Polosmart Fs58 Tws Kablosuz Kulaklık Siyah

425 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL

Ürün Bilgileri

Polosmart Fs58 Tws Kablosuz Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özgürkırtasiye35 Satıcı Ünvanı: MEHTİ KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2504865109000000 Vergi Kimlik Numarası: 5110102298
    Bu ürün özgürkırtasiye35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ1 Adet TWS kulaklık1 Adet Koruyucu Kılıf1 Adet Type-C Şarj kablosu3 çift silikon1 Adet Kullanım KılavuzuTEKNİK ÖZELLİKLERBluetooth versiyonu: 5.1VÇekim mesafesi: 10 metreŞarj girişi: Type-CKulaklık bataryası: 30mAhŞarj yuvası bataryası: 230mAhMüzik dinleme süresi: 2,5 saate kadarGörüşme süresi: 2 saate kadarŞarj yuvasında 3 kez tam şarj edilebilirKulaklık sürücü boyutu: 13mmEmpedans: 32?Kulaklık hassasiyeti: 90dB±3Kulaklık frekansı: 20Hz- 20kHzDokunmatik kontrolMüzik kontrolü ses kontrolüTelefon cevaplama, sonlandırmaGelen aramayı reddetmeGüçlendirilmiş bassKulaklık ağırlığı: 7 gramŞarj ünitesi ağırlığı: 43,8 gramKulaklık boyutu: 32x18x19mmŞarj ünitesi boyutu: 60x41x24mmSARJ İŞLEMİŞARJ ÜNİTESİNİNCihazı şarj etmek için kutu içerisinden çıkan Type-C şarj kablosunu kullanabilirsiniz.5V/1A adaptörleri ya da bilgisayarınızın USB girişlerini kullanabilirsiniz. Şarj ünitesininortalama dolum süresi 1,5 saattir.TWS KULAKLIKLARKulaklıkları şarj etmek için şarj ünitesinin ilgili soketine yerleştirin. Kulaklık yuvaya oturduğunda beyaz ışık yanmaya başlayacaktır.Kulaklıkların ortalama şarj süresi 1,5 saattir. Şarjı dolduktan sonra beyaz ışık, yeşilışığa dönecektir.BLUETOOTH BAĞLANTISIBağlanacağınız mobil cihazın Bluetooth özelliğini aktif hale getiriniz.Kulakların açılması ve birbiriyle eşleşmesi için 5 saniye bekleyiniz.Birbirleri ile eşleşmenin ardından, mobil cihazınızın Bluetooth menüsünde cihazlarıartınız.Listede çıkan “FS58” kulaklığınızın adını bulup seçiniz.Kulaklıklar bağlandığında sesli bildirim verecektir.Bluetooth özelliğiniz açık olduğu sürece kulaklıklar otomatik olarak bağlanacaktır.Not: Kulaklıklar açıldıktan sonra 3 dakika boyunda bağlanacak cihaz aramaktadır. Busüre içerisinde bir cihaza bağlanmazsa otomatik olarak kapanacaktır.KULAKLIKLARI ÇALIŞTIRMAKulaklıklar şarj ünitesinden çıkartıldığında otomatik olarak açılacaktır. Kapatmak veya açmak için sağ veya sol kulaklığın butonuna 5 saniye basılı tutmanız yeterlidir.ÇAĞRI CEVAPLAMAÇağrıyı cevaplamak için sağ veya sol kulaklığın butonuna bir kez dokunmanızyeterlidir.ÇAĞRI SONLANDIRMAÇağrıyı sonlandırmak için sağ veya sol kulaklığın butonuna bir kez dokunmanızyeterlidir.Bu işlemi telefon üzerinden de yapalirsiniz.ÇAĞRI REDDETMEÇağrıyı reddetmek için sağ veya sol kulaklığın butonuna iki kez dokunmanızyeterlidir. Bu işlemi telefon üzerinden de yapalirsiniz.MÜZİK DURDUR/BAŞLATKulaklığınız üzerinden çalan müziği sağ veya sol kulaklığın butonuna bir kezdokunarak durdurup, başlatabilirsiniz.MÜZİK DEĞİŞTİRMEBir sonraki müzik seçimi için sağ kulaklığın butonuna iki kez dokunmanız yeterlidir.Bir önceki müzik seçimi için sol kulaklığın butonuna iki kez dokunmanız yeterlidir.CİHAZINIZIN GARANTİ SÜRESİAşagıdaki bilgiler sadece Türkiye içingeçerlidir.* Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır.* AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.1
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver