Philips Traş Sh50 Yedek Başlığı

1.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Philips Traş Sh50 Yedek Başlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orijinal Shop Satıcı Ünvanı: DAMLA TAŞKIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8290315770
    Bu ürün Orijinal Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips traş sh50 yedek başlığı
Geri Bildirim Ver

Philips Tıraş Sh50 Yedek Başlığı

Philips SH50 yedek tıraş başlığı yüksek bıçak kalitesi, orijinal tasarımı ve pratik kullanımı ile dikkat çeker. En iyi sonucu elde etmeniz için ideal olan özel tasarım üründür. Yüzünüzdeki ortalama 9 milyon kılı tıraş edebilir. Yüksek performanslı ve uzun ömürlü kullanıma sahip olan bu ürün iki yıl garanti imkanı ile oldukça avantajlıdır.

 
  • Bıçak kalitesi
  • Pratik kullanım
  • Uzun ömürlü kullanım

Philips Tıraş SH50 Yedek Başlığı Özellikleri

Philips Tıraş SH50 Yedek Başlığı Özellikleri

Philips SH50 yedek başlık bıçak performans kalitesi yüksek bir üründür. Kaldır ve kes teknolojisi ile dizayn edilmiş olup kıllara yakın şekilde tutarak kusursuz sonuçlar almanızı sağlar. İlk bıçak sakalları kaldırdığından ikinci bıçak sakalları cilt seviyesinde emniyetli ve rahat şekilde kesebilir. Üzerindeki tıraş ünitesi sembolü tıraş bıçağının ne zaman değiştirilmesi gerektiğini hatırlatır. Kullanım sonrası temizleme spreyini kullanmanız tavsiye edilir. Bireyleri oldukça tatmin eden uzun vadede rahat kullanım imkanı sunan özel üretim malzemedir. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup güvenli ve pratik kullanım avantajı sağlar. %100 performans alabileceğiniz bu ürün 5000 serisi ve AquaTouch tıraş cihazlarıyla uyumludur. Hızlı bir tıraş için yukarı doğru kaldırarak uzun ve kısa kılları kolaylıkla kesebilirsiniz. Hızlı ve yakın tıraş deneyimi yaşatan bu ürünle oldukça pürüzsüz, bakımlı ve canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle seyahat dönemleri içerisinde çantanızda taşıyarak istediğiniz an rahatlıkla kullanabileceğiniz ergonomik ve kullanışlı bir malzemedir.

 

Philips Tıraş SH50 Yedek Başlığı Kullanımı

Philips Tıraş SH50 Yedek Başlığı Kullanımı

Philips tıraş SH50 yedek başlığı yüksek bıçak performans kalitesi, rahat kullanımı ile ön plana çıkar. Cilt üzerinde belirli yerlerde farklı şekillerde kullanılabilen bu ürün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilir. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olup bireylerin sıklıkla tercih ettiği özel üretim ürünler arasında yer alır. Yalnızca birkaç hareketle tüm sakalı kaldırarak hızlı ve güvenli şekilde kesebilir. Süper kaldır ve kes teknolojisi ile dizayn edilmiş olup kılları güvenli, profesyonel şekilde kesmenize yardım eder. Hemen herkes tarafından büyük ilgi gören belli aralıklarla düzenli şekilde kullanılması tavsiye edilen bu ürün istenmeyen tüylerin uzun vadede rahatlıkla ortadan kaldırabilir. Kullanım kılavuzunda belirtilen şekilde kullanarak cilt sağlığınızı koruyabilir; güvenli konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Cilt sağlığı için doğrudan ilgisi olan orijinal, kaliteli yapı özellikleri ile uzun ömürlü kullanım deneyimi sunan en yeni, kullanışlı ürünlerin başında gelir. Müşteri yorum ve puanlamalarını inceleyerek kendinizden önce kullanmış bireylerin ürün hakkındaki bilgilerini öğrenebilirsiniz.

 

Philips Tıraş SH50 Yedek Başlığı Fiyatı

Philips Tıraş SH50 Yedek Başlığı Fiyatı

Erkek kullanıcılar tarafından yüksek beğeni toplayan bu cihaz ideal, hafif yapı özellikleri kullanışlılığı ile her yere rahatlıkla taşınabilir. Çantanıza yerleştirerek seyahatte ve yolculukta çıkarıp emniyetli, kolay şekilde kullanabilirsiniz. Cildinizin oldukça pürüzsüz, estetik, hoş ve bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Her kesime hitap eden kullanışlılığı ve özel tasarımıyla ön plana çıkan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verir. Kullanmaktan keyif alabileceğiniz günlük hayat içerisinde pek çok kolaylıklar sunan ergonomik ve özel tasarım ürünlerin başında gelir. Kişisel bakım ve temizlik malzemesi arasında tavsiye edilen kullanımı oldukça rahat ve pratiktir. Günlük hayat içerisinde ihtiyaç duyulan bu ürün sağlam, kaliteli yapı özellikleri ile uzun süre paslanma olmadan ya da hasar görmeden ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir. Cildinize doğru, özenli bir şekilde uygulayarak oldukça pürüzsüz, bakımlı ve temiz bir cilde sahip olabilirsiniz. Her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz bu ürünü zahmetsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Philips SH50 yedek tıraş başlığı fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.