Porland Wild Life Monkey Düz Tabak 28 Cm

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porland Wild Life Monkey Düz Tabak 28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELAND Satıcı Ünvanı: SİMER YÖNETİM DANIŞMANLIĞI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770119236600001 Vergi Kimlik Numarası: 7701192366
    Bu ürün PORSELAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland Wild Life Monkey Düz Tabak 28 Cm Ürün Özellikleri
  • Malzeme/Materyal: Porselen
  • Ölçü: 28 cm
  • Desen/Tema: Wild Life
  • Parça Sayısı: Tek Parça
  • Wild Life Koleksiyonu Pop-Art Dokunuşlar WILD LIFE Koleksiyonu’nda yer alan Zürafa, Fil, Maymun ve Zebra desenleri
  • pop-art tarzıyla yaşam alanlarınızda çarpıcı etkiler yaratıyor.
  • Birbirinden farklı tasarımlarda beğenilerinize sunulan koleksiyondaki renkli desenler ve hayvan motifleri doğal yaşamın ritmini sunumlarınıza yansıtırken,. altın zarafetinin yer aldığı siyah hayvan motifleri ile tasarlanmış modellerde sadelik ve şıklık ön plana çıkıyor. Vahşi yaşamın kapılarının aralandığı koleksiyonda göze çarpan renkler
  • kırmızı, mavi, yeşil, pembe, turuncu ve sarı gibi dikkat çeken tonlar.
  • Porland’ın özgün reçetesi Alumilite Porselenden üretilen bu keyifli koleksiyonda bulunan günlük yemek servisleri, kahvaltı ve ikram ürünleri ile sofralarınıza pop-art dokunuşlar katın.
  • Bakım ve Yıkama Önerileri
  • Bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez. Elde yıkanmalıdır.
  • Fırında kullanılabilir. Mikrodalga fırın kullanımına uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 27 cm
Geri Bildirim Ver

Porland Wild Life Monkey 28 cm Düz Tabak

Eğlenceli ve neşeli kişiliğe sahip olan herkes, yaşam alanlarını küçük de olsa canlı ve ilgi çekici detaylarla süslemekten keyif alır. Porland Wild Life monkey 28 cm düz tabak, alışılmışın dışındaki tasarımıyla kişiliğini özgürce yansıtmak isteyenlere hitap eder. Rengârenk bir zemin üzerinde gülümseyerek poz veren maymun baskısı, bu tabağın sınırları aşan bir tarza sahip olmasını sağlar. Mutfak modasında sıklıkla öne çıkan soft ve sade tasarımların aksine bu ürün, tek başına bir akım yaratır. Serinin diğer parçalarında olduğu gibi bu tabak da vahşi yaşamı, modern stil ile mükemmel bir uyumluluk içerisinde sunar. Sofra ürünleri arasında yer alan bu tabak, ilginç tasarımı ile koleksiyoncuların da beğenisini kazanır.

  • Renk: Lacivert, sarı, kırmızı, gri, pembe, siyah
  • Boyut: 28 cm çap, 2 cm yükseklik
  • Materyal: Porselen

Porland Wild Life Monkey 28 cm Düz Tabağı Özellikleri

Porland Wild Life Monkey 28 cm Düz Tabağı Özellikleri

Porland Wild Life monkey 28 cm düz tabak, eğlenceli tasarımıyla yemek ve tatlı sunumlarına hareket katar. Uzun süreli kullanıma rağmen şıklığını koruyan tabak, ilginç koleksiyonlar yapmaktan keyif alanlara da hitap eder. Bu ürün, 28 cm çap ve 2 cm yüksekliğe sahiptir. Geniş ölçüleriyle Porland tabak, beş çaylarına tek başına eşlik edebileceği gibi akşam yemeklerinin de en ilginç ve sevimli detayı olarak sofralarda yerini alabilir. Wild Life serisi maymun desenli tabak, porselen materyalden üretilir. Gıdayla temasa en uygun materyal olduğu kanıtlanan porselen, hafifliğiyle de kolay kullanım imkânı sağlar. Bu ürün, düz zemini ve yukarı doğru hafif kıvrılan kenarları ile geniş hareket alanı sunar. Özellikle bıçakla parçalanması gereken bütün formlu yiyecekler, bu tabak sayesinde hem keyifli hem de rahat bir şekilde tüketilebilir.

Porland Wild Life Monkey 28 cm Düz Tabak Kaliteli mi?

Porland Wild Life Monkey 28 cm Düz Tabak Kaliteli mi?

Porland Wild Life monkey 28 cm düz tabak, şık tasarımının yanında kalitesiyle de her kesimden kullanıcının beğensini kazanır. Mutfak ve sofra ürünleri kategorisinde başarısını kanıtlayan Porland, maymun desenli tabağıyla da herkesi kendine hayran bırakır. Modern pop-art tarzıyla sofraları şenlendiren bu ürün, porselen materyaliyle de kalitesini ortaya koyar. Aynı zamanda tabağın üretiminde dayanıklı boya ve baskı teknikleri kullanılır. Bu sayede tabağın maymun deseni de rengârenk boyaları da uzun süre boyunca şıklığını korur. Desenli düz tabak, akşam yemeği davetlerinin sade ve sıradan havasını hareketlendirmek için tek başına yeterlidir. Bu ürün, doğal yaşamın güçlü ve hayranlık uyandırıcı etkilerini yemek masalarına taşır. Porland tabağın uzun yıllar boyunca kalitesini koruyabilmesi için makinede değil elde yıkanması önerilir. Aynı zamanda bu ürün, mikrodalgada kullanıma uygun değildir.

Porland Wild Life Monkey 28 cm Düz Tabak Sağlam mı?

Eğlenceli pop-art tasarımıyla her yaş ve kesimin ilgisini çeken bu tabak, son derece sağlam ve kalitelidir. Bu ürünün hammaddesinden boyama tekniğine kadar tüm aşamaları uzun ömürlülük esasına dayanır. Porland Wild Life serisi tabağın üretiminde Alumilite porselen kullanılır. Bu ürün, sağlıklı ve lezzetli tariflerinizi akılda kalıcı şekilde sunmanıza yardımcı olur. Artırılmış mukavemet özelliği ile Alumilite porselen, yalnızca evlerde değil yeme içme mekânlarında da sıkça tercih edilir. Özellikle hem lezzet hem de sunumlarıyla misafirlerinin aklında iz bırakmak isteyen işletmeler, Wild Life tabaklar ile özgün servisler yapabilir. Alumilite tabak, transparan özelliği ve kremsi dokusu ile temiz ve keyifli bir yemek yeme deneyimi yaşatır. Porland Wild Life monkey 28 cm düz tabak yorumları, gerçek kullanıcıların ürünün kalitesi ve sağlamlığı hakkındaki fikirlerini ortaya koyar. Siz de yorumları inceleyerek sunumlarınıza eğlence ve derinlik katacak bu ürünü, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.