Genel Markalar 2 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre Kilerkabı (ŞEFFAF)

299,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 2 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre Kilerkabı (ŞEFFAF)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hafif EL Satıcı Ünvanı: AŞIKOĞULLARI BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091098495100001 Vergi Kimlik Numarası: 0910984951
    Bu ürün Hafif EL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre Kilerkabı Türkiye'de ilk yerli üretim kansorejen madde içermez %100 Plastik Malzemeden Yapılmıştır Özel Kapak Yapısı Sayesinde,Soğan ve Patates Sakladığınız Mercan Kileri Üst Üste Koyabilirsiniz. Kapasitesi 14 Litredir Ölçüler: Yükseklik: 22,5 x 35 x 25 cm Paket İçeriği: 2 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Plastart 2 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 litre Kilerkabı (Beyaz Kapaklı)

Saklama kapları; meyve, bakliyat, makarna gibi gıdaları uzun süre taze tutan oldukça kullanışlı ürünlerdir. Boyutlarına bağlı olarak meyve ve sebzelerin depolanması için kullanılabilir. PlastArt erzak kabı dilediğiniz gıdayı uzun süre saklamanıza olanak sağlar. PlastArt 2 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kiler kabı (beyaz kapaklı) BT-KLC-15 özel kapakları sayesinde kolay bir kullanım sunar. PlastArt saklama kabı geniş iç hacmi sayesinde patates, soğan, portakal gibi fazla yer kaplayan gıdaların depolanmasında kullanılabilir. Basit tasarımı sayesinde üst üste koymaya müsaittir. Erzak kaplarınızı adeta bir dolap gibi üst üste koyarak kullanabilir bu sayede yerden tasarruf edebilirsiniz. Ergonomik tasarımı ve özel kapaklarıyla kilerinizde ya da balkonunuzda kullanım için idealdir. Ürün özellikleri şu şekildedir:

  • Geniş hacim
  • İdeal ölçüler
  • Özel kapaklar

Özel Kapaklı PlastArt 2 Adet Erzak Kiler Saklama Kabı

Özel Kapaklı PlastArt 2 Adet Erzak Kiler Saklama Kabı

Soğan ve patates gibi gıdaların saklama koşullarına dikkat etmek gerekir. Dayanıklı gıdalar olarak görülen bu besinlerin doğru şekilde saklanmadığında hızlıca çürüyebilir. Soğan ve patatesin nemden, rutubetten ve güneş ışığından uzak tutulması gerekir. Nemli ve güneş ışığı alan ortamlarda patateslerin tomurcuklanması muhtemeldir. PlastArt 2 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kiler kabı (beyaz kapaklı) erzağınızı doğru saklamanıza yardımcı olur. Tasarımı sayesinde güneş ışığını ve nemi keser. Ürünün kapak kısmında yer alan özel hava delikleri sayesinde nem dışarı çıkar. Dilediğiniz takdirde delikleri üzerindeki plastiği çevirerek kapatmanız da mümkündür. Bu şekilde içerisindeki besinlerin uzun süre taze kalmasına olanak tanır. Plastikten üretilen soğan patates saklama kutusu gıdaları muhafaza etmenizi sağlar. Erzak kabınızda patates ve soğan gibi ürünlerin yanı sıra turp, pancar gibi kış sebzelerini de saklayabilirsiniz.

Geniş Hacimli PlastArt Erzak Saklama Kabı 14 litre

Geniş Hacimli PlastArt Erzak Saklama Kabı 14 Litre

Erzak saklama kaplarının geniş hacme sahip olması avantajdır. PlastArt marka saklama kabı 14 litrelik iç hacmi sayesinde ihtiyaçlarınıza kolayca cevap verir. 2 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı gıdalarınızı doğru koşullarda saklayarak uzun süre taze kalmalarına yardımcı olur. PlastArt erzak saklama kabı 22,5 x 35 x 25 ölçüleriyle idealdir. Mutfağınızda kapları üst üste yerleştirerek kullanabilirsiniz. Kullanışlı tasarımı sayesinde pratiktir. Ön kısımda yer alan girinti kolay taşıma imkanı sunar. Patates soğan erzak kabı kapağı tamamen çıkarılabilir. Kapağı tamamen çıkararak erzağı kaba kolayca yerleştirebilirsiniz. Kullanım esnasında ön yüzdeki küçük kapağı kaldırmanız yeterlidir. PlastArt soğan, patates erzak kabı temizlik açısından da kolaylık sağlar. Çıkabilen plastik kapaklar ve kap kısmı elinizde temizleyebilir iyice kuruttuktan sonra tekrar kullanabilirsiniz.

PlastArt Soğan Patates Erzak Saklama Kabı Fiyatları

PlastArt Soğan Patates Erzak Saklama Kabı Fiyatları

PlastArt 2 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kiler kabı (beyaz kapaklı) fiyatları ürün özellikleri doğrultusunda belirlenir. 2 adet saklama kabı ve 14 litrelik geniş iç hacmi olan PlastArt erzak kapları fiyat açısından değerlendirildiğinde idealdir. Yaz kış soğan ve patates gibi gıdalarınızı depolamak için kullanabilirsiniz. Tasarımı sayesinde yerden tasarruf edebilirsiniz. Trendyol üzerinden ürün özelliklerini inceleyebilir, bu işlevsel ve kaliteli sete avantajlı fiyatlardan sahip olabilirsiniz. PlastArt 2 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kiler kabı (beyaz kapaklı) yorumları ve değerlendirmeleri doğrultusunda ürüne dair fikir sahibi olabilirsiniz. PlastArt 2 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kiler kabı (beyaz kapaklı) kullananlar tarafından yazılan değerlendirme ve fotoğraflı yorumlar sayesinde müşteri deneyimlerini görebilirsiniz.