Polosmart Sound Pro Mini FS52 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Beyaz TWS

359,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polosmart Sound Pro Mini FS52 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Beyaz TWS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık şarj kutusunun bataryası 200 mAh, kulaklıkların her birinin bataryası ise 25 mAh’tır.
  • Kablosuz Bluetooth kulaklık Bluetooth 5.0 versiyonunu destekler. Bağlandığı cihazın da aynı versiyonu desteklemesi gerekir.
  • Silikonsuz Bluetooth kulaklık şarj kutusu üzerinden en az 3 kez tam kapasite dolum yapana kadar şarj edilir.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık şarjı tam kapasite dolu olduğunda 3 saate varan müzik dinleme deneyimi ve 2,5 saate kadar sesli görüşme deneyimi sunar.
  • Beyaz Bluetooth kulaklık toplam 32 gram ağırlığındadır. Hem kulaklık hem de şarj kutusu son derece minimal ve hafif yapıdadır.
  • Mini Bluetooth kulaklık boyutu 30x16x16 mm boyutlarındadır. Kulaklığın şarj kutusunun boyutları ise 45x45x18 mm olarak belirlenir.
  • Polosmart FS52 kulaklıkların şarj dolum süresi ortalama olarak 45 dakikadır.
  • Dokunmatik Bluetooth kulaklık açma işlemi için 3 saniye kapama işlemi için 5 saniye basılı tutmak yeterlidir.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık eşleştirme için şarj ünitesinden iki kulaklığı da çıkardıktan sonra birbirine yakın şekilde 5 saniye tutmak yeterli olur.
  • Polosmart FS52 kulaklık yüzde 100 oranında kablosuz olduğu için kablo karmaşasından kurtulmayı sağlar.
  • Polosmart FS52 Sound Pro Mini kablosuz kulak içi kulaklık beyaz rengi ve zarif tasarımıyla dikkat çeker.
  • Polosmart FS52 Sound Pro Mini kablosuz kulak içi kulaklık Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu çalışır.
  • Polosmart FS 52 Bluetooth kulaklık paket içerisinden kulaklık, şarj ünitesi ve Type-C şarj kablosu çıkar.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Polosmart 18183121121315923 FS52 Sound Pro Mini Kablosuz Beyaz Kulak İçi Kulaklık

Müzik dinlemeyi sevenler için yüksek kalitede ses sunan, Polosmart FS52 sound pro mini kablosuz kulak içi kulaklık beyaz idealdir. Özel olarak dizayn edilen bu ürün, gelişmiş ses özelliğiyle iyi bir dinleme deneyimi vadeder. Üründe dâhilî olarak bulunan mikrofonlar sayesinde telefon görüşmesi yapmak mümkündür. Bu kulaklık, yüksek fonksiyonlarının yanı sıra pratik kullanım özelliğine de sahiptir. Dokunmatik yüzey tasarımı, ürünün kullanımını kolaylaştırır. Bu sayede şarkıların sesini ayarlayabilir, gelen aramaları yanıtlayabilir ya da reddedebilirsiniz. Kulaklığın yüksek bağlantı kalitesi ise sesin sorunsuz iletimini sağlar. Kulaklıklar kutu içerisinde satışa sunulur.

  • Paket İçeriği: TWS kulaklık, şarj ünitesi, 1 m Type-C şarj kablosu, kullanım kılavuzu
  • Ürün Ebatları: şarj ünitesi 45 x 45 x 18 mm + Kulaklıklar 30 x 16 x 16 mm
  • Bluetooth Versiyonu: 5.0

Polosmart FS52 Sound Pro Mini Kulaklığın Özellikleri

Polosmart FS52 Sound Pro Mini Kulaklığın Özellikleri

X-Bass teknolojisi, Polosmart FS52 sound pro beyaz mini kablosuz kulak içi kulaklığın dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Bu teknoloji, sesin bütün ince detaylarıyla ve kristal kalitesinde iletimini sağlar. Kulaklık, stereo özelliğine sahiptir. Bu sayede ses her iki taraftan güçlü ve kaliteli bir biçimde aktarılır. Kablosuz kullanım, bu ürünü avantajlı kılan özellikler arasındadır. Kulaklıkları aktifleştirmek için bluetooth ile telefona ya da bilgisayara bağlamak yeterlidir. Cihazın 10 metrelik bir çekim mesafesi vardır. Kulaklık bu sayede kopma veya kesilme olmadan keyifli bir dinleme deneyimi vadeder. Sound Pro teknolojisi ise Polosmart FS52 sound pro mini kablosuz kulak içi kulaklık ürününün bir diğer dikkat çeken özelliğidir. Bu özellik, sesin sürekli iyileştirilerek aktarımını sağlar. Cihazı kullanırken gelen telefon çağrılarını yanıtlamak veya reddetmek için kulaklığa dokunmak yeterli olur.

Polosmart FS52 Sound Pro Kablosuz Kulaklığın Pil Kapasitesi Nedir?

Polosmart FS52 Sound Pro Kablosuz Kulaklığın Pil Kapasitesi Nedir?

Güçlendirilmiş pil yapılandırması, Polosmart FS52 sound pro beyaz mini kablosuz kulak içi kulaklığı avantajlı kılan başlıca özelliklerdendir. Ürün kutuya yerleştirilerek şarj olur. Cihazın ambalajı aynı zamanda powerbank işlevi de görür. Bu kutuyu üzerindeki USB Type-C girişinden şarj edebilirsiniz. Batarya dolumu için kullanılan kablo, ürün paketine dâhildir. Her kulaklığın 25 mAh pil kapasitesi vardır. Bu kapasite, 3 saat boyunca kesintisiz müzik dinleme olanağı sağlar. Kutunun batarya kapasitesi ise 200 mAh'dir. Bu sayede kulaklıkları uzunca bir süre şarj etmek mümkündür. Üretim aşamasında yapılan testler, cihaz tam performans doluyken 2,5 saat boyunca konuşma yapılabildiğini gösterir. Polosmart FS52 sound pro mini bluetooth kulaklık aynı zamanda 100 saate kadar bekleme süresine sahiptir. Taşınabilir şarj kutusu sayesinde kulaklıkların bataryasını istediğiniz her yerde kolaylıkla doldurabilirsiniz.

Polosmart FS52 Sound Pro Kulak İçi Beyaz Kulaklık Kimler İçindir?

Polosmart FS52 Sound Pro Kulak İçi Beyaz Kulaklık Kimler İçindir?

Polosmart FS52 sound pro beyaz mini kablosuz kulak içi kulaklık geniş bir kitleye hitap eder. Yolculuklarınızda veya yürüyüşlerinizde müzik dinlemeyi seviyorsanız bu ürün sizin için idealdir. Cihazı telefonunuza bağlayarak sevdiğiniz şarkıları her yerde dinleyebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen bu ürün, sporcular için de ideal bir yapıdadır. Yürüyüş, koşu gibi egzersizler esnasında müzik ya da podcast dinlemekten hoşlanıyorsanız bu kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Ürün ile Google Assistant ve Siri programlarından yararlanmak mümkündür. Bu özellik sayesinde telefonunuzun fonksiyonlarını sesli komutlarla kullanabilirsiniz. İş gereği sıklıkla telefon konuşması ve çevrim içi görüşme yapan kişiler de bu cihazı değerlendirebilirler. Gelişmiş fonksiyonlarıyla üst düzey dinleme deneyimi sunan bu ürün, Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alınabilir. Diğer kullanıcıların tecrübelerini merak ediyorsanız Polosmart FS52 sound pro mini kablosuz kulak içi kulaklık beyaz yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.