir. Yatak yanı beşiklerin en büyük avantajı yüksekliklerinin ayarlanabilir olmasıdır. Yükseklik ayarı olan ve eğim verilen bu yataklar, bebek ve anne arasındaki bağları güçlendirir. Özel tasarım beşikler ise araba, bal kabağı gibi figürlere benzetilerek üretilmiştir. Prego 8023 Miami anne yanı oyun parkı, annelerin ve bebeklerin konforu gözetilerek üretilmiştir ve özel olarak tasarlanmıştır.

Anne Yanı Park Yatak Kolay Kurulum

Anne Yanı Park Yatak Kolay Kurulum

Ürünün kurulumunun basit olması hızlı bir şekilde kullanılmaya başlanması anlamına gelmektedir. Paket içeriğinde kullanım kılavuzu ile gelen ürün, önce ortadan kurulmaya başlanır. Orta alanda yer alan kilit otomatik olarak dönmektedir. Kurulum için videolar da bulunmaktadır. Açılabilen file sayesinde beşik anne yanı yatağına dönüşmektedir. Bu tasarım sayesinde anneler yataktan kalkmadan bebeklerini emzirebilir. Prego 8023 Miami 70x110 anne yanı beşik oyun parkı yatak özellikleri arasında hareketli tekerler bulunmaktadır. Hareket eden ve sabitlenebilen tekerler sayesinde yatağı taşımak ve sabitlemek mümkündür. Prego 8023 Miami 70x110 anne yanı beşik oyun parkı yatak içeriği dönence de içermektedir. Yatağın ayak kısmında bulunan alana biberon, ıslak mendil, bez, mendil ve daha birçok bebek malzemesi koyulabilir. Bu tasarım harikası ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.