Plustablo Modern Altın Rengi Duvar Kağıdı, Soyut Salon için Duvar Kağıdı, Gökyüzü Ofis için Trend Duvar Kağıdı

249 TL
Boyut/Ebat: 70 x 105
70 x 105
140 x 210
105 x 157
285 x 420
210 x 315

Ürün Bilgileri

Plustablo Modern Altın Rengi Duvar Kağıdı, Soyut Salon için Duvar Kağıdı, Gökyüzü Ofis için Trend Duvar Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dekoristland Satıcı Ünvanı: ERSİN DENİZ DURUM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1064211036400001 Vergi Kimlik Numarası: 3200075520
    Bu ürün Dekoristland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hem duvar kağıdı hem de poster olarak kullanılabilmesi için 5 ölçü olarak satışa sunulmuştur. Duvarınıza uygun olan ölçüyü sipariş verebilirsiniz. Ölçüler Boy x En olarak verilmiştir. Duvar kağıdı yapıştırıcısı siparişinizle birlikte ücretsiz gönderilir. Ekranınızın renk, ışık, kontrast vb. ayarlarına bağlı olarak, ürünün renk tonları ekranda gördüğünüzden biraz farklı olabilir. 70x105 Cm. (tek parça) 105x157 Cm. (tek parça) 140x210 Cm. (2 parça) 210x315 Cm. (3 parça) 285x420 Cm. (4 parça) Ürünlerimiz NONWOVEN özellikli duvar kağıdıdır. (Düz, ince gramaj klasik poster kağıdı değildir) Duvardan özenle sökülmesi durumunda aynı duvar kağıdını farklı bir duvarda da kullanılabilme olanağı sunar. Duvarınıza asla zarar vermez. Hava alabilen duvar kağıtlarının uzun yıllar solmaz, nemden etkilenmez. Sağlıklı ve doğaldır, anti bakteriyel, nefes alabilen özelliklere sahiptir. Kuru bez kullanılarak bastırmadan ve ovalamadan silinebilir, hijyeniktir. Akustik ve ses emici özelliği vardır, koku yapmaz. Kullanılan mürekkepler %100 doğa dostu ve zararsızdır. Bebek odaları dahil tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Duvar kağıtlarımız genellikle 3 boyutlu (3D) etki yaratan görsellerden seçilmektedir, seçeceğiniz görsele bağlı olarak duvar kağıdının ortama harika bir derinlik ve boyut kattığını göreceksiniz. 3 boyuttan (3D) kastımız budur onun dışında herhangi bir kabartma söz konusu değildir. Duvar kağıdımızın kutusunda ölçünüze uygun gramajda tutkal ve uygulama talimatı bulunmaktadır. Uygulaması oldukça kolaydır, kullanılacak yapıştırıcı su bazlıdır. Duvar kağıdı, belirttiğiniz ölçülere göre parçalar halindedir. Desenler yan yana gelecek şekilde duvara uygulanır. Dekoristland | Doğru Yerdesiniz !

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Altın
  • Desen 3 Boyutlu
  • Kullanım Alanı Yatak Odası
Geri Bildirim Ver