Plüton Design Güneş & Ay Çift Yüzük

225 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Plüton Design Güneş & Ay Çift Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ladybug Store Satıcı Ünvanı: BÜŞRA ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5884303032600017 Vergi Kimlik Numarası: 4790637205
    Bu ürün Ladybug Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • S925 Ayar patentli gümüş kaplamadır
  • Güneş erkeği ay kadını temsil eder
  • Ürünü genişletirken yada küçültürken iki tarafından eşit ve yavaşça baskı uygulayarak yapınız
  • Özel Seri Ürünüdür. Sınırlı sayıda üretilmiştir
  • Dilediğiniz gibi parmağınıza göre kolayca ayarlayabilirsiniz
  • Özel kutusunda gönderilir
  • Anti alerjik
  • Çift kaplama
  • Koruyucu kaplamalı
  • Kararma ve solmaya dayanıklı ürün

Ürün Özellikleri

  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Plüton Design PLTN111 Güneş & Ay Çift Yüzük

Plüton Design güneş & ay çift yüzük, anlamıyla çiftlerin duygularını bir nebze somutlaştırabileceği bir hediye niteliğindedir. Yüzüğün üzerinde bulunan ay sembolü kadını, güneş sembolü ise erkeği temsil eder. Plüton Design güneş & ay çift yüzük ile burada verilmek istenen anlam, ayın güneşten aldığı ışık açısına göre şekil almasıdır. İlişkiler üzerinden anlamı ise, kadının partnerinden aldığı ışığa göre şekil almasıdır. Erkek partnerin, verdiği sevgiye ve saygının bir yansıması olarak kadın da aynı sevgiyi ve saygıyı partnerine verir. Güneş ve ay üzerinden kendinize özel bir bağdaşıklık da oluşturabilirsiniz.

  • Anti alerjik.
  • S925 gümüş kaplama.
  • Ayarlanabilir form.

Plüton Design Güneş & Ay Çift Yüzüğün Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Plüton Design Güneş & Ay Çift Yüzüğün Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Plüton Design güneş & ay çift yüzük, S925 ayar patentli gümüş kaplama olarak üretilmiştir. Gümüş kaplamasıyla üründe paslanma gözlenmez. Plüton Design güneş ay yüzük, oldukça parlak bir yüzeye sahiptir. Bu sebeple, yüzükleri parlatmak için ekstra çaba sarf etmenize gerek yoktur. Kararma ve solmaya dayanıklı olarak üretilen bu ürünü uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Yüzüklerin birinin üzerinde ay diğerinde ise güneş sembolü vardır. İki sembol de siyah olarak yüzüğe işlenmiştir. Plüton Design güneş & ay çift yüzük, ayarlanabilir bir formdadır. Bu sebeple yüzüğün boyutunu dilediğiniz gibi daraltıp genişletebilirsiniz. Boyutu genişletirken veya küçültürken ürünün iki tarafından eşit ve dikkatli bir şekilde baskı uygulamalısınız. Plüton Design güneş & ay çift yüzük S925 ayar kaplamasıyla hassas cilde sahip olan kişilerin bile gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür.

Plüton Design Güneş & Ay S925 Ayar Çift Yüzük Kaliteli midir?

Plüton Design güneş & ay çift yüzük gümüş kaplama olması bakımından dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Uzun yıllar kullanabileceğiniz göz önünde bulundurularak kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir. Uygun koşullarda kullanıldığı sürece kaplamasına herhangi bir zarar gelmez. Ürün özel kutusunda gönderilir. Bunun yanında anti alerjik olan bu ürünle parmağınızda herhangi bir alerjik reaksiyon durumu gözlenmez. Plüton Design güneş & ay çift yüzük S925 ayar gümüş kaplama olduğu için parmakta üründen kaynaklı herhangi bir renk değişimi görülmez ve iz bırakmaz. Plüton Design güneş & ay çift yüzük üzerinde bulunan güneş sembolü erkeği temsil eder. Buna ek olarak, diğer yüzüğün üzerinde işlenmiş olan ay ise kadını temsil eder. Plüton Design güneş & ay çift yüzük, birçok anlamı bünyesinde taşısa da siz partnerinizle yüzüğün taşıdığı anlamı daha da özelleştirebilirsiniz.

Plüton Design S925 Ayar Çift Yüzük Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Plüton Design güneş & ay çift yüzük anlamları açısından çok özel bir yüzük takımıdır. Çiftlerin ilişkilerine ve bağlarına farklı bir boyut kazandıracak olan Plüton Design S 925 ayar çift yüzük, estetik ve anlamlı bir tasarıma sahiptir. Partnerinize alabileceğiniz en anlamlı hediye seçenekleri arasından üst sıralarda Plüton Design S 925 ayar çift yüzük bulunur. Plüton Design güneş & ay çift yüzük fiyatı da her çiftin bu özel anları yaşayabilmesi için eşsiz özelliklerine karşın uygun bir miktarda belirlenmiştir. Bu sebeple bütçenizi sarsmadan bu ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz. Plüton Design güneş & ay çift yüzük, zarif ve ince tasarımıyla bulunduğunuz her ortamda kullanabileceğiniz niteliktedir. Parlak gümüş rengiyle de her kombine kolaylıkla uyum sağlayabilir. Kullanıcıların deneyimlerinden bahsettiği Plüton Design güneş & ay çift yüzük yorumları okuyarak ürünle ilgili aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. Trendyol üzerinden sağlanılan hızlı kargo avantajıyla Plüton Design güneş & ay çift yüzük takımına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.