Polly Boot Çizme Avcı Özel

1.073 TL
Tükeniyor!
Beden: 41
40
41
43
44
45
42
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
1.175,42 TL
Kargo Bedava
1.199,90 TL

Ürün Bilgileri

Polly Boot Çizme Avcı Özel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekinler t-step Satıcı Ünvanı: TEKİNLER KOLLEKTİF ŞİRKETİ ABDULLAH TEKİN VE İBRAHİM TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836006709700017 Vergi Kimlik Numarası: 8360067097
    Bu ürün Tekinler t-step tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polly Boot Galaxy, hafif, esnek ve kullanım rahatlığının yanı sıra, hava transferi sağlayan yapısı, koruyucu yastıkları, topuk desteği ve şok emici topuğu, kendisini temizleyen tabanı, poliüretan laminasyona sahip astarı ile güvenliğin ve kullanım kolaylığının önem kazandığı birçok sektörde tercih edilmektedir. -25 derece su geçirmez kaymaz taban Bağlanabilir Çizme konçu konç dahil 44 cm Yükseklik Konç hariç 37 cm yükseklik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliüretan
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Haki
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Polly Boot Çizme Avcı Özel

Çizme çeşitlerine, ayağı ıslanmaktan korumak ve sıcak tutmak gibi amaçlarla ihtiyaç duyulur. Su içerisinde çalışan kişiler çizme giyerek ıslanmaktan ve hastalıklardan korunur. Polly Boot çizme kaliteli ve dayanıklı yapısı ile ön plana çıkar. Isı izolasyonu sağlayarak ayaklarınızı soğuktan korumanıza yardımcı olur. Dizlere kadar uzanan gövdesi ile büyük beğeni toplar. Kalın tabana sahip bu ürün, esnek yapısı sayesinde hareketlerinizi kısıtlamaz ve yürüyüşünüzü zorlamaz. Avcılık sporu ile uğraşan kişiler bu ürünü gelişmiş özellikleri için sıklıkla tercih eder. Uzun yürüyüşler ile avcılık sporunu yaparken, sulu ve çamurlu arazilerde çizme giymek büyük önem taşır. Kıyafetlerinizin kirlenmemesi ve soğuktan korunmak için bu kaliteli çizmeleri tercih edebilirsiniz. Kaymaz taban sahip bu ürünü çalışırken de kullanabilirsiniz.

  • Su geçirmeyen yapı
  • Kaymaz kalın tabanlar
  • Dize kadar uzanan gövde

İşlevsel Polly Boot Avcı Çizme Özellikleri

İşlevsel Polly Boot Avcı Çizme Özellikleri

Birçok farklı alanda kullanım fırsatı sunan ürünler her zaman ön plana çıkar. Polly Boot avcı çizmesi hem iş yerinde hem de doğa sporlarında rahat bir şekilde kullanım avantajı sağlar. Kamuflaj boğazlı üst gövdesi, üzerindeki ipler yardımıyla bağlanarak çizme boyunun uzamasını sağlar. Kaliteli plastik gövdesi, darbe ve çiziklere karşı dayanıklıdır. Gövdenin esnek olması gelen darbeleri yumuşatarak çizmenin zarar görmesini ve yıpranmasını engeller. 45 cm uzunluğu ayaktan dize kadar üstün koruma sağlar. Hafif, ağır olmayan tasarımı gün boyu ayaklarınız yorulmadan rahat kullanım olanağı tanır. Isı yalıtımına sahip bu ürün, çizme içindeki ısıyı uzun süre korur. Kalın tabanı, aşınmalara karşı dayanıklıdır. Elektrik geçirmeyen tabanları yüksek voltajlara kadar koruma sağlar. Hem ayak sağlığınızı korumak hem de kaliteli bir çizmeye sahip olmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Polly Boot Çizme Avcı Özel Yorumları

Polly Boot Çizme Avcı Özel Yorumları

Soğuk havalarda ava giderken ayaklarınızı üşütmekten endişelenebilirsiniz. Polly Boot çizme avcı özel modeli ile soğuk kış günlerinde üşümeden yürüyebilmenizi sağlar. Suya dayanıklı gövdesi sayesinde karlı ve yağmurlu havalarda ayaklarınız ıslanmadan dolaşabilme fırsatı sunar. Isı yalıtımına sahip bu ürün kışın ayaklarınızın üşümesini, yazın da terlemesini engeller. Elektrik geçirmeyen kaliteli yapısı ıslak zeminlerde elektrik işleri ile ilgilenirken korunmanızı sağlar. Birçok meslekte ihtiyaç duyulan bu ürünler sıklıkla tercih edilir. Balıkçılık ya da avcılık ile ilgilenen müşterileri her anlamda memnun eder. Diz üstüne kadar uzanan gövdesi, kamuflaj desenli boğazı sayesinde ipler ile bağlanarak çizme içine toz ve kir girmesini engeller. Çizmenin kaymasını da önleyen bu ipler, kaliteli örme malzemelerden seçilir. Balık tutarken göle girebilmek, avcılık yaparken çamurlu zeminlerde rahatça yürüyebilmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Polly Boot Çizme Avcı Özel Fiyatı

Polly Boot Çizme Avcı Özel Fiyatı

Polly Boot çizme avcı özel fiyatı belirlenirken ürünün tüm gelişmiş özellikleri göz önüne alınır. Elektriğe karşı dirençli olan bu çizme birçok meslekte çalışan kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilir. Uzun gövdesi sayesinde dizlerinize kadar ıslanmanızı ve kirlenmenizi önler. Leke tutmayan tasarımı sadece su ile durulayarak kolay bir şekilde temizleme avantajı sağlar. Su geçirmeyen özel yapısı araba yıkayıcıları için doğru bir tercih olabilir. Teknelerde balık tutan balıkçılar kaymaz tabana sahip bu çizmeyi tekne içinde kaymamak için satın alabilir. Isı yalıtımına sahip bu ürün eksi derecelerde dahi üşümeden yürüyebilmenizi sağlar. Dayanıklı yapıya sahip bu ürünü, birçok farklı alanda tek çizme kullanarak tasarruf etmek için satın alabilirsiniz. Polly Boot çizme avcı özel yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.