Philips Avent Philips Soothie Erkek Yeni Doğan Emzik

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Philips Avent Philips Soothie Erkek Yeni Doğan Emzik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DepodanAdrese Satıcı Ünvanı: DA KURUMSAL E-TİCARET DANIŞMANLIK TURİZM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265169858800001 Vergi Kimlik Numarası: 2651698588
    Bu ürün DepodanAdrese tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips avent soothie yalancı emzik 0-3 ay erkek 2’li (yeşil mavi) özellikleri: Soothie emzik, üzerinde şirin bir tasarımının bulunduğu tek parça silikon emziktir. Esnek koruması bebeklerin yüzünde rahat durur ve 0-3 aylık bebekler için uygundur. Bu ürün bpa içermez philips avent sterilizatör ile sterilize edilebilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Bebeklerin dişleri ve diş etlerinin doğal gelişmesini sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Philips Avent Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik

Yenidoğan bebeklerin bakımı hassasiyet ve özen gerektirir. Özellikle bebeğin anne karnında geçirdiği süreyle birlikte emme içgüdüsü önemli bir konu haline gelir. Bebekte var olan emme içgüdüsü bir reflekstir. Böylece bu refleksin karşılanabilmesi için emzik kullanımı önerilir. Bunun için özel üretilen Philips Avent Philips Soothie erkek yenidoğan emzik aradığınız donanımı sizler için sağlar. Emziği paketinden çıkardıktan sonra ılık suyla dezenfekte etmeniz önerilir. Daha sonra Philips’in emziğini bebeğinize verebilirsiniz. Bebek, emme içgüdüsüyle emziği kavrar. Bebeğiniz emziği kavradığı andan itibaren sakinleşebilir. Bebeğinizin sakinleşmesiyle birlikte, bebeğin doğumuyla başlayan hareketli yaşamda sizler de derin bir nefes alabilirsiniz.

 
  • Philips emziğinin etkisiyle birlikte bebeğiniz kolayca uykuya dalabilir.
  • Emzik kullanan bebeğiniz bir müddet sessizleşebilir.
  • Emziklerden memnun bebekler ve bebeklerinin memnuniyetinden memnun anneler Philips emzik ile mümkündür.

Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik Özellikleri

Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik Özellikleri

Bebeklerin biyolojik yapıları emme içgüdüsüne sahip olduğu için emzik kullanımı epey rağbet gösterir. Ancak sağlıklı, ergonomik ve güvenilir emzikler ebeveynlerin tercihleri arasındadır. Bu yüzden Philips Soothie yenidoğan emzik, tasarımının yanı sıra hijyeni ve marka güvenilirliği ile de dikkat çeker. Ayrıca emzik, yalancı emzik olarak bilinir. Ürünün paketinde iki emzik yer alır. Emziklerden birisi yeşil iken, diğeri mavi renktedir. Tercihinize göre emzikler arasında renk tercihi yapabilirsiniz. Ayrıca emziğin kullanımı ürün 0-3 aylık bebekler için önerilir. Esnek koruma yapısına sahip Philips’in yenidoğan emzik SCF194/04, tasarımıyla dikkat çeker. Oldukça estetik bir yapıya sahip emziğin esnek bir yapısı vardır. Esnek tasarım, emziğin bebeğin ağzında durmasını kolaylaştırır. Şirin görüntüsünün yanı sıra Philips’in emziği tek parça olacak şekilde silikon bir emziktir.

 

Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik Yorumları

Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik Yorumları

Yenidoğan bebeklerin yanı sıra 0-3 aylık bebeklerin bakımı önemlidir. Bu süre zarfında bebeğin maması, emme davranışı ve anneye bağlılığını önemli ölçüde etkileyen emzik tercih edilir. Özellikle Philips’in geliştirdiği Philips Avent emzik annelerin aradıkları özellikleri taşır. Estetik ve tatlı bir görünüme sahip emziğin tek parça silikon tasarımı bulunur. Emzik, esnek ve konforlu yapıya sahiptir. Böylece bebeğinizin emziği kavraması kolaylaşır ve emzik, bebeğinizin ağzında kolayca durabilir. Bebeğinizin doğal emme içgüdü ihtiyacını karşılamak için geliştirilen Philips emzik, bebeğinizin diş ve diş etlerinin gelişimini desteklemeye yardımcı olacak şekilde tasarlanır. Ürün paketinde iki emzik birden bulunur. Emziklerin renkleri birbirinden farklıdır. Böylece kullanılan emzikleri kolayca ayırt edebilir ve kirlenen emziği sterilize ederken diğer emziği kullanabilirsiniz. Tasarımı ve renkleriyle dikkat çeken emziği bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

 

Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik Fiyatları

Philips Soothie Erkek Yenidoğan Emzik Fiyatları

Bebeklerin bakımı çocuklara nazaran farklıdır. Bunların başında beslenme yapısı gelir. Bebekler kendi başlarına beslenemedikleri gibi, ihtiyaçlarını emme içgüdüsüyle sergilerler. Ancak bebeğin yapısı gereği emme içgüdüsünün var olması emzik ihtiyacını doğurur. Haliyle ebeveynler için emzik arayışı önemli bir konudur. Emzik ararken emziğin tasarımı, renkleri, ebatları, paket içerisindeki aksesuarları, pakette yer alan adedinin yanı sıra emziğin markası da etkili faktörler arasındadır. Marka güvenilirliği emzik alırken ebeveynler için tercih kolaylığı sağlar. Bunun için Philips’in yenidoğan emziği önerilir. Ayrıca Philips Soothie yenidoğan emzik fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer alıyor. Ürün yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.