Philips 4 Katlı Iyon Özellikli Seramik Argan Yağlı Fırçalı Isı Kademeli 5 Başlıklı Saç Düzleştirici

4.199,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Philips 4 Katlı Iyon Özellikli Seramik Argan Yağlı Fırçalı Isı Kademeli 5 Başlıklı Saç Düzleştirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 şekillendirme aparatı eşit ısı dağıtımı 4 kat fazla iyon* seramik argan yağı eşit ısı dağıtımı teknolojisi sayesinde saçın aşırı ısınması önlenir eşit ısı dağıtımı teknolojisi aşırı ısınmaya karşı maksimum koruma sağlayarak saçlarınızın sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Kolay kontrol için üç esnek ısı ve hız ayarı mükemmel sonuç veren birleştirilmiş üç ısı ve iki hız ayarının keyfini çıkarın. Ilgili 3 ısı ayarıyla düşük ve yüksek hız ayarı arasında seçim yapabilirsiniz: Cool, care ve high. Esnek ayarlar, hassas ve kişiye özel bir şekillendirme için bakım sıcaklığıyla güçlü bir hava akışı sağlar.4 kat daha fazla iyonik bakım* bu hava üflemeli saç şekillendirici, iyonik bakımla saçınızı anında canlandırır. Yüklü negatif iyonlar statik elektriği ortadan kaldırır, saça bakım yapar ve saçları açarak parlaklığını ve canlılığını arttırır. Sonuç son derece parlak, pürüzsüz ve elektriklenmeyen saçlardır.Daha korumalı kurutma ve şekillendirme için bakım ayarı "bakım" ayarı, optimum kurutma sıcaklığını sağlar ve aşırı ısınmaya karşı koruma sağlar. Saçlar, aynı güçlü hava akışıyla, sabit bakım sıcaklığında hızlı kurur.Ipeksi saçlar için argan yağı katkılı seramik plakalar düzleştirici, hızlı ve zahmetsiz bir şekillendirme için argan yağı katkılı seramik plakalara sahiptir. Bu plakalar saçınızda kayarak saçlarınızın ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık kazanmasını sağlar.Nazik kurutma için soğuk hava ayarı soğuk hava ayarı, düşük ısı kullanarak saçlarınızı nazikçe kurutur. Özellikle ince, kuru veya zarar görmüş saçlar için idealdir.Mükemmel dalgalar için 30 mm boyu ayarlanabilir sert fırça 30 mm'lik boyu ayarlanabilir sert fırça, kolay şekillendirme için tasarlanmıştır. Mükemmel dalgalar için fırçanın ucunu çevirin ve çıkarın.Odaklanmış hava akışı için daraltıcı kurutma başlığı dar şekillendirme başlığını kullanarak hassas şekillendirme veya rötuşlar için odaklı hava akışı sağlayabilirsiniz.Mükemmel modeller ve dalgalar için 38 mm thermobrush thermobrush, 38 mm'lik ekstra geniş bir çapa sahiptir. Bigudinin genişliği, onu düz modeller ve dalgalar için mükemmel bir şekillendirme aleti haline getirir.Doğal görünümlü düz sonuçlar için palet şekilli düzleştirme fırçası palet şekilli düzleştirme fırçası, tek seferde doğal görünümlü düz sonuçlar elde etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.Saç köklerini daha fazla hacimlendiren hacimlendirici özel olarak tasarlanmış hacimlendirme başlığıyla hacimli saç kökleri yaratın.5 aksesuarlı air styler, 5 farklı başlık seçeneği ile doğal görünümlü düz saçlardan mükemmel dalgalara ve hacimli saç köklerine kadar farklı stiller oluşturmanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 220 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Var
Geri Bildirim Ver