Philips Sonicare HX6859/29 - ProtectiveClean 5100 - Sonic Şarjlı Diş Fırçası

2.559 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Al Sepette %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.602 TL
2 Al Sepette %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
2 Al Sepette %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.850 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Philips Sonicare HX6859/29 - ProtectiveClean 5100 - Sonic Şarjlı Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler Akıllı sensör teknolojisi Basınç sensörü Dişler çok sert fırçalandığında uyarır BrushSync Değiştirme Hatırlatıcısı Diş fırçası başlıklarınızı ne zaman değiştirmeniz gerektiğini her zaman bilin Servis Garanti 2 yıllık sınırlı garanti Modlar Temizle Olağanüstü günlük temizlik için Beyaz Yüzey lekelerini yok eder Diş Eti Bakımı Diş etine nazikçe masaj yapar Tasarım ve kaplama Renk Beyaz ve Açık Mavi Kullanım kolaylığı Gövde İnce, ergonomik tasarım Gövde uyumluluğu Kolay takılabilir fırça başlıkları Şarj göstergesi Pil durumunu gösteren ışık Fırçalama süresi 2 haftaya kadar Teknik özellikler Pil Şarj edilebilir Çalışma süresi (doludan boşa) 2 haftaya kadar Pil tipi Lityum İYON Temizleme performansı Hız Dakikada 62.000'e kadar fırça hareketi Sağlık açısından faydalı Diş eti sağlığını yalnızca iki haftada iyileştirir Diş çürüklerini azaltmaya yardımcı olur Zamanlayıcı Quadpacer ve SmarTimer Basınç geri bildirimi Kullanıcıyı uyaran gövde titreşimi Güç Gerilim 110-220 V Dahil olan ürünler Fırça başlıkları 2 W2 optimal beyaz Gövde 1 ProtectiveClean Seyahat çantası 1 Şarj cihazı 1

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Yumuşak
Geri Bildirim Ver