Philips Dreamwear Uyku Apnesi Maskesi

3.049 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.275 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL

Ürün Bilgileri

Philips Dreamwear Uyku Apnesi Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solunum Market Satıcı Ünvanı: GAZİM MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389154138900001 Vergi Kimlik Numarası: 3891541389
    Bu ürün Solunum Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uyku apnesi maskesi farklı burun yastığı seçenekleriyle kişiye özel olarak ideal olanı bulma fırsatı sunar. Böylece uyurken de takılabilen maske etkilerini artırır.
  • Philips Dreamwear maske kullanımı kolaylaştırmak için tasarlanan yapısı ve kafa bandı tasarımıyla kolayca takılır. Kafadan düşmeyen tasarımı verimliliği artırdığı gibi konforlu bir deneyimi vadeder.
  • Philips uyku apnesi maskesi
  • küçük, orta, orta-geniş ve geniş olmak üzere 4 ayrı ebatta üretilir. Bu sayede kişiye en uygun burun yastık boyutu kısa sürede belirlenerek kullanılır.
  • Dreamwear uyku apnesi maskesi solunum rahatsızlıkları bulunan hastalar için idealdir. Maskenin horlama gibi sorunların önüne geçtiği de bilinir.
  • Etkin tedavi için maskeyi tüm gece boyu takmak gereklidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Philips Dreamwear Maske Uyku Apnesi için Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Uyku sırasında solunum durması olarak adlandırılan uyku apnesi boğulma gibi durumları oluşturur. Bunun önlenebilmesi için üretilen cihazlar arasındaki uyku apnesi maskesi Philips kalitesi ile birleşerek satışa sunulur. Solunum güçlüğü çekenlerin rahatlıkla kullanabileceği bu maske, uyku sırasında büyük bir konfor sağlar. Kasılmaları da ortadan kaldıran bu maske sayesinde kesintisiz bir şekilde uyuyabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerle üretildiğinden kırılmayan ve hasar görmeyen bir yapıya sahiptir. Hava yolunu yüksek oranda açarak rahat bir şekilde nefes alabilmenize yardım eder. Uyku sırasında oluşan basınçları da önleyerek burun tıkanıklığını ortadan kaldırır. Bu sayede rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Rahat ve kesintisiz bir gece geçirmek istiyorsanız bu ürünü güvenli bir şekilde satın alabilir, rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz.

  • Konforlu burun yastığı
  • Kolay kullanım özelliği
  • Her bedene uyan yapı

Konforlu Philips Dreamwear Uyku Apnesi Maskesi

Konforlu Philips Dreamwear Uyku Apnesi Maskesi

Uyku esnasında nefes alma sıkıntısını önleyebilmek için uyku apnesi maskeleri tercih edilir. Philips tarafından üretilen Dreamwear uyku apnesi maskesi konforlu burun yastıkları içerir. Bu yastıklar sayesinde rahat bir şekilde nefes alarak burnunuzun korunmasını sağlayabilirsiniz. Burun çerçevesini kolay bir şekilde yerleştirerek kafanızdan geçirebilirsiniz. Bu sayede daha rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşayabilir, huzurlu bir şekilde uyuyabilirsiniz. Gece boyunca uykularınızın kesilmesini önleyerek oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz. Yastıklarının yumuşak şekilde üretilmesi sebebiyle rahat ve uzun süreli bir kullanım sağlar. Ayrıca uygun ve avantajlı fiyatlarla satışa sunulur. Philips uyku apnesi maske fiyatlarını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu sayede konforlu bir uyku apnesi maskesine sahip olarak uzun süre konforlu bir şekilde uyuyabilirsiniz. Uykularınızın bölünmesini kuvvetli bir şekilde önleyerek kesintisiz bir gece geçirmiş olursunuz.

Kolay Kullanım Özelliği Sunan Philips Uyku Apnesi Maskesi

Kolay Kullanım Özelliği Sunan Philips Uyku Apnesi Maskesi

Kesintisiz bir gece geçirerek uykularınızın bölünmesini önlemek isterseniz Philips uyku apnesi maskesi satın alabilirsiniz. Bu maskelerin takılmasında ve çıkarılmasında kolay bir kullanım sunması satın alacak müşteriler tarafından oldukça önemlidir. Burnunuza kolay bir şekilde takarak kafanızdan geçirebileceğiniz şekilde üretilen bu ürün, rahat kullanılan bir tasarıma sahiptir. Bu sayede konforlu ve bir o kadar da kullanışlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Philips uyku maskesi, burun yastıkları acıtmayan ve hasar vermeyen bir yapıda üretilir. Bu sayede uyku sırasında hareketlerinizi kısıtlamadan rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yapımında kullanılan dayanıklı malzemeler sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı da elde edebilirsiniz. Philips Dreamwear uyku apnesi maskesi 4253247852 kodu ile rahat bir şekilde ulaşarak satın alabilirsiniz. Bu işlem ile birlikte kolay kullanım özelliği sağlayan maskeye sahip olabilirsiniz.

Her Bedene Uyan Philips Dreamwear Maske Fiyatları

Her Bedene Uyan Philips Dreamwear Maske Fiyatları

Uyku sırasında rahatsızlık yaşayan insanların yapıları ve bedenleri birbirinden farklı özellik gösterir. Her bedene uyum sağlayan Philips uyku apne maskesi sayesinde yüzünüze ve kafanıza uygun yapıdadır. Bu sayede gece boyunca rahatsızlık yaşamadan kesintisiz bir uyku deneyimi elde edebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatla satışa sunulan bu maskeye Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz. Philips Dreamwear maske fiyatlarını inceleyerek satın alabilirsiniz. Bu sayede her bedene uyum sağlayan bu maskeye kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ürün hakkında herhangi bir bilginiz yoksa Philips dreamwear maske yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak güvenli bir alışveriş imkanı elde edebilirsiniz. Her bedene uyum sağlayan çeşitlilik arasından kendinize uygun olan modeli satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız bu maskeye kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

f